I over 1 år har jeg nu ligget i kontante skriverier med Planway pga. deres bogføringsfejl i deres automatiske bogføring. Jeg har utallige gange manglet svar eller fået decideret forkerte svar. Utrolig... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg valgte at blive kunde hos Planway i starten af dette år, da nogle bekendte i mit netværk havde udtrykt stor tilfredshed med systemet. Efter ca. tre uger må jeg bare sige, at Planway lever op til a... Ver mais
Jeg er virkelig glad for mit bookingsystem – det fungerer professionelt, er super brugervenligt og sparer mig tid i hverdagen. Det er nemt både for mig og mine kunder at bruge, og det hele kører bare... Ver mais
Superfin/behagelig og let forstålig måde at kommunikere svar på mine problemstillinger i forhold til klippekort, journalføring, bookinger og anmeldelser. Simpelthen det bedste booking system og nu n... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Brugervenlig online booking til dine kunder ✅ Opsæt på under 5 minutter ✅ Passer perfekt til: Frisører, kosmetologer, neglesaloner, massører, fysioterapeuter og skønhedssaloner
Informações de contacto
Baggesensgade 4C, 2200, København N, Dinamarca
- info@planway.com
- planway.com
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Planway er en genial løsning til en…
Planway er en genial løsning til en pris hvor alle kan være med!
Jeg lige blevet færdig med min hjemmeside og har fået tilpasset mit online booking system. Fra Planway.
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke er et teknisk geni, så jeg var da noget spændt på hvordan det ville gå, når jeg selv skulle arbejde med hjemmesiden.
Planway har nogle nemme løsninger, som selv JEG fandt ud af at arbejde med.
Jeg havde dog nogle begynder vanskeligheder, så jeg ringede til hotline og hold nu op en service jeg fik. Jeg blev mødt med en venlighed og ikke mindst en KÆMPE tålmodighed.
Hvis du overvejer at få en hjemmeside og samtidig gerne vil have online booking, så er Planway en fantastisk løsning.
Man får SÅ meget for pengene at jeg næsten ikke kunne tro det.
Prisen er den samme uanset hvor meget man spørger om og de prøver virkelig at imødekomme dine ønsker.
Et fantastisk firma som jeg vil anbefale til alle der har brug for en samlet løsning til sin forretning.
Er så begejstret :)
Er så begejstret :) det er sådan en fint og brugervenlig system både med kalender, bookning og hjemmeside modul… selv mig der ikke har prøvet dette før, har nem ved det og kundeservicen er helt i top👍
Er så glad for jeg valgte denne virksomhed t
ALTID super god service
ALTID super god service. ALTID flinke og forstående. TAK!
Har kun brugt Planday i 2-3 dage
Har kun brugt Planday i 2-3 dage, og jeg er helt oppe og køre over hvor godt det fungerer og opfylder ALLE vores behov til vores virksomhed. :) Og Mads har været super sød over chatten.
Lidt tidlig anmeldelse, men er så spændt over dette produkt at jeg ikke kunne vente længere. :D
Når man laver en fejl
Når man laver en fejl, må man også rette op på den igen, jeg havde lagt en rasende og grov anmeldelse af Planway op på trustpilot og meget uberettiget, det beklager jeg, manglende kommunikation om brug af kreditkort her i familien er årsagen. Jeg har intet at udsætte på Planway, må nogen måde.
Fantastisk service
Fantastisk service. Nemt at navigere i både som kunde og som ejer af klinik. Meget lydhør for klinik ejers behov. Har både onlinebooking og hjemmeside gennem Planway. Prisen er fantastisk og alle kan være med. 5 store stjerner herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.