Pluspige Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilt og leveret sportsbh fra pludselige måtte erkende det var fejl størrelse. Returneret via DAO 14 dage siden har trekking nr og har skrevet flere mail men endnu ingen svar og ingen kreditnota... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft den bedste oplevelse med Pluspige. Der var en fejl i mine jeans, og mindre end en time efter jeg havde sendt dokumentation på det, var der en afklaring på det. Tusind tak for god service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle hos Pluspige.dk Hver Tirsdag er en fest, når de køre deres Live, masser af sjov og spas, samt visning og gode priser af fedt tøj, og ikke at forglemme, alle de fede P... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa em tamanhos grandes

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Tak Anna og Co

Tak Anna og Co
Altid den bedste service😊
Klar til at hjælpe dig med alt. Hver gang du handler❤️
Knus Helene

27 de março de 2024

Fantastisk side

Fantastisk side, men fantastisk service!
Lækre tilbud, både på siden og i liven.
Bytte service hurtig og hurtig retur med peng.
Mine varmeste anbefalinger

2 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

GOD KUNDESERVICE, kun ros til skyerne…..

Jeg havde i aftes klokket i mine pluspoint, så de forsvandt. Fejlen var min, fordi jeg gerne ville have de smukke øreringe med som gratis gave og derfor ikke skulle have brugt point. Jeg skrev til Pluspige.dk i Messenger og allerede her til morgen var der det sødeste svar, at mine point var lagt ind igen.
Jeg har KUN GODE OPLEVELSER med dem. Søde, sjove lives tirsdag aften med de fineste præmier og gaver, helt overvældende. Priserne er virkelig flotte, ingen andre firmaer matcher dem.
Hurtig forsendelse, ofte dagen efter og ALTID løsningsorienteret, venlig kundeservice.
En super tilfreds kunde…..
Camilla.

4 de abril de 2024

Altid god behandling 😊

Jeg oplever altid at jeg får er god oplevelse og behandling hos Pluspige.
Fejl rettes, køb byttes og masser af spændende muligheder der gør det svært at bestemme sig!
Har handlet mange gange og det har været samme oplevelse stort set hver gang.

26 de março de 2024

Mine bedste anbefalinger

Jeg handler meget hos Pluspige - HVORFOR? Fordi de har et stort varesortiment til gode priser, deres Live shows er hyggelige, de har superhurtig levering og deres kundeservice er helt fantastisk - whats not to like🤩

2 de abril de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais