Plotterfolie.nl Opiniões 1067

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Eerdere bestellingen gingen gelukkig wel goed, alleen mijn laatste helaas niet. Ik heb dus geprobeerd te bellen, verkeerd gelezen dat alleen app kon, dus toen gelijk een app gestuurd met foto's dat m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

na mijn eerdere slechte score toch een herziening. Gisteren ben ik persoonlijk mijn bestelling bij plotterfolie gaan halen. Een nadeel was 2.5 uur heen en bijna 4 uur terug , maar ja daar heel goede... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nadat ik via de mail contact had gezocht, maar geen reactie kreeg, heb ik een negatieve review hier achter gelaten. Vervolgens kreeg ik snel bericht, en is de order snel teruggezocht en netjes in orde... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze klantenservice. Dit is nu al de 2e keer dat men simpelweg niet reageert, niet op whatsapp, noch op email, en bellen kan niet... Besteld vinyl word niet alleen erg traag, maar ook nog eens g... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies

Plotterfolie.nl is de leverancier voor goedkope materialen voor uw (silhouette) snijplotter! Flex folie vanaf €0,75 per vel en Vinyl vanaf €1,10 per meter!

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 29% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Waar is mijn bestelling?

Na het bestellen en betalen krijg ik een bevestiging mail, en later ook een mail dat ik iets vergeten was. Te betalen!
Hier heb ik op gereageerd niets op terug gehad. Paar dagen later weer gemaild nog steeds geen reactie. Meerdere malen gebeld, voicemail ingesproken.
En nog steeds staat bestelling op in behandeling.
Dus slechte ervaring

27 de junho de 2025
logótipo da Plotterfolie.nl

Resposta da Plotterfolie.nl

Goedendag,

Allereerst excuses voor de late reactie en slechte communicatie!
Helaas hebben we, door omstandigheden, enorme vertraging opgelopen met uw bestelling.

We waren in de veronderstelling dat we alle klanten van deze week een bericht hadden gestuurd over de omstandigheden, maar blijkbaar is daar bij uw bestelling iets mis gelopen!

Er is bij mij een nieuwe hernia geconstateerd, waardoor ik al de hele week ziekenhuis in en ziekenhuis uit ben en momenteel niet meer kan lopen.

We zijn momenteel hard aan het werk om alle bestellingen te verwerken en doen ons best om te zorgen dat alle bestellingen uiterlijk dit weekend verzonden worden.

Mocht u hier niet langer op willen wachten, wat we natuurlijk begrijpen, laat het ons dan even weten. We annuleren dan uw bestelling en betalen deze terug.

Excuses voor het ongemak,
Groeten
Onno
Plotterfolie.nl

0,0 reactie op mail

Ik heb op 7 april, 23 april en 7 mei een mail gestuurd ivm klacht na levering… en werkelijk nog geen enkele keer reactie mogen ontvangen

7 de abril de 2025

Heel tevreden

De bestelling had wat vertraging, dat kan gebeuren natuurlijk 😉. En als compensatie heb ik een aantal hele leuke items erbij gekregen. Ik ben in ieder geval heel tevreden over jullie service. En het wachten heeft zich zeker geloond.

28 de maio de 2025

Uitleg gevraagd

Veel vragen gesteld, omdat ik een sublimatie printer heb waar de inkt die erin zat niet meer te krijgen is.
Gevraagd of ik hun inkt kan gebruiken zonder de printer helemaal te moeten reinigen.
Daar kreeg ik een goed antwoord op.
Bij hun de sublinova inkt bestel en zeer snel ontvangen.
En het printen gaat weer super ook al zat er inkt in van een ander merk.
Dus zeer goede zaak.
En fijn geholpen.

28 de maio de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Geen product wel tevreden over de service!

Helaas was er iets fout gegaan met mijn bestelling waardoor deze veel vertraging had opgelopen. Ik heb van plotterfolie de mogelijkheid gekregen om mijn bestelling alsnog af te wachten of te annuleren. Door de vertraging heb ik gekozen voor annuleren. Het contact met Plotterfolie verliep duidelijk en snel. Erg tevreden over de klantenservice!

4 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

12 mei besteld en 3 weken later nog…

12 mei besteld en 3 weken later nog niks gehoord en niks ontvangen! Er stond op fb dat iedereen 19 mei een email zou ontvangen en dat hebben wij ook niet gekregen. Zelf vorige week een email gestuurd maar reactie blijft uit! Het gaat hier om een order van ruim €400,-. Zou graag willen weten wanneer wij deze mogen ontvangen!

12 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sublimatie printer binnen 4 weken defect - bij dagelijks gebruik!!!

Er staat al een eerdere ervaring omtrent dit bedrijf van mij op Trustpilot - ben er inmiddels achter dat er alleen dan gereageerd wordt.

Het wordt een beetje een gebed zonder eind - na een lange periode stilte ontving ik het verzoek om foto's te mailen, ik heb de foto’s waarom gevraagd werd doorgestuurd. Tot op heden wederom geen reactie.
Hoe langer de printer stil staat, hoe slechter lijkt mij.

Plotterfolie is in het bezit van ons telefoonnummer, e-mailadres (2 stuks) en bedrijfsadres. We zijn dus prima bereikbaar voor welke communicatie dan ook.

Ben benieuwd of er nu eindelijk hulp/reactie gaat komen.

16 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.