Plunora Opiniões 138

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

NIET BESTELLEN!!! Compleet onbetrouwbaar! Bestelling gedaan, duurde heel lang voordat ik het ontving. Ging absoluut via China of waar dan ook ter wereld, absoluut niet afkomstig vanuit Nederlan... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenlijk bestaat het helemaal niet! Geen telefoonnummer, geen winkel, retourbeleid is alleen zelf duur terug sturen naar China, geen reactie op mail(alleen als je echt wilt dat ze reageren met ee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗶𝘀 𝗮 𝘀𝗰𝗮𝗺! Horrible. Products to 𝗡𝗢𝗧 resemble images on the website (cheap material, different item of clothing). No customer service, they do not respond to emails for returns.... Ver mais

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

138 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Plunora levert echt wat het belooft

Plunora levert echt wat het belooft: luxe en kwaliteit zonder onnodige opsmuk. Voor wie echt waarde hecht aan wat ze dragen, is dit merk een hchot in de roos. Het is luxe Die zijn naam waarmaakt en dat merk je aan alles.

10 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet betrouwbaar, troep krijg je geleverd

Plunora adverteert met een mooie site en kwalitatief goede kleding items. De blouse die ik heb besteld lijkt in de verste verte niet op het product van de site. Geen pasvorm geen mooie materialen. Het is troep met hetzelfde etiket als kleding die van de site ‘Shein’ komt. Dus NIET bestellen zou ik aanraden. De reviews hieronder die een positief beeld schetsen zijn NIET betrouwbaar.

16 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!

Plunora is pure oplichterij. Adverteren met foto’s van andere mode bedrijven en doen express geen retourlabel bij de bestellingen.
Over de mail zijn ze onbereikbaar en ik kan dus mijn pakketje van €185 niet retourneren.
Zij schrijven al hun positive reviews zelf met AI.

Wees gewaarschuwd!

En aan Plunora zelf.
Schaam je diep.

10 de agosto de 2024
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

De klantenservice was als een oude…

De klantenservice was als een oude vriend die je bijstaat in tijden van n behoefte. Toen ik met vragen kwam over een maat aanpassing, werd ik met geduld en begrip behandeld. Hun oprechte betrokkenheid maakte dat ik me echt geholpen voelde, wat de ervaring nog persoonlijker en specialer maakte.

24 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Plunora biedt een uitzonderlijke…

Plunora biedt een uitzonderlijke ervaring voor liefhebbers van klassieke mode. De kwaliteit van de producten en de service maken het tot een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar luxe en verfijning in hun garderobe.

24 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De kleding en accessories van Plunora…

De kleding en accessories van Plunora zijn van hoge kwaliteit, maar de prijs kan aan de hogere kant zijn. Desondanks voel je elke euro die je uitgeeft trrug in de luxe materialen en vakmanschap. De op maat gemaakte jas die ik heb gekocht, is een prachtig voorbeeld van hun hoogwaardige aanbod.

Classificada 5 em 5 estrelas

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn…

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij Plunora. De combinatie van hoge productkwaliteit, verfijnde modeontwerpen, en een klantgerichte service maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die geinteresseerd is in een luxe 'old money' stijl. Ondanks een klein probleem met de trackinginformatie, heeft Plunora mijn verwachtingen op alle andere fronten overtroffen.Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan andere modebewuste klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en tijdloze mode met een luxe uitstraling.

12 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hoewel mijn bestelling niet helemaal…

Hoewel mijn bestelling niet helemaal verliep zoals verwacht, waardeer ik de inzet van het team om dit op te lossen. Helaas ontving ik de verkeerde items en de kwaliteit voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Ondanks dat het terugzenden van de artikelen een beetje omslachtig bleek, was het proces uiteindelijk leerzaam. Het was een uitdaging om binnen de retourperiode van 14 dagwn te blijven, maar ik ben dankbaar voor de geduldige klantenservice die mij op de hoogte hield. Ik kijk uit naar een toekomstige bestelling en hoop op een nog vlotter proces.

2 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

De stukken van Plunora zijn echt van…

De stukken van Plunora zijn echt van topkwaliteit - ik ben onder de indruk van zowel het ontwerp als de afwerking. Alleen jammer dat de levertijd langer was dan verwacht. Maar uiteindelijk was het de moeite waard voor die prachtige kleding.

17 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De Plunora loafers zijn een solide…

De Plunora loafers zijn een solide keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Het leer is van hoge kwaliteit en de pasvorm is uitstekend, wat zorgt voor een luxe gevoel. Het enige minpunt is dat ze in het begin wat stug kunnen aanvoelen, maar na een paar keer dragen worden ze heerlijk soepel. Over het algemeen bieden deze loafers een geweldige combinatie van comfort en klasse, vooral gezien de prijs.

1 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De Plunora elegante sandalen zijn zowel…

De Plunora elegante sandalen zijn zowel stijlvol als comfortabel. De kwaliteit van het materiaal is hoog en ze voelen stevid aan. Perfect voor zomerse dagen en formele gelegenheden. Bovendien zijn ze verrassend betaalbaar voor deze kwaliteit. zeer tevreden met mijn aankoop

Classificada 5 em 5 estrelas

De Plunora loafers zijn van uitstekende…

De Plunora loafers zijn van uitstekende kwaliteit en zitten erg comfortable. Het zachte leer en de stevige zool maken ze perfect voor dagelijks gebruik. Ze hebben een tijdloze uitstraling die goed past bij de Old Money stijl. een gewewldige aankoop voor een betaalbare prijs.

16 de julho de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.