Jeg købte en IScooter iX3 til min søn, og jeg var en virkelig irriterende kunde, som havde 1 mia spørgsmål. Men August var utrolig tålmodig med mig, og svarede detaljeret og omhyggeligt på alle mine s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Køb .halløj så har kameraet købt en elcykel ridstar q20pro. Så kom igang derude. Hjælp et nyt perfekt firma. Og kundeservice. August 20 stjerner. Alltid på også lørdag og svar tilbage søndag. Kan ikke... Ver mais
Rigtig fin og velfungerende hjemmeside. Fik cyklen før forventet levering. Har haft et par spørgsmål, og August har svaret kort efter. En helt igennem perfekt nethandel. Kan kun anbefale denne side, o... Ver mais
Jeg har kun ros til denne Webside, Play-hard.dk udviser en kundeomsorg/Kundeservice mange andre kunne lære en del af, købte et El-hjul og havde i den forbindelse kontakt med August fra Play-hard der s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi bestræber os på at finde de meste spændende produkter og oplevelser til dig inden for motorsport, så som Remote Control, Gear, Tech, Byggesæt, alt i Vand, til Lands og i Luften.
Informações de contacto
Solvej 56, 3330, Gørløse, Dinamarca
- info@play-hard.dk
- play-hard.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Fantastisk kundeoplevelse
Fantastisk kundeoplevelse! Kan varmt anbefales at handle hos Play Hard
Fantastisk kundeoplevelse
Fantastisk kundeoplevelse! Kan varmt anbefales at handle hos Play Hard..
Kun de varmeste anbefalinger herfra
Kun de varmeste anbefalinger herfra, jeg har længe ledt efter et lego sæt til min søn, og da jeg var i tidspres kontaktede jeg playhard, om de kunne oplyse mig om en forventede leveringstid. De svarede hurtigt og jeg modtog allerede pakken dagen efter.
Nem og overskuelig hjemmeside, super service så det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her 😊
Jeg har købt en elcykel
Jeg har købt en elcykel, som jeg er utrolig glad for. Den fungerer, som forventet.
Desuden har jeg fået alletiders behandling af firmaet.
Troværdigt firma med suveræn kundeservice
Jeg købte et Kukirin G2 master elektrisk løbehjul hos Play Hard og jeg er meget tilfreds med mit køb. Det er en vanskelig affære at anskaffe et high performance elektrisk løbehjul i Danmark, da der er ganske få sælgere, hvor man ofte skal gøre brug af utroværdige udenlandske sider som fx Ali Express. Jeg endte med at stole på Play Hard og blev ikke skuffet. August fra deres kundeservice er med dig hele vejen igennem processen og sørger for at du føler dig tryg som køber. Han svarer hurtigt på mail og sender løbende opdateringer, så jeg nærmest ikke havde behov for at tjekke mit track and trace link. Suveræn og ekstraordinær kundeservice hele vejen. Jeg lagde min ordre d. 12/12 og fik den leveret 19/12. Løbehjulet fungerer upåklageligt uden skader eller mangler og jeg kan kun anbefale at man køber hos Play Hard fremfor de mere utroværdige og lidt billigere sider. Jeg selv er i gang med en meget besværlig returneringsproces hos E-wheels.
Bestilte et metalbyggesæt (bil)
Bestilte et metalbyggesæt (bil), og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten.
Første, men bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Michael.
fed service
Jeg var meget i tvivl om hvilket løbehjul jeg skulle købe men fandt så 1 i play hard og bestilte det. Blev så ringet op af august fra play hard om at der var fejl i teksten på det løbehjul jeg havde bestilt med rækkevidden så han foreslog at han ville finde 3-4 andre med den rækkevidde som jeg ønskede men det som jeg så valgte kostede 500 mere end det oprindelige. Men det havde august selvfølgelig 1 løsning på som han sagde at så fik jeg 500 i rabat da det jo var dem som havde fejl teksten og det var helt fint med mig. Og nu har jeg modtaget det og det virker perfekt. Så meget stor ros til den service og info. Jeg har fået ved play hard handler bestemt der igen. Så tusind tak til august
Bestilt nye bremse alt virker nemt at…
Bestilt nye bremse alt virker nemt at skifte tommel op
Det er et fantastiks el-løbehjul det…
Det er et fantastiks el-løbehjul det kom til tiden og alt spiller bare👍👍👍
Kanon glad for mit nye elløbehjul
Jeg fandt Play-Hard, da jeg søgte et el-løbehjul, og sikke fed shop. Der er var også meget andet, jeg kunne have puttet i kurven :) Jeg fik hurtigt svar, da jeg stod mellem to modeller, og løbehjulet var der så efter 2 dage. Jeg har kørt på det i en uge, og det spiller bare! :)
Virkelig god hjemmeside og stort udvalg…
Virkelig god hjemmeside og stort udvalg af produkter. Blev holdt i hånden hele vejen igennem og følte mig rigtig tryg i købet. Tak for super service.
God service og god hjemmeside
Rigtig fin hjemmeside med produkter som man ikke finder andre steder. Det virker til et godt koncept med gode produkter. Købte en coswheel el-cykle som ankom hurtigt og til tiden. God information igennem hele processen.
Fantastisk kundeservice og hurtig levering
Jeg købte et elløbehjul, og er meget tilfreds med den hurtige levering, og den fantastiske kundeservice der var ekstremt informative hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang jeg køber hos dem.
Rigtig god service de svarer med det…
Rigtig god service de svarer med det samme og er altid hjælpsomme det er det bedste sted jeg nogensinde har købt en cykel!! Kan 100 procent anbefales!!
Behagelig ejer af firmaet
Behagelig ejer af firmaet. Jeg havde et par enkelte spørgsmål og fik hurtigt svar.
Købte et lego-byggesæt som…
Købte et lego-byggesæt som fødselsdagsgave, der var hurtig levering og god kundeservice. Kan bestemt anbefale Play-hard!
Jeg bestilte en cykel fra fra dem og…
Jeg bestilte en cykel fra fra dem og jeg er bare mega glad for den !
Det er den bedste service hele vejen igennem , meget informative og en meget venlig kundeservice!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller hos jer , og det er anbefalet til alle jeg kender der har spurgt indtil cyklen !
Hurtig og professionel service.
Havde mistanke om en defekt oplader fik hurtigt svar og opfølgning i kontakten med producenten.
Utrolig høj service
Varmt anbefales.
Kukirin G2 Pro
Helt udmærket. Bestilte det i tirsdags d. 17, og fik det her igår d. 23, så fik det inden for de 7 dage som der var lovet. Det køre som det skal. Mit næste løbehjul skal helt sikkert købes på Play-hard.dk! hilsen Frederik
Perfection
Perfect deal, from start to finish!
Great communication, everything was spot on!
Highly recommendable
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.