Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kon mijn gegevens en aanvullende informatie gemakkelijk invullen en aanpassen naar mijn eigen wens wat mij toch een heel fijn gevoel geeft omdat dat niet altijd vanzelfsprekend is., Zodoende. A... Ver mais
Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Ver mais
Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Places.nl
Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.
Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.
Informações de contacto
Groenestraat 294, 6531 JC, Nijmegen, Holanda
- 0243555299
- info@places.nl
- places.nl
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Voor dat ik ga een abnoment kopen zijn…
Voor dat ik ga een abnoment kopen zijn telefoon nummer gewoon werk na het de betaling zijn telefoon werk niet de computer praat gewoon fk .irritant meer dan 3 uur gedacht nog niet gelukt vend heel jammer voor het bedrijf place .nl

Easy to use
Easy to use. Good to communicate user experience with other potential users.

Resposta da Places.nl
Ik eet lekkere maaltijden,ben zeer…
Ik eet lekkere maaltijden,ben zeer tevreden.

Resposta da Places.nl
zeer tevreden de website hebben ze…
zeer tevreden de website hebben ze gemaakt zoals ik vroeg en ze hebben hem gemaakt als een pro zeer vriendelijke mensen en duidelijk zekker een aanrader

Alles in 1 pakket van places
Ik heb een pakket van places alles in 1 voor 12 maanden en het heeft me tot nu toe letterlijk niets opgeleverd. Niet eens 1 potentiele klant en niet eens 1 klick naar de website. De verkoop praatjes doen ze wel echt goed, ze beloven artikelen te schrijven wat potentiele klanten aantrekt, nou wat ze schrijven is een paar zinnen. En je krijgt het pas te zien als je naar bedrijf googled dus heeft helemaal geen nut. Mijn ervaring is ook heel anders dan van heel veel andere mensen hier, maar het valt mij op dat de meeste mensen met sterren beoordeling ook maar 1 review hebben geplaatst.🤔🤔 misschien toeval? Of ze hebben zelf hun score naar boven gehaald. In iedergeval deel ik mijn oprechte ervaring.

Resposta da Places.nl
Er wordt niet goed gevraagd naar…
Er wordt niet goed gevraagd naar adres/telefoonnummer/emailadres als er doorgeschakeld wordt. Er wordt iets uit de historie gebruikt zonder de gegevens te verifieren. Ondanks tientallen keren dit probleem aankaarten wordt er niks mee gedaan.

Resposta da Places.nl
Goed te vinden op internet
Goed te vinden op internet. Praktische zakelijke benadering.

Super duidelijke site
Leuke site om het een en ander op te zoeken
Dat is zeer belangrijk in deze tijd

Resposta da Places.nl
Leuk en duidelijk om een goed bedrijf…
Leuk en duidelijk om een goed bedrijf te vinden

Resposta da Places.nl
Ik heb slechte ervaring met places.nl…
Ik heb slechte ervaring met places.nl want ze zijn opliichters want ik had gevraagd om op te zeggen maar places.nl doe heel moeilijk en ik heb opgezegt 123 opzeggen, maar places.nl niet stoppen en ze blijven facturen elke maand sturen en ze blijven dreigen dat we moeten betalen ,maar mijn bedrijf van places.nl werk niet en ik heb geen klanten gehad en daarom betaal ik geen facturen meer als ze komen.Ik werk nu van andere site webador en marktplaats

Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf!
Ten eerste claimen ze al zonder toestemming je zakelijke google account, zodat je zelf niks meer kunt doen. Gelukkig heb ik die via google zelf weer terug kunnen claimen.
Nu heb ik 2 x een verwijderverzoek van mijn profiel en mijn account aangevraagd, maar ik heb geen enkele reactie, en het is ook nog steeds niet verwijderd. Ook heb ik geen enkele reactie gekregen op een bericht naar de klantenservice.
Ze negeren je gewoon. Verschrikkelijk.
Nooit mee in zee gaan, echt af te raden. Wat een flut site.

Verwijder verzoeken worden (uiteindelijk) ingewilligd
Tweemaal een verzoek ingediend tot het verwijderen van (gedateerde) informatie. Tot op heden nul response gehad (en de beloofde 3 werkdagen zijn ruim verstreken).
Update: na mail contact aan de hand van deze review is het verzoek ingewilligd. Feit blijft dat het formulier op de website zelf niet het beloofde resultaat biedt.

Resposta da Places.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.