EatOnline Opiniões 12

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Sendte min søn afsted efter mad og han…

Sendte min søn afsted efter mad og han fik ikke lige meldt sin ankomst i skranken men her tænker jeg de kan råbe navnet på på den der har bestilt istedet for at lade maden ligge og blive kold. Så vi fik iskold mad hjem og vi bor lige rundt hjørnet. Det er ikke første gang vi får denne oplevelse og de var ikke imødekommende når man ringede ned for at brokke sig...

19 de outubro de 2024

Elendig Pizza det knap levede op til…1

Elendig Pizza det knap levede op til sit navn. Det skulle være en Margarita, men stort set ingen smag af tomat. Kun af meget dårlig og meget salt "ost". Bunden var slasket, meget langt fra sprød. Nej, det var sgu mere en dårlig, lunken ostesandwich jeg fik.

13 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Levering mere end 1 time forsent…

Bestilte mad fra Pizza og Kebab House i Rønne til mig og mine to børn pr. Telefon kl.16.45 og fik at vide de kom indenfor en time.
De kom bare ikke, så kl.18.15 ringede jeg og rykkede, og fik oplyst at de var på vej uden af døren.
Kl.18.30 ringede min søn og rykkede og fik igen oplyst at de er på vej.
Min datter på 3 år kunne ikke vente længere, så måtte finde på et alternativ. De kom så kl.18.55 dvs mere end 2 timer efter bestilling og mere end 1 time for sent - derfor afviste maden og at betale.
5 min senere ringede de fra pizzariet, hvorfor jeg ikke havde afbestilt?
Handler aldrig der igen - de havde rigelig mulighed for at sige de ikke kunne levere eller give en realistisk tid- de to gangede vi ringede og rykkede. Man skulle kunne stole på maden kommer cirka som forventet især når man har små børn.

27 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde de kunne få 0 stjerner havde de…

Havde de kunne få 0 stjerner havde de fået det
Bestilte via deres hjemmeside allerede inden kl 15
Betaler og får bekræftelse fra restauranten med levering kl 18

Kl 18.45 er maden stadig ikke dukket op og resturenten har slukket deres tlf.
Vi køre dernede og bliver mødt af en ubehøvlet mand der ret vredt fortiller at maden er kørt

Da jeg kommer hjem er maden stadig ikke kommet

Ført Ca 18.55 ankommer maden uden hverken varmepose eller lignende, hvilket resultere i kold mad

22 de janeiro de 2022

Værste burger på længe

Værste burger på længe. Brødet går i stykker med det samme, burgeren er halv størrelse af brødet. Totalt smagsløst... det røg i skraldespanden med det samme

10 de abril de 2021

Helt uacceptabel behandling

Vi var meget skuffet over kundeservicen på dette pizzaria. Vi ankom med færgen til Rønne kl. 17:30 og bestilte pizzaerne ombord til levering kl 18. Da der gik noget galt i deres hjemmesidesystem, leverede de vores pizzaer til en forkert adresse, og mente at det var vores (altså kundens) problem. De agtede altså ikke at gøre noget ved det, til trods for, at jeg nævnte, at et 3-årigt barn sad og var meget sulten efter en lang tur fra Sjælland. De var ligeglade. Jeg løste selv problemet ved at køre til den adresse, hvor pizzariaet havde leveret vores pizzaer (forkert), og vi fik vores (kolde!) pizzaer kl. 19:10. Det var en helt uacceptabel behandling, vi fik, og vi vil på det kraftigste fraråde alle at bestille mad hos Pizza & Kebabhouse Rønne.

13 de junho de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais