Først købte jeg møbler hos Pixiform, og efterfølgende har jeg haft lidt samarbejde med dem, hvor vi har stået på messe sammen. Jeg er virkelig glad for de møbler vi har der hjemme, Bertram garderoben... Ver mais
A empresa respondeu
Super fede produkter og ret tydeligt det er gennem tænk 😊 Enormt nemt at samle og vi elsker det rå look i rå finer. Helt klart et sted vi søger igen når vi mangler indretning 😊
A empresa respondeu
Forholdvis hurtig service (bestilte tæt på weekend) havde den midt ugen efter. Vi har købt Aksel, og aldrig har det været nemmere at rydde barnets legetøj op, uden at skulle forholde sig til hvor... Ver mais
Jeg bestilte tre møbler hos Pixiform mandag morgen. Tirsdag talte jeg med deres kundeservice, hvor jeg fik oplyst, at alle møbler ville blive sendt onsdag. Nu er der gået fire dage siden best... Ver mais
A empresa respondeu
Vi laver vores egne børnemøbler, som vi sender ud til alle landets børneværelser 😀 Vi håber i vil dele jeres oplevelser med os, gode som dårlige, så vi kan nyde roserne og tage ved lære af fejlene. For vi kan desværre ikke være 100% fejlfri, og sker der en fejl er vi rigtige mennesker der står bag, som i hvert fald 100% sikkert får rettet op på fejlen. Vi henviser også til produkt anmeldelserne på de enkelte produkter på vores hjemmeside.
Torvegade 97, 7160, Tørring, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
En rigtig god oplevelse med pixiform.
Købte den runde reolhylde ting 🙈 perfekt! Passede lige på min datters værelse!
Hurtig til at rette fejlene ved tårnet jeg købte 👍 tak.
jeg bestilte en reol søndag aften og onsdag eftermiddag kunne jeg hente den på poststedet.
Det har været en meget god oplevelse og I lever op til jeres bedste.Selv om det var en søndag fik jeg straks feed back på at jeg havde bestilt og hvor lang tid der kunne gå førend pakken var min. Jeg kan kun give jer max stjerner for det hele har været uproblematisk. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Resposta da Pixiform
Pixiform får mine varmeste anbefalinger.
Super fint produkt og hurtig levering. Vi oplevede at en enkelt plade havde fået en skade under fragten, jeg tog derfor kontant til kundeservice og fik nemt, hurtigt og uden problemer tilsendt en ny plade. Super service🤩
Super hurtig levering og sikke et lækkert design 👌 og så er det super fedt at selv en med 10 tommelfingre kan samle det 😄
Forholdvis hurtig service (bestilte tæt på weekend) havde den midt ugen efter.
Vi har købt Aksel, og aldrig har det været nemmere at rydde barnets legetøj op, uden at skulle forholde sig til hvordan. Fordi Aksel skjuler rodet på den pæneste måde ☺️
Møblet var nemt at samle, og så er det en virkelig fin og noget overraskende kvalitet, så derfor +5 stjerner.
Vi er yderst tilfredse, og påtænker at lave et genkøb, da de laver de fineste ting.
Fin reol i en god størrelse. Nemt at samle - helt uden værktøj så ungerne også kan hjælpe til 👌
Hurtig levering og et produkt som lever fuldt op til mine forventninger
Jeg oplevede en adgangs- og brugervenlig hjemmeside med efterfølgende effektiv kommunikation.
Jeg modtog min vare 2 dage efter min bestilling.
De har nogle helt geniale produkter som er nemme at samle, uden værktøj. Super god kundeservice og hurtig ekspeditionstid. Min varmeste anbefaling.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.