Pohistvo.si Opiniões

454
TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Z nakupom sedežne garniture smo zelo zadovoljni. Razmerje med ceno in kakovostjo je odlično, izdelek pa v celoti ustreza našim pričakovanjem. Dostava je bila izvedena točno tako, kot je bilo dogovorje... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Spletna stran je super, pohištvo v večini tudi. Malce šepa podatek o dobavi. Ko sem si izdelek ogledovala, je pisalo 8 dni, ko sem ga naročila, je rok poskočil na 12, ko sem plačala, pa kar na 17 dni... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dogovorili smo se, da bo dostava pravočasno ali vsaj 1 dan prej najavljena. O dostavi smo bili obveščeni preko SMS, kjer je bilo navedeno da bo med 15 in 17h. Ko smo poklicali kurirja, je povedal da s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Preprosto naročanje, hitra dostava, dostavnik pomaga pri razlaganju pohištva. Kvalitetno pohištvo, za transport dobro zavarovano pred poškodbami. Fotografije pohištva na spletni strani so kvalitetne i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de mobília para sala de estar

Escrito pela empresa

Izberite pohištvo pri Pohistvo.si. Smo zaupanja vredna spletna trgovina, ki ponuja bogat izbor pohištva za vse prostore vašega doma. Ne glede na to, ali potrebujete udoben kavč, funkcionalno pisalno mizo ali prostorno omaro za predsobo - nudimo vam pohištvo od klasičnih do modernih stilov. Pričakujete lahko hitro dostavo, prijazno in strokovno podporo ter brezhibno nakupovalno izkušnjo. Pohistvo .si je vaš partner pri ustvarjanju doma, v katerem boste resnično uživali. Oglejte si ponudbo in najdite vse, kar potrebujete za svoj sanjski dom na Pohistvo.si.

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava v Sloveniji

Vsa naročila v Sloveniji dostavimo brezplačno do vašega doma (do mesta, ki je dostopno s kombijem). Vnos v stanovanje je plačljiv.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Todas as opiniões

(454)

312 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prijazen dostavljalec

Prijazen dostavljalec, pohištvo prispelo nepoškodovano

2 de fevereiro de 2026

Pozdravljeni, Rok!

Hvala za vaš komentar! Veseli nas, da je dostava potekala brezhibno in da je pohištvo prispelo v popolnem stanju.

Dostava o

Dostava o. K.
Izdelek o. K.

2 de fevereiro de 2026

Pozdravljena, Romana!

Najlepše se vam zahvaljujemo, da ste si vzeli čas za odlično oceno. Zelo smo veseli, da je bilo z dostavo in z izdelkom vse tako kot mora biti. Če boste potrebovali še kaj, smo vedno tukaj za vas.

odlična izkušnja

odlična izkušnja, super dostavljalci in podpora strankam. Izdelki pa zelo visoke kvalitete.

30 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Monika!

Hvala za lepo mnenje! Veseli nas, da ste bili zadovoljni z dostavo, podporo in kakovostjo izdelkov.

Vse po PS

Vse po PS. Vse.

28 de janeiro de 2026

Pozdravljeni!

Najlepše se vam zahvaljujemo za odlično oceno! Vljudno vabljeni, da še obiščete našo spletno trgovino.

Vse je bilo ok

Vse je bilo ok, so pa manjkali vijaki za pante....smo jih šli iskat v Merkur, ker se nam je mudilo

28 de janeiro de 2026

Pozdravljena, Rozalija!

Hvala, da ste si vzeli čas za vašo povratno informacijo in dobro oceno, kljub težavam. Iskreno se vam opravičujemo, da so v paketu manjkali vijaki. Čeprav ste zadevo uspešno rešili sami, vas bomo v kratkem kontaktirali, da se dogovorimo za ustrezno rešitev.

Great

Great! Very responsive customer support

Hello, Krista!

Thank you for your feedback! We are really happy that you are our satisfied customer. You are always welcome in our online store and we are always happy to help you out.

Best regards, Pohistvo.si team

Classificada 5 em 5 estrelas

Več ali manj kot smo se…

Več ali manj kot smo se dogovorili.pohištvo za to ceno kar ok

Pozdravljeni, Darko!

Hvala za vašo povratno informacijo. Veseli nas, da je pohištvo glede na ceno izpolnilo vaša pričakovanja. Če boste imeli v prihodnje kakšno vprašanje ali potrebo, smo vam z veseljem na voljo.

Classificada 5 em 5 estrelas

Pohištvo je bilo dostavljeno v roku

Pohištvo je bilo dostavljeno v roku, kvalitetno in cenovno sprejemljivo. Fant, ki je pripeljal korekten in ustrežljiv.

Pozdravljeni, Suzana!

Hvala za vaš lep komentar! Veseli nas, da ste zadovoljni s kakovostjo, ceno in dostavo. Pohvalo bomo z veseljem posredovali tudi dostavljavcu. Vabljeni ponovno!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super komunikacija.Dostopni za vsa…

Super komunikacija.Dostopni za vsa fprašanja.Hitra dostava

26 de janeiro de 2026

Pozdravljena, Alojzija!

Iskreno se vam zahvaljujemo za odlično oceno in vaš komentar. Veseli smo, da smo izpolnili vaša pričakovanja z našo podporo in hitro dostavo. Veselimo se vašega morebitnega naslednjega nakupa pri nas.

Super je

Super je, ze druga pri mas doma.👌

23 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Adnan!

Hvala, da ste objavili mnenje glede nakupa! Veseli nas, da smo že dvakrat izpolnili vaša pričakovanja in upamo, da bomo imeli to priložnost tudi v prihodnosti.

Zelo dobra kvaliteta pohištva

Zelo dobra kvaliteta pohištva, hitra in supet dostava, dobra in lahka navodila, omaro sme tudi sam sestavil brez problem. priporočam in ko bom opremljal bom tudi pohištvo pri njih vzel.

23 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Patrick!

Lepo se vam zahvaljujemo za vaš komentar in oceno! Najbolj smo veseli, ko izpolnimo pričakovanja naših kupcev z našo hitrostjo in kvaliteto pohištva. Ko boste opremljali, vam bomo z veseljem ponovno pomagali.

Odlicno

Urejena komunikacija in organizacija narocila od prvega do zadnjega koraka narocila, profesionalen odnos. Sledljivost, obvescanje o narocilu..

2 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Arjan!

Najlepša hvala za vaš lep komentar! Veseli nas, da ste bili zadovoljni z našo komunikacijo, organizacijo naročila in obveščanjem. Trudimo se, da je celoten proces za stranke čim bolj pregleden in profesionalen.

Dostava na datum

Dostava na datum
Pohvalno

12 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Robi!

Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za oceno. Veseli nas, da smo izpolnili vaša pričakovanja s točnostjo dostave in vam želimo prijetno uporabo novega pohištva.

Prijaznost po telefonu23.12.2025

Prijaznost po telefonu. Vedno so se potrudile z informacijami.Pomagale da sem trosed dobila pred božičem
Super dostava

7 de janeiro de 2026

Pozdravljena, Marijana!

Iskreno se vam zahvaljujemo, da ste si vzeli čas za objavo vašega mnenja. Z veseljem smo ga prebrali. Veseli nas, da ste zadovoljni z našo podporo in dostavo. Če boste v bodoče potrebovali še kaj, smo tukaj za vas.

Pozdravljeni, Dušan!

Zahvaljujemo se vam za vaše mnenje! Veseli smo, da ste zadovoljni s hitrostjo dostave in kakovostjo izdelka. Upamo, da se naše poti še srečajo!

Classificada 5 em 5 estrelas

Sodelovanje z vami je bila zelo…

Sodelovanje z vami je bila zelo prijetna izkušnja.
Hvala lepa

5 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Vojka!

Hvala za lepo sporočilo. Veseli nas, da je bilo sodelovanje z nami prijetna izkušnja.

Raznolika

Raznolika, cenovno dostopna - ugodna ponudba. Kljub daljšemu napovedanemu roku je izdelek prispel veliko prej.

5 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Igor!

Hvala za vašo oceno in lep komentar. Veseli nas, da ste bili zadovoljni z raznoliko in cenovno dostopno ponudbo ter da je izdelek prispel prej, kot je bilo napovedano. Želimo vam veliko zadovoljstva z nakupom in lepo vabljeni ponovno.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kopalniski set ki smo ga narocili je… Kopalniški komplet Sarasota 141 (Kostanj)

Kopalniski set ki smo ga narocili je dobre kvalitete za tako razumno ceno! Definitivno bom se kaj narocil iz vasega asortimenta. Upam samo da se naslednjic ne bo pokvaril tovornjak in bom dobil pohistvo hitreje! Hvala

1 de janeiro de 2026

Pozdravljeni, Andrej!

Hvala za vašo povratno informacijo! Veseli nas, da ste zadovoljni s kakovostjo kopalniškega seta in ceno. Opravičujemo se za zamudo, ki je nastala zaradi nepredvidljivih težav s tovornjakom. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da bo naslednjič dostava hitrejša. Hvala še enkrat za zaupanje in upamo, da bomo kmalu spet sodelovali!

Moj prvi nakup tukaj

Moj prvi nakup tukaj. Celoten postopek je potekal profesionalno in brez zapletov, predvsem dostava na sekundo točno. Miza je vrhunska glede na smešno nizko ceno sem bil malo v dvomih. Vse top! Hvala!

29 de dezembro de 2025

Pozdravljeni, Denis!

Najlepša hvala za lepo oceno in zaupanje ob prvem nakupu. Veseli nas, da ste bili zadovoljni tako s postopkom kot z izdelkom in dostavo. Želimo vam veliko užitkov ob uporabi mize!

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais