Jeg ringede til kundeservice onsdag efter ikke at have hørt noget om min ordre fra søndag. Her fik jeg at vide, at der grundet ferie var lidt længere leveringstid. Mindre end et døgn senere havde je... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fine produkter og gode priser.. dog var de den ene af gangene jeg handlede der en uge om at sende pakken.. bestilte onsdag, og først en uge senere blev den sendt.. Men ellers en har det være upåklag... Ver mais
Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Ver mais
Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.
Informações de contacto
Roholmsvej 10K, 6020, Albertslund, Dinamarca
- mha@plantelys.dk
- plantelys.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Produktet var rigtig fint til prisen
Produktet var rigtig fint til prisen. Manualen kunne dog godt trænge til at blive oversat til rigtig dansk

Resposta da Plantelys ApS
Super hurtig levering 👍
Super forretning for både amatører og proffer
Jeg har købt hos Plantelys.dk / Sunflux 3-4 gange nu, og produkterne er hver gang modtaget hurtigt og i perfekt stand.
Et enkelt produkt (40w grolys panel) begyndte dog at flimre, og et par rækker dioder tændte ikke efter første sæson (under et år).
Jeg sendte en mail, og de sendte et tilsvarende panel tilbage hurtigere end jeg havde tid til at hente den :)
En anden ting der er dejligt hos dem, er at der ikke kun er produkter til de professionelle, men også til dem med lidt mindre økonomi (både anskaffelse og watt forbrug). Og man kan altid se PPFD'en, så man ved hvad man køber modsat mange andre forhandlere.
Tip top forretning som varmt anbefales herfra!
Hurtig respons og levering
Hurtig respons og levering, samt hurtig respons på kommunikation ang. transport skader. Kan varmt anbefale
Super service og godt produkt.
Alt i alt meget tilfreds
Brugbare info på hjemmesiden. Nem betaling. Hurtig ekspedition og levering. Godt produkt. Jeg er meget tilfreds.
Rundt grolys med base
Jeg bestile "rundt grolys med base" til afhenting i Albertslund. Det fungerede helt perfekt. Kort tid efter bestillingen fik jeg en mail om at det nu var muligt at afhente. Super hurtig ekspedition.
Og ikke mindst, så fungerer lampen lige som forventet. Super smart med teleskopstang, timer, nemt at sætte op og fylder absolut ingenting.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, da jeg manglede lys til mit store appelsintræ
I er bare super gode
I er bare super gode, og ikke sidste gang jeg handler hos Jer.
Hilsen
Karin Bak
Super easy to order
Super easy to order. Everything came on time. Well packaged plus they have a lot of instructions on their websites about how to use their products, hotel to plant and what seasons to plant. I really like their blogs and articles. I followed their instructions and my super green broccoli is thriving. Will definitely buy from them again
Første vare jeg modtog var desværre…
Første vare jeg modtog var desværre defekt. Plantelys fremsendte uden problemer en ny. Tak for god service
Nemt og hurtig afsendelse fra Plantelys.
Hurtig levering og god service
Hurtig levering også ved reklamation
Plantelamperne fungere fint
Ja, jeg er glad for lamperne. Der er ikke noget der ikke fungerer.
Hurtig og god service
Falsk reklame i form af billedet
Falsk reklame i form af billedet. Men tror man kæber en hel pakke da det er vist på billedet både på hjemmesiden og på Google men det viste sig kun at man fik en brik til overpris selvom de også skriver de har prismatch

Resposta da Plantelys ApS
Domæne navnet er en god indikator for…
Domæne navnet er en god indikator for hvad biksen sår for. Og de havde lige det, jeg havde brug for. Og mere til. 😋
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.