Pluspige Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilt og leveret sportsbh fra pludselige måtte erkende det var fejl størrelse. Returneret via DAO 14 dage siden har trekking nr og har skrevet flere mail men endnu ingen svar og ingen kreditnota... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft den bedste oplevelse med Pluspige. Der var en fejl i mine jeans, og mindre end en time efter jeg havde sendt dokumentation på det, var der en afklaring på det. Tusind tak for god service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle hos Pluspige.dk Hver Tirsdag er en fest, når de køre deres Live, masser af sjov og spas, samt visning og gode priser af fedt tøj, og ikke at forglemme, alle de fede P... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa em tamanhos grandes

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet ved PlusPige flere gange og…

Har handlet ved PlusPige flere gange og har kun positivt at sige. Kvalitet og pris er i orden, hurtig levering som lovet og aldrig problemer ved evt. returnering. Kundeservice er altid imødekommende ved spørgsmål og løsningsorienteret hvis man har lavet fejl i sin bestilling, så jeg har kun godt at sige om PlusPige

30 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtig levering og god kvalitet og pasform

Jeg har købt tøj hos pluspige.dk flere gange, både ja tak tilbud, på deres hjemmeside og i deres liveshows, hvor man kan få inspiration til outfits, se noget af tøjet på modellerne, og hvor de guider til hvis noget er småt i størrelse og de anbefaler at man skal gå en eller to størrelser op. Hver tirsdag er der præmier for en del værdi. Jeg er hooked ...

Jeg har endda været så heldig at vinde et gavekort på 1000,- i et af de liveshows. Kontakt til kundeservice via messinger, nemt, og hurtig, og fin betjening. Har kun positive oplevelser.

Pluspige har tøj i storpige størrelser som er frisk, god pasform og af god kvalitet. Ikke sådan noget konetøj som er uformelig, og ikke fremhæver det de skal. De har gode priser, så budgettet også kan være med. Mit seneste køb var i tirsdags, en flot bluse, som sidder lige som den skal. Lidt længere leveringstid på grund af påske. Der eroftest hurtig levering, som regel dagen efter.

Handler tit på Pluspige

Handler tit på Pluspige, da deres tøj henvender sig til alle aldre. De er super godt til at oplyse om det enkelte tøj er lille-nomalt-stor i størrelsen.
Bestiller man online, modtager man tøjet relativt hurtigt.
Skulle der opstå et eller andet, bliver man mødt af en fantastisk kundeservice.
Kan KUN ANBEFALE Pluspige

Altid SUPER god service

Altid SUPER god service. Har handlet mange gange ved pluspige.dk og omend vægten sniger sig nedad, er jeg trofast der indtil jeg rammer almindelig str igen, og sikkert efter! De har ugentlig live med landets bedste priser, sjove indslag og en gaveregn til deres følger! Ultimativt Danmarks bedste sted at handle plus str!

Den bedste tøjbutik

Man bestiller varer og så kommer de under 48 timer efter. Størrelsesguides er super, men skulle det ske at jeg ønsker at returnere, så er der aldrig problemer med at få pengene retur
⭐⭐⭐⭐⭐

24 de março de 2024

Fantastisk webshop

Har handlet en del ved Pluspige og der brede udvalg og fantastiske kundeservice gør at man altid vender tilbage!
Rigtig hurtigt levering og skulle noget retur sker dette også nemt og hurtigt. Kan helt klart anbefales!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, gode priser, og en fantastisk hjælp i kundeservice på Messenger
Det er altså ikke min mand der laver anmeldelse, bare hans navn der dukker op
Dorthe Kauffmann

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻

Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige.
Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser, vejledning, guidning og gode priser.

De gør virkelig meget for deres kunder.

Kan varmt varmt anbefales!

Mvh Heidi Holm Damgaard

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige modtaget endnu en pakke fra Pluspige

Har lige modtaget endnu en pakke fra Pluspige. Som altid super hurtig levering og god kundeservice. Jeg havde bestilt pakke på live og på hjemmesiden, og derfor betalt fragt på to ordre. Jeg skrev til dem ved bestilling om de kunne samsende, og til min glæde kom pakken i en. Havde så forventet jeg skulle skrive til dem fir at få fragt på den ene del ført tilbage, men næ nej, det var allerede gjort inden jeg havde fået hentet pakken. Har aldrig oplevet andet end hjælpsomhed ved henvendelse til pluspige.

Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais