Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kon mijn gegevens en aanvullende informatie gemakkelijk invullen en aanpassen naar mijn eigen wens wat mij toch een heel fijn gevoel geeft omdat dat niet altijd vanzelfsprekend is., Zodoende. A... Ver mais
Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Ver mais
Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Places.nl
Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.
Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.
Informações de contacto
Groenestraat 294, 6531 JC, Nijmegen, Holanda
- 0243555299
- info@places.nl
- places.nl
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Overzichtelijk en makkelijk in gebruik
De site is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik kon binnen nog geen 2 minuten een review schrijven en kreeg gelijk een duidelijke bevestigingsmail.

Resposta da Places.nl
Stalking en omgaan met gegevens
Op de website liet ik mijn gegevens achter in de veronderstelling dat dit gratis was. Claim je bedrijf stond er op het moment dat ik mijn eigen bedrijf door Google gooide. Misschien wat naïef om te denken dat dit gratis was.
Als je dan je gegevens achterlaat ben je aan de beurt. Je wordt gebeld en er volgt een bombardement met mailtjes.
Met excuses van Places en het verzoek deze review te verwijderen had ik het gevoel dat het wel klaar was.
Helaas.. Ondanks mijn verzoek zijn er geen gegevens verwijderd en kreeg ik wederom mail.
Verzoek aan Places om mijn gegevens te verwijderen is dus niet gevolgd.
TIP: Laat geen gegevens achter op places.

Zeer klantvriendelijke Team
Ik ben blij met het platform van Places.nl. Voornamelijk vanwege handige en bruikbare tools die zij je als ondernemer kleinschalig of grootschalig helder in kaart brengen en dus zichtbaar voor je klanten.
Als Ondernemer (Personal Based Online Marketing Agency) maak ik gebruik van de bedrijftools van Places.nl waardoor ik dus mijn doelgroep sneller bereik. Dank jullie wel Team Places.nl

Resposta da Places.nl
dat ze hier echt hun best doen om je te helpen.
heel goed geholpen ze hebben er veel energie in gestoken alle lof

Resposta da Places.nl
koos.nl geeft net als places.nl klanten…
koos.nl geeft net als places.nl klanten en bedrijven een kans om te kunnen laten oordelen en de ervaring te delen, en een bedrijf te laten groeien. Of het klein is of groot zijn, het is altijd mooi om te lezen wat de mensen er van vinden en dan noem ik het netjes reactie op hoe het bedrijf ook de mensen doen en kunnen benaderen. En de mooie zin dat luid; Groot zijn door klein te blijven.

Resposta da Places.nl
Onprofessioneel flutbedrijf. Spijt dat ik jaren gebruik van hun diensten gemaakt heb.
Een aantal jaren gebruik gemaakt van jullie diensten. Ik was tevreden totdat ik vorig jaar augustus een mail heb gestuurd om het jaarlijkse contract te stoppen. Vanaf die tijd tot heden blijf ik maar de jaarlijkse factuur krijgen die nog niet voldaan is. Vele malen telefonisch en mail contact met Places.nl gehad. Ook in begin stadium een mail gehad dat de factuur niet betaald hoeft te worden en alles afgerond is, maar geen Creditfactuur!? De aanmaningen en ondertussen bedreiging dat het naar een incassobureau doorgestuurd wordt blijven doorgaan. De juiste verantwoordelijke krijg je ook niet aan de telefoon!!! Ik kan alleen maar zeggen dat het een onprofessioneel flutbedrijf is.
Spijt dat ik jaren gebruik van hun diensten gemaakt heb.

Dit bedrijf is tooper
Dit bedrijf is tooper
Doet zijn werk heel goed

Top bedrijf
Fijn dat places alles checkt dan weet je zeker dat het goed zit

Super!
Door Places.nl is mijn bedrijf beter vindbaar voor mijn potentiële klanten. Top!

Resposta da Places.nl
Mijn bedrijf heeft echt een boost…
Mijn bedrijf heeft echt een boost gekregen door places, erg proffesioneel en zeer kundig. Ook altijd vriendelijk naar mijn cliënten toe. Mocht mijn massagepraktijk eens in een dip komen neem ik zeker weten weer een pakket bij Places!

Geweldige Telefoonservice
Al paar maanden maken wij gebruik van telefonie diensten van Places.nl en het gaat super goed. Ze zijn hulpzaam en denken met je mee. Communicatie verloopt soepel. Met behulp van Places.nl zijn wij 6 dagen in de week bereikbaar voor onze klanten en worden onze klanten snel geholpen.

Erg fijne antwoordservice
Met ons bedrijf Next Day Online maken we gebruik van de antwoordservice van Places. Hierdoor zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen. Je krijgt een email van alle gesprekken die gevoerd zijn met daarin ook te lezen wat er besproken is. Daarna kun je zelf nog contact opnemen met de klant. De medewerkers van de antwoordservice zijn vriendelijk en behulpzaam. Een erg fijne dienst die ervoor zorgt dat bezoekers van de website altijd kunnen bellen.

Resposta da Places.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.