Plantbezorgd Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wirklich top, super schnelle Lieferung, gut verpackt und gute Pflanzenqualität der japanischen Stechpalmen, ilex crenata (endlich auch die angegebene Pflanzengröße geliefert, was andere Anbieter nicht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke website. Planten werden precies in die periode bezorgd, welke ik had aangegeven (1,5 maanden van tevoren). Keurig verpakt en in goede conditie. Nog even afwachten of ze in het voorjaar a... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele slechte service. Kapotte afgebroken planten. Verkleurde bladeren. Nog nooit zo'n slecht bedrijf mee gemaakt. Op de foto's geven ze als reactie dat het heus aan gaat slaan. Niet reageren op vervo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele proces van bestellen tot leveren gaat perfect. Fijn de optie op te kunnen halen bij locatie in de buurt van woonplaats. Dat scheelt enorm in transportkosten en milieutechnisch meer verantwoord. D... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

132 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

93 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Overtrof verwachting

Wij bestelden vier stuks Little Spooky Limelights. Eerlijk gezegd vroegen wij ons wel af of dit goed zou gaan met verzenden. Alles was keurig verpakt en het werd snel tevreden. De planten staan nu een paar dagen in de tuin en zien er goed uit. Hopelijk gaan we er veel plezier van hebben!

13 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Te klein en verkeerd geleverd

Vijf bamboes planten met een hoogte tussen de 80 en 100 cm besteld.
Geleverd 5 planten tussen de 60 en 80 cm geleverd. Blijkt er ook nog 1 verkeerde soort tussen de planten te zitten.
Na reclamatie over de grootte krijg ik als antwoord dat van elke plant wel 1 stengel net boven de 80 cm komt dus de plant voldoet , vinden ze.

28 de abril de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Heel snel mijn plantjes binnen…foute kleur

Heel snel mijn plantjes binnen gekregen, maar de verkeerde kleur soort.
Ik had de heksenplant ever red besteld maar kreeg toch echt roze. Helaas niet mijn kleur.
Ook waren de plantjes klein, waarvan 1 heel klein. Niet echt de maat die erbij hoorde.
Om vreemde reden kom ik hun site niet meer op.

25 de abril de 2025

Kosteloos nogmaals

M’n eerste bestelling kwam prima verpakt en op tijd binnen dus helemaal blij daarmee. Helaas sloegen de plantjes niet aan. Na contact met de klantenservice en wat adviezen die helaas niet mochten baten, kreeg ik de order nogmaals en kosteloos toegestuurd. En nu groeien ze wel goed. Heel tevreden mee inclusief de service.

5 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen een plant die uitkomt

Voor €300,- aan planten gekocht, ik had het geld beter gelijk weg kunnen gooien. Geen een plant heeft het gedaan, je kreeg ze moeilijk uit het plastic bakje en sommige waren gelijk in stukken met het planten,

17 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service, geen andere word toe te voegen

Beste lezers,

Ik schrijf niet vaak reviews over producten of diensten, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Plantbezorgd, en specifiek Bart, hebben me zeer positief verrast. Hij was open en eerlijk over een klein misverstand waarbij ik de verkeerde plant had ontvangen (we zijn tenslotte allemaal mensen).

Bart heeft meteen persoonlijk gezorgd dat de juiste planten kosteloos werden geleverd, en ik mocht de verkeerde plant gewoon houden. Die heeft inmiddels een mooie plek in de tuin gekregen.

Dank je wel, Bart! Ik heb niets meer toe te voegen. Plantbezorgd biedt professionele én persoonlijke service.

Aleksandar

9 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Wazrdelozen bezorging met postnl

Bestelling geplaatst op 3/9. Verzonden op 5/9. Tot dusver alles ok. Bezorging door postnl(helaas) tot op vandaag 8/9 nog steeds niet gebeurd. ‘Bezorging niet gelukt, gaat naar afhaalpunt’ is de laatste update. En dit terwijl ik de hele dag thuis ben geweest. Ondertussen is bezorging in afhaalpunt ook nog niet gebeurd. Ik begrijp ook al niet waarom er geen 2de bezorgpoging gebeurt? Ik betaalde 11,95€ bezorgkosten om mij, en dit voor een enkele rit, 20 minuten te zullen moeten verplaatsen om waarschijnlijk meer dode dan levende planten te gaan afhalen. En dan reken ik de benzine nog niet mee.
Ik hoop nog op een goede afloop, anders was dit de eerste en laatste keer

8 de setembro de 2024

Goed

Zeer snel bezorgd,goed verpakt,mooie plant(heel verschil met de 6 sprietjes die ik bij een ander bedrijf kreeg🤣)

5 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered last year some roses and…

I ordered last year some roses and jasmin, I planted them in October and all my plants are fine except 1 which I killed, probably planted in wrong spot. This week I received 11 plants from this company- all of them in a perfect condition, very healthy. Customer service works great and very happy with my order.

21 de junho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Pampas gras besteld in oktober

Pampas gras besteld in oktober, geleverd en geplant.
Helaas hebben maar 11 vd 25 planten het gered.
Bij reclematie in april werd gewezen op de garantie termijn van 2 maanden. Dit vind ik toch niet realistiesch voor deze soort planten. wel wil men uit coulance mij de helft van de opnieuw te bestellen planten gratis geven. Ik vindt dit niet correct omdat meer dan de helft van de planten dood is. Ik vind dan ook dat ik recht heb op 14 nieuwe planten zonder betaling.

26 de abril de 2024

Helemaal prima

Mooie plant, zeer netjes verpakt. De plant slaat goed aan! Hij stond binnen 2 weken zelfs al in bloei. Helemaal tevreden.

7 de julho de 2023

Beter kan niet !!!

Op zondag 02 juli besteld en vandaag 04 juli werden de plantjes reeds in Brussel in perfecte staat en prima verpakt geleverd. Dit verdient 5 sterren !!!

4 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb begin dit jaar dit bedrijf…

Ik heb begin dit jaar dit bedrijf ontdekt.

En wat is het een superzaak zeg!

Ik had soms wat kleine probleempjes met de planten maar dat wordt super opgelost :-)
al met al kan ik wel zeggen dat dit een van de beste service is wat je hier krijgt!

Altijd goed verpakt en komt netjes aan!

16 de junho de 2023

No- nonsens bedrijf

No- nonsens bedrijf. Zeer goede ervaring mee. Duidelijke website. Planten worden zeer snel verzonden en op een mooie manier verpakt. Dit is een bedrijf welke ook achteraf een zeer goede service biedt.
Zonder meer aan te bevelen!!

2 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Planten kwamen helaas met vorstschade…

Planten kwamen helaas met vorstschade en deels op de kop aan (vooral dat laatste kunnen zij niets aan doen). Foto op verzoek gestuurd naar plantbezorgd. Er wordt niet getraineerd, vlot geantwoord en een nieuwe levering toegezegd. Dat noem ik een aanpak zoals het hoort.

13 de janeiro de 2023

É esta a sua empresa?