Jeg ringede til kundeservice onsdag efter ikke at have hørt noget om min ordre fra søndag. Her fik jeg at vide, at der grundet ferie var lidt længere leveringstid. Mindre end et døgn senere havde je... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fine produkter og gode priser.. dog var de den ene af gangene jeg handlede der en uge om at sende pakken.. bestilte onsdag, og først en uge senere blev den sendt.. Men ellers en har det være upåklag... Ver mais
Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Ver mais
Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.
Informações de contacto
Roholmsvej 10K, 6020, Albertslund, Dinamarca
- mha@plantelys.dk
- plantelys.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering og varer jeg er fuldt…
Hurtig levering og varer jeg er fuldt tilfreds med.
Jeg ved ikke hvad der kan gøres bedre…
Jeg ved ikke hvad der kan gøres bedre fordi pakken er leveret hurtigt og i god indpakning. Det virker også som om at pæren til mine planter lader til at være i rigtig god kvalitet👍🏻. Jeg fortryder ikke mit køb😊
Hurtig og nemt.
Hurtig og nemt.
So fare har jeg kun haft gode oplevelser med at handle hos det.
De reagerer hurtigt og varerne kommer hurtig. Og de produkter jeg har modtaget har været meget fine.
Så kun 👍🏾 her fra
Varen er netop som forventet
Varen er netop som forventet - og ekspeditionen var hurtigere end at jeg kunne nå at stave til "Ib"💪
Alt er i orden!
Godt udvalg af kvalitetsprodukter.
Stort udvalg af frø til Microhave, som er testet for div. ubehagelige bakterier, hurtig levering, jeg anbefaler plantelys.dk
Fin lampe
Købte plantelys til kælderen (for at holde gang i en potteplante) - og den virker fint.
De gør tingene lette og er meget…
De gør tingene lette og er meget hjælpsomme.
Og de har fede produkter
Lys i mørket
Glad for købt grej der redder vintertrætte planter, og giver mulighed for at spire til den kommende sæson. Gode ting :-)
Hurtig levering, som nybegynder mangler man dog lidt information om hvilken lampe og lysfarve der er vigtig for hvad.
Eks. Hvidt lys kontra blå og pink dioder… begge grolys, men er der forskellig virkning?
God og hurtig levering
God og hurtig levering, god kundeservice.
Jeg havde en udestående vare som ikke var blevet leveret med de andre varer, men efter en hurtig snak med kundeservicen blev den udestående vare sendt på dagen.
Super god behandling af “Plantelys”
Super god behandling af “Plantelys”! Da pakken ikke kom, kontaktede vi “Plantelys”, og beklagede, at vi kunne se at pakken var sendt via GLS, men aldrig dukkede op. “Plantelys” sendte uden videre et nyt produkt, der var til afhentning dagen efter.
Produktet : et grolys lysstofrør fungerer uden problemer.
Fin behandling af firmaet
Indtil videre er jeg meget tilfreds
Indtil videre er jeg meget tilfreds, jeg ved bare ikke om jeres plantelys virkelig fungerer efter hensigten 😜

Resposta da Plantelys ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.