Leia as opiniões dos outros
Jeg har handlet hos Poke-Shop flere gange og kan varmt anbefale dem. Jeg skulle på et tidspunkt ændre en ordre og kontaktede deres kundeservice. De svarede meget hurtigt og fik løst problemet med... Ver mais
Super hurtig service og levering, gode priser og varen er godt pakket ind, det er der mange andre der kunne lære af og lever 100% op til forventning. Kan 110% anbefale poke-shop.dk og virkelig fint m... Ver mais
Butik der holder priserne fornuftige. Hurtigt svar på email og forsendelse. Kunne ønske at de fik flere af hver produkt hjem, så flere fik glæde af de gode priser, men det er jo blot et ønske.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Poké-Shop.dk blev registreret som virksomhed i år 2023. Forud for registreringen startede vores Pokémon-eventyr på Sindal Marked i år 2019. Siden har vi solgt Pokémon på både Sindal Marked, Hjallerup Marked og Brønderslev Marked. Vores vision er, at sælge Pokémon til en pris, hvor alle kan være med.
Informações de contacto
Ålborgvej 417, 9352, Dybvad, Dinamarca
- info@poke-shop.dk
- poke-shop.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice, er super glad for at handle her 🤩
Gode priser og alt var som det skulle…
Gode priser og alt var som det skulle være, super glad for mit køb.
God oplevelse
Da jeg endnu ikke har et kort til at bestille med bad jeg min mor om at hjælpe mig. Pakken kom og var meget godt pakket en og en sød note (der dog forståeligt nok brugte min mor's navn i stedet for mit) der takkede for købet. Desuden var deres pris for den Elite Trainer Box jeg købte også den billigste. Jeg kunne godt forestille mig at købe fra dem igen :)
Altid en solid 5’er til pokeshop
Altid en solid 5’er til pokeshop. Intet negativt at sige. Varme anbefalinger her fra.
Jeg ville købe First Partner…
Jeg ville købe First Partner Illustration Collection lørdag den 28.03.2025. Lagde varen i kurven kl. 9.00, da den kom til salg på hjemmesiden, gennemførte betalingen kl. 9.01 og her fik jeg så at vide at den var udsolgt.
Det er simpelthen ikke iorden at køre en shop på en sådan måde at når varen er lagt i "kurv" at varen så når at blive udsolgt, inden betaling går igennem.
Det er en UTROVÆRDIG måde at drive shop på.

Resposta da Poke Shop
Alt spillede 😎 gode priser og hurtig…
Alt spillede 😎 gode priser og hurtig levering
Butik der holder priserne fornuftige
Super søde og nemme at kommunikere med
Super søde og nemme at kommunikere med, mit køb blev endda afleveret personligt da de alligevel var ude og kører 🙏🏻. Kæmpe anbefaling her fra.
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har handlet hos Poke-Shop flere gange og kan varmt anbefale dem. Jeg skulle på et tidspunkt ændre en ordre og kontaktede deres kundeservice. De svarede meget hurtigt og fik løst problemet med det samme.
Derudover bliver produkterne altid pakket rigtig godt ind.
En rigtig god oplevelse hver gang!
Stor anbefaling
Første gang jeg bestiller her, men bestemt ikke sidste gang. Min box var rigtig godt pakket ind og blev leveret virkelig hurtigt. 110% tilfreds😄
Billige pokemon ting ❤️
Anbefaler!
Rigtig god oplevelse 🫶 Varen var pakket rigtig godt ind og en personlig hilsen gør oplevelsen mere unik! Kan absolut anbefales.
Altid helt igennem fantastisk service…
Altid helt igennem fantastisk service hos Poke-shop! Alt bliver sikkert pakket og priserne er altid knivskarpe!
Jeg kan kun give poke-shop mine allervarmeste anbefalinger! ⭐⭐⭐⭐⭐
Nem hurtigt simpelt og sikkerhed i top
Bedste kundeservice
Bedste kundeservice. Gode priser. Har handlet hos dem flere gange og det er en fornøjelse hver gang!
Super god
Super godt service
Og god priser , Nem hjemmeside
Kan varmt anbefales
🌟🌟🌟🌟🌟
De bedste priser på markedet
De bedste priser på markedet, bare ærgerligt at de ikke får allokeret flere varer.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.