Zamówienie dotarło na czas jednak prosiłam by było po pietnastej bo bałam się że wcześniej nie będzie ta osoba dostępna niestety nie wzięto tego pod uwagę szkoda.kwiat był ok bo byłam później u koleża... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Skorzystałem z usług Poczta Kwiatowa po raz pierwszy i zdecydowanie mogę polecić jej usługi. Zamówiłem Radosny Bukiet dla Mamy na urodziny, bukiet był bardzo ładny, swierzy i starannie przygotowany... Ver mais
Mieszkam za granica i nie zawsze moge byc z moimi bliskimi z okazji Swiat, urodzin, imienin, rocznic itd... Za to moge liczyc na Poczte Kwiatowa. Swietna jakosc produktow, szybka dostawa. Mozna na ni... Ver mais
Przepiękna kompozycja kwiatowa z dodatkiem słodyczy, w czerwonym koszyku - byłam pod wrażeniem staranności wykonania i doborem kolorystycznym. Dostarczyła mi przesyłkę przesympatyczna kobieta. Bardzo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kwiaciarnia internetowa Poczta Kwiatowa®, kwiaciarnia, kwiaty i prezenty | Poczta Kwiatowa® Warszawa, wyślij kwiaty. Kwiaty przez Internet.
Informações de contacto
Antoniego Corazziego 2, 00-087, Warszawa, Polónia
- 228289595
- info@pocztakwiatowa.pl
- pocztakwiatowa.pl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bardzo rozczarowujące doświadczenie
Bardzo rozczarowujące doświadczenie – nie polecam
Niestety moje pierwsze zamówienie w Poczcie Kwiatowej okazało się dużym rozczarowaniem. Kwiaty zostały dostarczone w bardzo słabym stanie – były wyraźnie opadnięte i nie wyglądały jak świeża kompozycja, którą można wręczyć jako prezent. Stan bukietu udokumentowałam zdjęciami wykonanymi bezpośrednio po dostawie.
Złożyłam reklamację i przesłałam zdjęcia, jednak Poczta Kwiatowa odmówiła jej uznania, twierdząc, że na zdjęciach nie widzi żadnych oznak zwiędnięcia ani nieświeżości. Jako wyjaśnienie wskazano również, że gerbery są odmianą Pasta Rosata, mimo że moja reklamacja dotyczyła przede wszystkim stanu i jakości całej kompozycji, a nie odmiany kwiatów.
Dodatkowo podczas dostawy mieliśmy bardzo nieprzyjemne doświadczenie z kurierem. Poczta Kwiatowa zaproponowała w związku z problemami z dostawą jedynie 10% zwrotu wartości zamówienia, ale nie uznała reklamacji dotyczącej jakości kwiatów.
Jestem bardzo rozczarowana zarówno jakością otrzymanego produktu, jak i sposobem obsługi reklamacji. Było to moje pierwsze zamówienie w Poczcie Kwiatowej i niestety będzie również ostatnim. Zdecydowanie nie polecam i z pewnością podzielę się tym doświadczeniem z rodziną i znajomymi.
Piękny bukiet
Piękny bukiet, uprzejma kurierka, która wcześniej poinformowała o godzinie doręczenia
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam. Zamówienie miało zostać dostarczone 7 września jako prezent urodzinowy i nie zostało zrealizowane. Płatność przez PayPo została prawidłowo zaksięgowana i była widoczna w systemie od dnia zakupu. Mimo to zamówienie nie zostało dostarczone, a osoba obchodząca urodziny została bez prezentu.
To nie jest mój pierwszy problem z tą firmą — już wcześniej, przy innym zamówieniu, miałem podobną nieprzyjemną sytuację. Tym razem jednak całkowicie straciłem zaufanie do tej usługi i po tym doświadczeniu na pewno nie będę już z niej korzystać.
Dopiero po reklamacji i przesłaniu potwierdzenia płatności sprawa została przekazana do księgowości w celu zwrotu środków. Przy usłudze tego typu termin dostawy jest kluczowy. Bardzo słaba organizacja i ogromne rozczarowanie.
SZOK
Zachwycona przesyłką , sprawnością i właściwym dotarciem na adres.Szybko Sprawnie i umiejętnie. Dziękuję
Nie moge ocenic tej przesylki poniewaz…
Nie moge ocenic tej przesylki poniewaz ja dopiero zamowilam, ale z poprzedniej mama byla bardzo zadowolona. Kwiaty byly bardzo swieze i wiazanka bardzo ladna, dlatego juz po raz drugi korzystam z waszych uslog
Zamówiłam piękny bukiet dla mamy a…
Zamówiłam piękny bukiet dla mamy a został doręczony totalny szmelc . Był inny niż ja zamówiłam a przede wszystkim był to zwiędnięty i połamany bukiet. Rodzaj kwiatów i ilość kwiatów też nie była taka jaka oferowaliście na stronie ) Nawet za darmo byłoby wstyd to komuś doć a ja zapłaciłam wcale nie małe pieniądze . Jestem rozczarowana brakiem profesjonalizmu jak na tak długo prowadzona firmę
Sprawnie ,bez jakichkolwiek obaw .
W 100 procentach szybka profesjonalna…
W 100 procentach szybka profesjonalna obsługa.Bukiet zgodny z opisem.
Piękny bukiet
Piękny bukiet , wszystko na najwyższym poziomie
Dostawa byłam zrobiona na szybko
Dostawa byłam zrobiona na szybko. Wszystko super 👍 Polecam
Totalne zaskoczenie
Totalne zaskoczenie. Miły Pan .Świetny bukiet
Wykonane na czas
Wykonane na czas, ocenic kwiatow nie moge , ale mam nadzieje ze byly ładne.
Jesteście niezawodni co do terminu…
Jesteście niezawodni co do terminu dostarczenia. Jakość bukietów jest bardzo dobra.
Ok wszystko w jak najlepszym porządku
Ok wszystko w jak najlepszym porządku
Kwiaty są po prostu przepiękna każdy…
Kwiaty są po prostu przepiękna każdy Bukiet który zamawiałam a zamówiłam już ich trzy są warte tych pieniędzy kwiaciarnie spisują się pierwsza klasa
Zaufana firma
Zaufana firma. Możliwość wyboru przedziału czasowego dostawy (za dopłatą-tylko w przypadku kwiatów). Program lojalnościowy. Polecam.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.