Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kon mijn gegevens en aanvullende informatie gemakkelijk invullen en aanpassen naar mijn eigen wens wat mij toch een heel fijn gevoel geeft omdat dat niet altijd vanzelfsprekend is., Zodoende. A... Ver mais
Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Ver mais
Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Places.nl
Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.
Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.
Informações de contacto
Groenestraat 294, 6531 JC, Nijmegen, Holanda
- 0243555299
- info@places.nl
- places.nl
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ik vind het prettig dat ze goed met je…
Ik vind het prettig dat ze goed met je meedenken en de tijd voor je nemen tijdens een gesprek. Gezien mijn werk, is het soms lastig om een vast tijdstip te plannen voor de gesprekken, gelukkig zijn ze flexibel en denken ze mee!

Mijn 1ste ervaring hier
Het is mijn 1e ervaring hier met deze Site, dus Review hierbij
⚖️ 🌞 ⚖️
Deze 1e ervaring is als prettig ervaren
⭐⭐⭐
Verdien Uw volgende Ster ⭐
Ik kijk er naar uit, succes.
Mvg, Gerrie

Resposta da Places.nl
Bedankt voor mijn goed gevoel
Het eerste contact met de medewerkster van Places was perfect.
Zij had een duidelijk verhaal, gaf een heel goed advies. Dit is de eerste keer dat ik met Places werk dus dit geeft direct een heel goed gevoel, waarvoor mijn dank!

Resposta da Places.nl
Een zeer deskundig bedrijf waarmee wij…
Een zeer deskundig bedrijf waarmee wij al 3 jaar met veel plezier mee samenwerken. Aardig en vriendelijk personeel dat snel reageert op mails en telefoons. Bijna één op één contact met de manager callcenter. Als wij wat vragen, wordt dat dezelfde dag nog gedaan.
Veel aanbod gehad van overige bedrijven, maar wij blijven bij Places. In 2021 een gokje gewaagd om mee samen te werken. Erg veel progressie geboekt jullie. Volhouden zo!!

Resposta da Places.nl
Altijd zeer tevreden met de service van…
Altijd zeer tevreden met de service van Places…. Een echte aanrader

Resposta da Places.nl
Communicatie was niet in orde.
Mijn ervaring met dit bedrijf! Niet heel erg enthousiast.
Toen was het zo. Nu misschien iets veranderd?
Geen idee.

aanrader…
Dit bedrijf bass-alu.nl is een aanrader voor iedereen die een probleem hebt met zijn schuifpui.
ze reageren snel zijn zeer kundig en hebben een geweldige service zowel administratief als uitvoerend.

Mooie professionele website
Ze hebben een hele nette website voor ons gemaakt, Heel erg bedankt hiervoor.
Wilkens Transport

Resposta da Places.nl
Afspraak gemaakt waren optijd en ze…
Afspraak gemaakt waren optijd en ze leverde mooi werk af .mij tuintje 54 meter ligt er mooi in er was veel slijpers maar toppie mannen dank jullie wel

Prijs - kwaliteit prima
Vriendelijk, meedenkend, prijs kwaliteit prima

Resposta da Places.nl
Lijkt heel wat, maar is slecht
Lijkt heel wat, maar stelt niets voor.
SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautomatiseerd en dus slecht passend. Jammer.
Daarna ook nog een cold-caller aan de lijn. Niet eens de moeite genomen mijn website te bekijken. Treurig...
Daarnaast is data updaten op hun website niet mogelijk. Om te huilen....
Alleen handig voor "linkbuilding", daarom 2 sterren.

Resposta da Places.nl
Zijn all jaren klant met ons…
Zijn all jaren klant met ons tandartsenpraktijk- de nieuwe factuur van 1.02.24 op 4.02.24 voldaan- zij blijven mal herinneringen sturen. Heb de gelegenheid gepakt en de abonnement opgezegd. Daarvoor heb ik een bevestigingsmail ontvangen . De belofte brief is er nog niet binnen. Net nu de mail ontvangen dat zij alle diensten stop zetten ivm betalingsachterstand- waardeloos bedrijf om het te zeggen.

Resposta da Places.nl
Geen partner om zaken mee te doen
Heel slecht bedrijf, die hun eigen administratie en marketing niet eens kunnen runnen!
Na een overtuigende gesprek met heer x heb ik een pakket genomen bij hun voor mijn bedrijf.
Zodra je betaalt, gaat alles mis. Kunnen nix en is niet het geld waard. Wil je iemand spreken dan moet je 2 weken van tevoren inplannen enz. Heel lang wachten op de telefoon. VERSCHRIKKELIJK en super irritant.
Ik wil dit jaar geen gebruik meer maken van hun diensten. Op tijd netjes doorgegeven en alles. Toch krijg ik factuur, weer contact opgenomen met hun (super irritant). Zegt mevrouw oh sorry factuur is per ongeluk gestuurd. Ok, vandaag krijg ik mail dat ze een incassobureau gaan inschakelen. Succes haha!
Sjonge jonge jonge wat een bedrijf dit.
Nou eerst jullie eigen administratie en marketing goed in orde hebben, dan die van de ander.
Gewoon heel raar dit.
Update: je wordt ook al lastig gevallen door hun na de afzegging.
Tip: ga iets nuttigs doen mensen van places b.v.

Fout op fout op fout
Waar moet ik beginnen om de drama met dit bedrijf op te noemen?
- Dat ze tot 3x toe hebben toegezegd het abonnement stop te zetten maar vervolgens aanmaningen blijven sturen en dreigen met incasso?
- Dat je telefonisch een bot krijg die je telkens een uur laat wachten en er vervolgens niets gebeurt?
- Dat ze geen prestatierapporten sturen en je dus geen flauw idee hebt of ze überhaupt wat voor je gedaan hebben?
Mijn advies: blijf zo ver mogelijk weg van dit bedrijf en bespaar je de drama

Hij doet het goed
Hij neemt echt zijn tijd en doet zijn werk met liefde en respect

Resposta da Places.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.