Jeg ringede til kundeservice onsdag efter ikke at have hørt noget om min ordre fra søndag. Her fik jeg at vide, at der grundet ferie var lidt længere leveringstid. Mindre end et døgn senere havde je... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fine produkter og gode priser.. dog var de den ene af gangene jeg handlede der en uge om at sende pakken.. bestilte onsdag, og først en uge senere blev den sendt.. Men ellers en har det være upåklag... Ver mais
Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Ver mais
Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.
Informações de contacto
Roholmsvej 10K, 6020, Albertslund, Dinamarca
- mha@plantelys.dk
- plantelys.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fine produkter og gode priser.
Men ellers en har det være upåklageligt og fin service...
Tip top!
Hurtig levering , mega godt produkt, kan varmt anbefales til thrips i stueplanter
Venlig og kompetent kundeservice
Her fik jeg at vide, at der grundet ferie var lidt længere leveringstid. Mindre end et døgn senere havde jeg både ordrebekræftelse og pakken i hånden.
Spændende og meget informativ…
Spændende og meget informativ information på siden om kokus muld .. havde aldrig hørt om det før, det bliver spændende at prøve
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering. Har lige modtaget produktet. Nu venter jeg på resultatet efter bekæmpelsen af skjoldlusen på hortensier og japansk løn
Hurtig levering, men....
Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde modtaget pakken. Så tænker jeg fik det andet sendt pga den anden var udsolgt.
Er bare utilfreds at dette ikke blev informeret eller om jeg ønskede at annullere min bestilling.
Mikrogrønt done right
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg og rimelig hurtig levering.
Og priserne på mikrogrøntfrø er noget mere tilgængelige end hvad man ellers finder rundt omkring.
Vil ikke anbefale
Har spurgt dem til at annullere min ordre på grund af manglende stor størrelse men uden held, fordi jeg har fået pakken i løbet af dagen. Til anden pris hos deres leverandør var cirka 250 kr billigere.

Resposta da Plantelys ApS
I første levering mangler vare, forsøg på at rette og der mangler stadig vare.
I første levering, havde plantelys glemt at putte kokusmuld (6 stk.) med i pakken.
Jeg ringer til dem og en venlig mand hjælper med at få sendt en pakke med de manglende 6 stk. kokusmuld. - Det er så fint og god service.
Der jeg så modtager pakken, så er der kun 5 stk. kokusmuld i pakken. - Man bliver lidt ærgerlig over at det er så svært at leverer det rigtige.
Jeg gider ikke ringe til dem igen, så de må se den ikke leverede kokusmuld som drikke penge..
Andmeldelsen er lavet med min kones konto
Hilsen Maks Frandsen

Resposta da Plantelys ApS
Hurtig levering af ordre.
Hurtig levering af ordre.
Brugermanual mangler - er ikke sikker på jeg har samlet stativer rigtigt.
Der var 2 sorte neoprenlommer med, de var ikke på det billede jeg bestilte ud fra - hvad skal de bruges til?

Resposta da Plantelys ApS
Hurtig levering af gode varer
Helt igennem god oplevelse
God service, hurtig levering og gode produkter 👌🏻
Super kundeservice
Modtog et plantelys der blinkede når man tændte det. Skrev til butikken. De sendte bare et nyt.
Super service. Kan kun anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.