Pixiform Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fede produkter og ret tydeligt det er gennem tænk 😊 Enormt nemt at samle og vi elsker det rå look i rå finer. Helt klart et sted vi søger igen når vi mangler indretning 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Forholdvis hurtig service (bestilte tæt på weekend) havde den midt ugen efter. Vi har købt Aksel, og aldrig har det været nemmere at rydde barnets legetøj op, uden at skulle forholde sig til hvor... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte tre møbler hos Pixiform mandag morgen. Tirsdag talte jeg med deres kundeservice, hvor jeg fik oplyst, at alle møbler ville blive sendt onsdag. Nu er der gået fire dage siden best... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Vi laver vores egne børnemøbler, som vi sender ud til alle landets børneværelser 😀 Vi håber i vil dele jeres oplevelser med os, gode som dårlige, så vi kan nyde roserne og tage ved lære af fejlene. For vi kan desværre ikke være 100% fejlfri, og sker der en fejl er vi rigtige mennesker der står bag, som i hvert fald 100% sikkert får rettet op på fejlen. Vi henviser også til produkt anmeldelserne på de enkelte produkter på vores hjemmeside.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte tre møbler hos Pixiform…

Nu er der gået fire dage siden bestillingen, og kun ét ud af de tre møbler er blevet sendt. På hjemmesiden oplyser de en leveringstid på 1-4 dage, så jeg er skuffet over, at det ikke ser ud til at blive overholdt.

Det mest frustrerende er, at der går meget lang tid, før de svarer på mails. Jeg har skrevet flere gange og forsøgt at ringe, men det er svært at få et svar eller komme i kontakt med dem. Jeg tager på ferie i næste uge, så det gør situationen ekstra problematisk, da jeg ikke ved, hvornår de resterende møbler bliver leveret.

Derudover er der nogle kasser, som var en del af ordren, som jeg alligevel ikke skulle have. Jeg skulle derfor have penge retur for disse varer, men jeg har endnu ikke modtaget refunderingen eller fået information om, hvornår den bliver udbetalt.

Jeg håber, at Pixiform bliver bedre til både at overholde de leveringstider, de selv oplyser, og til at kommunikere klart med deres kunder, især når der opstår forsinkelser eller ændringer i en ordre.

17 de julho de 2026

Hej Malene

Tak for din feedback. Du skriver på nuværende tidspunkt at kun ét møbel er send ud af de 3, det er ikke helt rigtigt, der 2 møbler i den kasse der er sendt, det har jeg vidst også lige fortalt dig pr. telefon :)

Ærgerligt du mener vi kun skal have 2 stjerner, trods det at vi først skulle se om noget af din ordre fandtes i vores 2. sortering, efter vi havde skrevet sammen mandag. Og det er helt rigtig at jeg tirsdag oplyste at vi forventede at sende din ordre onsdag, men jeg sagde samtidig at vi var lidt underbemandet grundet ferie, men vi gjorde hvad vi kunne.

Det er selvfølgelig ikke okay at vi bruge 5-6 dage på levering, nå vi oplyser 4, men jeg synes dog vi beskriver det ret fint i vores handelsbetingelser at i og omkring ferier kan der opstå lidt ekstra leveringstid.
At du ikke har fået oplyst noget om det beløb du skulle have udbetalt er dog ikke sandt, da vi talte i telefon her til morgen, hvor jeg oplyste dig at mobile pay/vores betalingsudbyder normalt har en ekspeditionstid på op til 10. bankdage.

Jeg undre mig over du synes vi er svære at komme i kontakt med, dine mails er besvaret på henholdsvis 17 og 23 timer. Dine telefonopkald har jeg ringet retur på inden for 30 min. og vores chat på vores hjemmeside har jeg svaret inden for få minutter.
Jeg er nød til lige at kommentere den slags, da vi ikke er helt enige om forløbet.

Men jeg ligger mig også fladt ned, og beklager de 2 ekstra dages leveringstid, den del vil jeg bestemt ikke forsøge at løbe fra, det er mit ansvar at der er gået 2 ekstra dage, og det er jeg rigtig ked af, men jeg håber alligevel du bliver glad for dine møbler.
Jeg ønsker dig en god ferie på mandag og god weekend indtil da ☀️
Mvh Ole, Pixiform.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fede produkter og ret tydeligt…

Super fede produkter og ret tydeligt det er gennem tænk 😊
Enormt nemt at samle og vi elsker det rå look i rå finer.

Helt klart et sted vi søger igen når vi mangler indretning 😊

15 de julho de 2026

Hej Brian
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er glad for dit køb.

Hej pixiform

Hej pixiform
Når en mand med 10 tommelfingre🤭
Kan samle en kommode på 5 min😳
Så har i helt sikkert gjort noget rigtigt

30 de junho de 2026

Hej Hans-Henrik
Super fedt at du nemt kunne samle vores møbler, sådan skal det være.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hvad jeg havde bestilt

Jeg fik hvad jeg havde bestilt, en bogkasse og et legebord, på 4 dage som lovet.
Dejligt og nemt sted at handle, alt er som forventet. Tak for god service.

21 de maio de 2026

Jeg bestilte et wave-skrivebord

Jeg bestilte et wave-skrivebord, men da det kom, var der en del af skrivebordet som var lavet forkert så det kunne ikke samles korrekt.
Jeg skrev til Pixiform som sendte en ny. Jeg havde forsat udfordringer med at få samlet bordet, hvilket kom bag på mig da det ikke var sådan jeg havde læst om produktet, men med hjælp fra kundeservice lykkes det. Bordet er flot, omend lidt mere komplekst at samle end forventet.
Kontakten med kundeservice var god og med hurtig respons og de var meget hjælpsomme.
Jeg kunne godt finde på at handle der igen, trods de bump der har været, for det er nogle rigtig fine produkter og det virker solidt.

20 de maio de 2026

Hej Stine
Som svaret på din mail er jeg selvfølgelig ærgerlig over, hvis der er sket en fejl på den nye del der er fremsendt til dig, det skal vi naturligvis have styr på. Og ja, det er da vildt ubelejligt at der også er en ekstra helligdag, men fejlen er selvfølgelig vores til at starte med. Jeg håber du ser den mail vi har sendt til dig, så vi kan få rettet fejlen så hurtigt som det nu er muligt med weekens/helligdag.
//Ole, Pixiform

Classificada 5 em 5 estrelas

Først købte jeg møbler hos Pixiform

Først købte jeg møbler hos Pixiform, og efterfølgende har jeg haft lidt samarbejde med dem, hvor vi har stået på messe sammen. Jeg er virkelig glad for de møbler vi har der hjemme, Bertram garderoben passer perfekt ind i vores entré. Jeg anbefaler altid Pixiform og kender flere der er utrolig glade for deres møbler ❤️👍

16 de abril de 2026

Resposta da Pixiform

Hej Marie, dejligt at høre du også er glad for din garderober 🙂

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode møbler og hurtig levering

Vi har modtaget vores fine møbler fra Pixiform. De blev leveret efter kun 3 dage, hvilke jeg synes er rigtig hurtigt for møbler, men det er nok hvad man kan forventer når man handler på en dansk webshop. Jeg er også glad for den kvalitet møblerne har, det er virkelig lækkert og smart måde det samles på. Vi handler bestemt igen.

7 de maio de 2026

Resposta da Pixiform

Hej Rasmus, Tak for de fine ord. Vi er klar til at servicere dig til en hver tid :)
Mvh Ole, Pixiform

Classificada 2 em 5 estrelas

Det er en uge siden jeg placerede en…

Det er en uge siden jeg placerede en ordre, og på trods af der flere steder på hjemmesiden står at der er 1-4 dages levering, er varerne endnu ikke afsendt. Jeg har skrevet til dem på Instagram - her er svaret blot, at det kan de ikke hjælpe med. Virkelig dårlig service, når man nu netop reklamerer med 1-4 dages leveringstid.

5 de maio de 2026

Hej Camilla
Vi sætter altid pris på feedback, og som vi lige har skrevet om pr. mail er det selvfølgelig ikke okay med 3-4 hverdage ekstra leveringstid, den irritation forstår jeg bestemt godt. Jeg håber du har fået min mail retur herom.
I forhold til din besked på Instagram, så handler det om at min kollega der styre vores sociale medier ikke har adgang til vores ordresystem og har i princippet ikke noget med vores ordre og forsendelse at gøre, derfor henviste hun pænt til at sende en mail til vores kundeservice i stedet for, at du har opfatte det som 'virkelig dårlig service' er jeg da ked af, og den feedback tager jeg med videre.
//Ole, Pixiform

Hele slechte klantenservice.

Hele slechte klantenservice.
Mooie producten besteld, kwamen vrij snel aan. Echter veel beschadigingen. Hierover direct contact opgenomen inclusief foto's. Tot op heden nog geen enkele reactie! Echt slecht. Besteed hier honderden euro's voor mijn peergroup en dan krijg je iets gebrekkigs aan waarnaar er geen reactie vanuit pixiform.nl komt.

2 de abril de 2026

Beste afzender,
Ik begrijp uw bewering dat we niet reageren niet helemaal, aangezien we meerdere e-mails met elkaar hebben uitgewisseld en elkaar verschillende keren hebben uitgenodigd voor een dialoog om tot een oplossing te komen. Ik kan hier geen afbeeldingen als bewijs plaatsen, maar ik hoop dat u de e-mails die we u hebben gestuurd, heeft gezien?

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor anbefaling til Pixiform.

Stor anbefaling til Pixiform.
Alt er som det skal være. Vi købte deres nye reol Saxo
Så nemt at samle.

31 de março de 2026

Hej Maria
Tak for de fine ord, det sætter vi altid stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt at handle hos en dansk webshop

Dejligt at handle hos en dansk webshop, hvor man kan få vejledning inden sit køb. Vi ende med at vælge Aksel reolen, og vi er SÅÅ glade for den. Vi skal helt sikkert handle hos Pixiform igen, når værelset skal gøres istand.

6 de abril de 2026

Hej Signe
Tak for din anmeldelse, og dejligt at høre i blev glade for 'Aksel' :)

Dårlig kundeservice

Jeg købte et dukkehus og betalte 150 kroner for hjemme levering, da det var for tungt til, at jeg selv kunne transportere det hjem og op på 2. Sal.
Herefter modtog jeg en mail, at jeg kunne hente dukkehuset i pakkeshop . Jeg kontaktede pixiform, som meddelte mig, at hvis jeg lod dukkehuset returnere, ville jeg få pengene tilbage. Huset blev returneret den 11. Marts og jeg har skrevet flere mails til pixiform om, hvornår jeg ville få mine penge retur (850 kr.).
Jeg har stadig ikke modtaget pengene og pixiform svarer ikke på mine mails 🤔😒.
Dette er mildest talt frustrerende

11 de março de 2026

Hej Marianne
Det er jeg da ked af at høre, at du ikke har fået svar på din mail.
Vil du ikke prøve at sende din mail direkte til mig på ole@pixiform.dk så jeg kan følge op på sagen og få refunderet de omtalte penge. Jeg kan nemlig ikke se en ubesvaret mail fra dig på vores kundeservice kontakt@pixiform.dk
Håber du ser denne besked, så vi kan få sagen løst hurtigst muligt.
Mvh Ole, Pixiform

Classificada 5 em 5 estrelas

Redigeret - efter henvendelse fra kundeservice

REDIGERET!
Pixiform havde ved en fejl arkiveret vores mail korrespondancen efter at have fremsendt de 2 stykker der var ødelagte på min første reol i det sagen jo teknisk set var løst. Denne blev dog straks åbnet igen og jeg er blevet kontaktet.

Jeg har nu fået erstattet begge mine møbler, der har været vanskelige st samle og med knaster med nye, i det der var fejl i produktionen som skulle være rettet - super service at sende nye møbler kvit og frit samt at tilbyde pengene retur! Jeg er dog fortsat vild med møblerne så jeg valgte nye i stedet og håber at de nye kan samles gnidningsfrit og er lige så flotte som det første jeg fik.

Virkelig fin service efter at sagen blev åbnet igen.

———————————-

Jeg kan desværre stemme i med Harriets anmeldelse.

Jeg har købt reolen Saxo i natur og været rigtig tilfreds med den. Derfor forespurgte jeg om jeg kunne købe yderligere 2 reoler dog i den nye farve hvid af modellerne Saxo og Aksel til deres 3 for 2 tilbud. Det kunne jeg godt og jeg fik dem hurtigt leveret.

Det viste sig dog at Saxo i Whiteline var med 2 ødelagte moduler og derudover generelt dårligere finish end den jeg tidligere har fået. Således er der ‘knaster’ der stikker op hvor modulerne ikke er slebet ordentligt rundt i kanterne og gør samlingen meget svær. Som følge heraf og fordi de 2 plader midt på ikke er ens udskåret i samlinger, gaber reolen efterfølgende på midten i det stykkerne ikke passer ordentligt sammen. Den er meget stram at samle og stort set umulig at skille ad igen, dog lykkedes det mig da jeg fik tilsendt nye dele i stedet for de ødelagte - dette ændrede dog ikke på at møblet gaber på midten i samlingen og buer midt på, grundet knasterne og de uens længder der gør det umuligt at få pladerne trykket helt korrekt på plads.

Super fint at der blev sendt nye stykker, men kommunikationen er træg og efter fremsendte billeder af fejl mm. samt spørgsmål til at samlingen har været meget vanskelig, har jeg ikke hørt retur.

Generelt synes jeg godt om møblerne, og var glad for hurtig respons på de ødelagte dele. Dog lidt ærgerligt at der ikke er svaret retur vedrørende ‘knaster’ og samlingen der gaber midt på, hvilket gør, at det ikke er så flot at have stående fremme, da det bliver påtalt af alle der ser det.

//Astrid

7 de março de 2026

Hej Astrid
Jeg håber du har set den mail der er sendt til dig, så lad os tage dialogen der - og finde en løsning på problemet. Jeg håber der er tale om en misforståelse/fejl i mail systemet.
Mvh Pixiform

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi har desværre haft en dårlig…

Vi har desværre haft en dårlig oplevelse med vores seneste køb hos Pixiform. Vi har tidligere handlet hos dem uden problemer og valgte derfor at bruge dem igen.
Denne gang var møblet dog desværre lang tid undervejs, da vi endelig fik det var den ene vange så skævt sat sammen at vi ikke kunne hænge de tilhørende hyldeknægte på. Der var mange knaster og generelt ikke særlig pæn finsih. Ydermere modtog vi kun 2 hylder til møblet, hvor der på alle billeder på deres hjemmeside var 3.
Jeg har skrevet 2 mails og ringet adskillige gange og lagt telefonbeskeder, da vi ikke kan hænge reolen op med den skæve vange.
Her efter 1 uge har jeg intet hørt fra dem.

13 de fevereiro de 2026

Hej Harriet

Til at starte med skal jeg da virkelig beklage din oplevelse, det er bestemt ikke det vi ønsker vores kunder skal stå tilbage med.

Jeg kan simpelthen ikke finde en mail fra dig, kan du sende den direkte til mig på ole@pixiform.dk
Så finder vi selvfølgelig en løsning på problemet med vangerne mm.

Håber at høre fra dig, så vi kan få rettet fejlen.
Mvh Ole, Pixiform.dk

Skønne møbler

Skønne møbler, hurtig levering.
Alt er som det skal være, og så er det jo dejligt at kunne handle danske produkter.

6 de dezembro de 2025

Extremely poor customer service

Extremely poor customer service. Do not recommend pixiform to other parents. The products and concept of easy assembly might be appealing, but save yourself the frustration of dealing with unprofessional companies.

Made a purchase of multiple pieces for my child’s playroom for a total of +6500 kroners. Several of the items were defective: one had pieces that did not match/could not assemble, a second had a cracked piece, a third fit too loosely and easily detached.

I wrote an email with photos attached. Followed up on the email two days later. Called their phone the day after during office hours indicated on website only to reach voicemail. Wrote again. Called the following week several times, but all calls rang until they reached voicemail. So at the 4th or 5th attempt I left a voicemail asking to hear back. After all this effort to contact them for a week, I receive a shipmondo shipping label email in my inbox. Not a single word from pixiform to my previous emails - no instruction, no explanation, nothing. Somebody is working in that office and pushed a button to email me a label but cannot reply to my emails or answer my calls. Absolutely ridiculous.

7 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde behov for en hurtig levering

Jeg havde behov for en hurtig levering, da jeg var sent ude i forhold til at købe en fødselsdagsgave. Jeg ringede til kundeservice for at høre, om jeg kunne nå at bestille det og modtage det inden fødselsdagen. Kundeservice bad pakkeriet om at prioritere min bestilling, og jeg nåede at få den inden fødselsdagen. Den gode service sætter jeg stor pris på.

15 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Helt ok men visse ting kan gøres bedre.

Man får man har bestilt, pæne møbler og forholdsvis nemt at samle.
Jeg ville dog ønske at reolen ( jeg har bestilt reolen Storm) kom med en sikkerheds-fastgørelse netop fordi det er henvendt som et børnemøble. Jeg skal have fundet en løsning til vægfastgørelse, så min lille dreng sikkert kan støtte sig til reolen når han om lidt begynder at rejse sig op ad ting.
Derudover tænker jeg at træet hurtigt suger til sig af fedtefingre, vand mm og kan være svært at få helt rent igen når træet ikke er behandlet - måske deres farvede møblekollektion er bedre hvad det angår.
Men igen så får man præcis det møbler man har købt også kvalitetsmæssigt.

10 de abril de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais