PoepieDoepie Opiniões

837
TrustScore: 5 em 5

4,9

Zo leuke cute en schattige spulletjes. Mooie kwaliteit. Met liefde ingepakt en de schattige extra’s wat een belevenis. Contact fantastisch spontane reactie ze denkt mee. Mail en incoontje on... Ver mais

Ik heb vooraf contact gehad met Poepie Doepie mbt het plaatsen van een bestelling en wat de inhoud ongeveer is. Het betreft Mystery Scoops van een oude en een nieuwe collectie. Aangezien de ontvan... Ver mais

Fantastisch bedrijf met fijne mensen! Eerlijke en duidelijke communicatie! Pakken alles leuk in. Ik koop hier ook mijn cadeautjes voor de zaak als weggeef cadeautjes. Leuke prijsjes en kwalitatief goe... Ver mais

Voor dochter een square katje gekocht. We hadden voor een grijze gekozen omdat de zwarte (die we net iets leuker vonden) niet bestelbaar was op de site (uitverkocht). Per Whats-App doorgegeven dat w... Ver mais

1. Eventos e entretenimento

Escrito pela empresa

Webshop met de aller poepigste speelgoed en spulletjes in kawaii style.

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(837)

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super ervaring

Super ervaring
Samen met mijn dochter 8 scoops gekocht en wat een verassing feestje was dat! Allemaal leuke verschillende verassingkjes. Zeker een aanrader 🥰

17 de março de 2026

Gewoon super leuk!

De hele scoop ervaring was gewoon leuk! Te volgen op de live van TikTok, daarna het feestje om het pakket te openen. Alles is superleuk ingepakt, en er zaten ook nog 3 verrassingen extra bij!
Heel snel verzonden en ontvangen en de kosten waren echt redelijk.

8 de março de 2026

Aanrader!!

Persoonlijk contact, onwijs leuke schattige spulletjes, snelle levering.
Er werd meegedacht en alles in 2 verschillende doosjes verpakt omdat een deel een cadeautje was voor iemand anders.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

7 de março de 2026

Super!

Super snelle levering! Een kadootje om de doos open te maken, met ook nog een extra verrassing erin! Fubbel feest!

22 de fevereiro de 2026

Prima

Goede, nette en leuke verpakking. Duidelijke en eerlijke communicatie.

11 de dezembro de 2025