Leia as opiniões dos outros
Super service! Jeg lagde en ordre, hvorefter jeg modtager en besked om jeg ønsker at få min ordre pakket ind. Jeg modtager ordren meget fint pakket ind kort tid efter :) Kan klart anbefales
Jeg elsker Pistache. Pigerne er søde og hjælpsomme, og der er et stort udvalg af lækkert tøj i forskellige prisklasser. Jeg går ihvertfald aldrig tomhændet derfra😀
Havde et bestillings spørgsmål fra webshoppen og ringede. Venlig service, hurtig afklaring og ligeså levering - whats not to like 🤠
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Pistache er en modebutik på Rungsted Havn, som er fyldt med gode mærker. Kom ned og bliv inspireret, så lover vi en personlig service. Modeforretning beliggende i Rungsted Havn, samt online webshop på www.pistache.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af designerbrands, mode, skønhed og accessories både online og i butik.
Informações de contacto
Rungsted Havn 36, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- info@pistache.dk
- pistache.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Hurtig og super god bluse fra jer
Hurtig og super god bluse fra jer
God oplevelse
Alt fungerede ved handlen, og bukserne, jeg købte, er perfekte :-)
Lynhurtig ekspedition på webshoppen!
Ingen problemer overhovedet og hurtig…
Ingen problemer overhovedet og hurtig levering 😊
EXCELLENT
A lovely shop with excellent service 'in store' and online. Can highly recommend.
Godt udvalg og hurtig levering!
Godt udvalg og hurtig levering!
Vare som vist og beskrevet.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Jeg havde et spørgsmål til produktet og ringede og fik svar med det samme af en meget sød sælger.
Super service og hurtig levering
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, levering og fin kommunikation med butikken.
Tryg handel
Det en overskuelig hjemmeside. Bestilte 2 kjoler som hurtigt blev sendt min vej. Desværre fik jeg en kjole som jeg ikke have bestilt. Kontaktede kundeservice, som svarede hurtigt og de sendte straks den kjole som jeg havde bestilt samt en returlabel til fejlleveringen. Super kundeservice. Vil gerne handle der igen.
Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering, super fint indpakket og præcis den kvalitet vare, jeg havde håbet på. Varmeste anbefalinger herfra.
God og hurtig service og gode mål/str…
God og hurtig service og gode mål/str beskrivelse på hjemmesiden.
Hurtigt, smukt og effektivt.
Varen blev flot præsenteret og svarede fuldstændig til beskrivelsen.
Og så blev den leveret i en smuk juleindpakning 🤩
Godt produkt til fornem pris
Godt produkt til fornem pris. Superhurtig levering og god kommunikation. 👍
Snabb service
Snabb service, frakt till Sverige. Beställning tisdag, leverans fredag. Mycket nöjd!
Så lækker en sweater
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.