Jeg købte en IScooter iX3 til min søn, og jeg var en virkelig irriterende kunde, som havde 1 mia spørgsmål. Men August var utrolig tålmodig med mig, og svarede detaljeret og omhyggeligt på alle mine s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi bestræber os på at finde de meste spændende produkter og oplevelser til dig inden for motorsport, så som Remote Control, Gear, Tech, Byggesæt, alt i Vand, til Lands og i Luften.
Informações de contacto
Solvej 56, 3330, Gørløse, Dinamarca
- info@play-hard.dk
- play-hard.dk
Sem histórico de convites para avaliação
En super flot hjemme side som er nem at…
En super flot hjemme side som er nem at finde rundt i. Skulle have et løbehjul til knægten Cyperbot el-løbehjul. Og mdr. efter skulle jeg så have en Hidoes B3 til mig selv. Begge gange var August super hurtig på tasterne og cyklen var fremme i løbet af en uge.
Så næste gang vi skal have noget på el
om det bliver endnu en cykel løbehjul skateboards eller byggesæt. Bliver det helt sikkert hos Play-Hard igen.
Køb .halløj så har kameraet købt en…
Køb .halløj så har kameraet købt en elcykel ridstar q20pro. Så kom igang derude. Hjælp et nyt perfekt firma. Og kundeservice. August 20 stjerner. Alltid på også lørdag og svar tilbage søndag. Kan ikke gøres bedre. Hilsen Henrik Madsen.🦾🤙🚴
Rigtig fin og velfungerende hjemmeside
Rigtig fin og velfungerende hjemmeside. Fik cyklen før forventet levering. Har haft et par spørgsmål, og August har svaret kort efter. En helt igennem perfekt nethandel. Kan kun anbefale denne side, og håber de får forventet succes.
Købte en elcykel en torsdag og havde…
Købte en elcykel en torsdag og havde den onsdag ugen efter så god service og hurtig svar tilbage 100% for min del har givet besked videre til nogen venner også
Kan klart anbefales!
Kan klart anbefales. God kundeservice og hurtig levering!
Og så gav det SÅ meget glæde ved min knægt at suse rundt på den hyper gogo mc vi modtog! 🤩🤩🤩🤩
Yderst tilfreds kunde
Har købt en EL cykel og er meget tilfreds. Lige fra selve cyklen til deres kundeservice. Hurtig svar tilbage på mail og meget kompetente til spørgsmål vedrørende varen. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her🌞
Bedste sted jeg har handlet
Sygt flink og god kundeservice med lidt humør købte kukirin g2 pro har aldrig været mere glad før kan klart anbefales og den trækker nemt med kun,63 kg på play hard ved ikke helt om i har fysiske butikker men i burde have nogen stykker rundt omkring så alle kan se det i har geng i fuldstændig fantastisk!!!!! Og til dig (august) du den bedste medarbejder kunde service arbejder du gøre dit job fantastisk som i helt fantastisk
Anmeldelse af Kukirin G2 Pro Elløbehjul: En Fantastisk Kørselsoplevelse
Jeg har for nylig investeret i Kukirin G2 Pro elløbehjulet, og jeg må sige, at det har været en fremragende investering.
Først og fremmest er jeg imponeret over det slanke og moderne design, der både er stilfuldt og funktionelt. Det solide byggemateriale og den æstetiske appel gør det til en fornøjelse at eje og bruge.
Selvom jeg ikke har haft fornøjelsen af at teste det personligt før køb, har jeg været meget tilfreds med dets ydeevne og kvalitet. Jeg har hørt meget positiv feedback om Kukirin G2 Pro, og det har virkelig levet op til mine forventninger.
Især vil jeg fremhæve den kraftfulde acceleration, der giver en smidig og hurtig kørselsoplevelse. Batteriets holdbarhed har også været imponerende, og jeg har kunnet køre lange strækninger uden bekymring om strømafbrydelser.
Endelig vil jeg gerne nævne den fremragende kundeservice, jeg modtog fra play-hard.dk (August). Han var yderst hjælpsomme og imødekommende under hele købsprocessen, hvilket gjorde det til en behagelig oplevelse.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Kukirin G2 Pro elløbehjulet til alle, der leder efter en pålidelig, kraftfuld og stilfuld transportmulighed. Det har virkelig været en fornøjelse at eje, og jeg ser frem til mange flere fantastiske ture på min nye elløbehjul!
Jeg har kun ros til denne Webside
Jeg har kun ros til denne Webside, Play-hard.dk udviser en kundeomsorg/Kundeservice mange andre kunne lære en del af, købte et El-hjul og havde i den forbindelse kontakt med August fra Play-hard der svarede mig sent en lørdag aften hvor jeg absolut ikke havde ventet at høre noget før tidligst Mandag, så stor respekt herfra & mange fremtidige handler fra en særdeles tilfreds kunde 👍😊
Kan det blive bedre?-NEJ
Seriøs godt sted at handler, har handlet der 3 gange og altid uden problemer af noget art.
Kundeservice i verdensklasse
Kææææmpe stor ros til kundeservice, de har stået på hovede og hænder for at hjælpe og sådan en service møder man sjældent, og super hurtig responstid oveni
Kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
10/10
😎😉Jeg bestilte 2 sæt fede Lego…
😎😉Jeg bestilte 2 sæt fede Lego racerbiler som samlesæt🚘🚖De kom indenfor få dage, helt som lovet på deres hjemmeside👍😎Så alt var helt perfekt!! Oveni var der i pakken vedlagt en fin information om firmaet, skrevet i et frisk, ungdommeligt sprog😎😉Jeg kan derfor klart anbefale Play Hard til andre og give dem velfortjente🌟🌟🌟🌟🌟Og så har de en rigtig god hjemmeside som er nem at finde rundt i👍
Et rigtig god hjemmeside plus de var så…
Et rigtig god hjemmeside plus de var så søde at give mig en skrabelod som den var med i den motorkit jeg købe desværre vandt jeg ikke noget men pyt med det jeg vil helt sikkert på at handle hos jer igen
Enormt højt serviceniveau og hurtig…
Enormt højt serviceniveau og hurtig ekspedering. Er villige til at gå langt for at redde en som mig der er lidt sent ude med en fødselsdagsgave
Super service, var meget hjælpsom omkring leveringen. Det er ikke noget man oplever andre steder.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Super hurtig levering.
Hurtig levering og god pris
Alt kørte på skinner
Alt kørte på skinner, levering betaling samt at varen svarede til annoncen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.