Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi byder dig velkommen til en webshop, der har alt hvad hjertet kan begære inden for babyudstyr og børneudstyr. Det er vores klare målsætning hele tiden at udvikle og tilpasse Pixizoo til vores kunders behov og ønsker, og altid være med på de nyeste trends og tests. En anden, og mindst lige så vigtig målsætning er, at vi vil give alle vores kunder en enestående oplevelse, både før og efter køb. At være en børnefamilie vil for mange betyde en mere hektisk hverdag hvor der er mange gøremål, og derfor skal det være nemt, uproblematisk, overskueligt og hurtigt at handle hos Pixizoo. Vi tilbyder gratis fragt når du handler for over 499,- og ellers levering til pakkeshop for kun 29,-
Dit univers til børn og babyer
Escrito pela empresa

- Hvad kan vi hjælpe dig med?
- Hos Pixizoo vil vi altid meget gerne hjælpe dig! Vi ved at der kan opstå mange spørgsmål til alt fra valg af autostol og vogn, til spørgsmål om babyalarm, ammepude og meget andet. Derfor kan du være sikker på at du vil blive mødt af kvalificerede personale, både i vores showroom og hos vores online kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig.
- Rentefri kredit
- Hos os kan du betale med ViaBill. ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 10.000 kr. betaler du alm. markedspriser.
- Prisgaranti & Prismatch
- Hos Pixizoo.dk vil vi sikre dig den bedste pris på markedet! Derfor har vi prisgaranti og prismatch på alle varer. Finder du, mod forventning, varen billigere i en dansk webshop, matcher vi naturligvis prisen. Hvis du allerede har bestilt, skal du heller ikke være bekymret! Vi har prisgaranti i hele 7 dage efter du har modtaget din ordre.
- Kundeservice
- Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, vi er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål om varer, prisgaranti, vejledning og meget andet. Så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os! Du kan kontakte os både på mail, telefon og chat. Mail: kundeservice@pixizoo.dk Telefon: 88 88 74 15
- Pixizoo Plus - Et hav af fordele
- Hos Pixizoo kan du blive medlem af vores kundeklub Pixizoo Plus. Som Pixizoo Plus medlem får du et hav af fordele, du får blandt andet, altid fri fragt til GLS pakkeshop, mulighed for at optjene bonus kroner på flere tusinde varer, 4 års reklamationsret og en masse besparelser hos vores samarbejdspartner. Alt dette og meget mere får du for blot 39 kr. pr mdr. det er nemt og billigt. Læs meget mere om Pixizoo Plus på Pixizoo.dk
Informações de contacto
Nyholms Alle 3, 1 sal, 2610, Rødovre, Dinamarca
- pixizoo.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Super pris nem levering
Super pris nem levering. Ingen problemer overhovedet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.