Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling til Rogerz (og især Anders) Det er ikke vigtigt, om du laver fejl, men hvordan du retter dine fejl, og dét viste Anders et pragteksempel på! Lang historie kort: Rogerz lavede e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Zacharias taget livet af kunderne, da han nægter at købe en blæser til butikken og driller en på baggrund af alder (kommende 20) Det er IKKE okay... All jokes🩷 skøn butik ~ Phoebe Pet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne skrive min varmeste anbefaling af Rogerz samt holdet bagved butikken. Jeg havde i går en gratis stand til deres card-show, hvor jeg fik solgt ud af min personlige samling. Jeg fik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cartas coleccionáveis

Escrito pela empresa

Hos Rogerz tilbyder vi et af Danmarks bredeste og mest unikke sortimenter inden for Pokémon-kort og andre TCG-brands, til konkurrencedygtige priser. Så hvad enten du leder efter løse pakker, gradede kort, booster boxe eller tilbehør, så finder du det alt sammen inde på Rogerz.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Kæmpe anbefaling - Til trods for en fejl

Kæmpe anbefaling til Rogerz (og især Anders)

Lang historie kort:
Rogerz lavede en fejl, som var mega træls, men Anders kontaktede mig, forsøgte at udbedre fejlen bedst muligt og oplevelsen blev 10 gange bedre.

Kæmpe anbefaling og tak til Rogerz 🫡🫡

6 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt fra bestilling, kommunikation, last minute ændringer til ordren har bare været til absolut UG - tusinde tak til Rogerz og mere specifikt til Anders, for top service! Ikke sidste gang jeg handler her :)

14 de abril de 2026

Customer from Sweden

I am a customer from Sweden that can really recommend rogerz.dk.I bought two expensive Psa 10 graded Pokemon cards and got it very fast to Sweden.5 stars to you guys! Thank you! :)

15 de abril de 2026

God service, flot butik

Altid en god service man for når man kommer i butikken.
Og selvom jeg er grøn i pokemon verden, og har mange spørgsmål, så bliver jeg altid mødt med et smil og hjælpsomhed.
Også butikken nem og overskueligt at være i og rigtigt fin.

God kundeservice!

Bestilte en del online. Jeg må bare sige, at jeg fik kundeservice ud over det sædvanlige! Det skal jeg nok ikke forvente hver gang, men en super oplevelse. Og så er personalet altid super venlige, når man kommer i butikken.

Indbegrebet af god kundeservice

Jeg kan bare gentage, hvad alle de andre skriver om Rogerz. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Og uden at skulle gå for meget i detaljer, så har jeg også fået service ud over det sædvanlige. I er fantasiske hver især!

28 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har i lang tid nu købt magic i…

Har i lang tid nu købt magic i forskellige butikker/webshops og for nyligt kommet forbi Rogerz. Mega god service og mine ordrer er altid blevet afsendt samme dag som den blev bestilt. Det er der ikke mange butikker der kan konkurrere med ud fra min personlige erfaring. Kæmpe ros herfra

Classificada 4 em 5 estrelas

Min søn og jeg havde en ærgerlig oplevelse

Opdatering:
Efter min anmeldelse har jeg haft kontakt med Anders fra Rogerz, som tog sagen alvorligt og erkendte, at situationen ikke var håndteret korrekt. Vi har haft en ordentlig dialog, og der blev hurtigt fundet en løsning, som på en rimelig måde afspejler forskellen i handlen.

Den oprindelige oplevelse ændrer det ikke på, men jeg anerkender, at de efterfølgende har håndteret sagen professionelt og taget ansvar.
-------------------------------------------------------------

Min søn og jeg havde en ærgerlig oplevelse ved Rogerz-standen til Nordic Card Show i Bella Centeret.

Min 10-årige søn henvendte sig til en medarbejder (som virkede ret arrogant) for at høre om et muligt bytte mellem to kort. Medarbejderen gennemgik hurtigt min søns mappe og valgte yderligere tre kort, som skulle indgå i handlen. Resultatet blev, at min søn byttede fire kort væk for ét enkelt kort fra Rogerz.

Hverken min søn eller jeg selv på sidelinjen har det store overblik over priser og markedsværdi. Han accepterede byttet og fik endda at vide, at medarbejderen “havde været god ved ham”.

Senere blev vi dog skeptiske, da det viste sig, at kortet han modtog hverken havde den forventede værdi eller var særligt attraktivt i forhold til videre bytning. Hertil aften har jeg undersøgt priserne på Cardmarket og eBay, og det bekræfter desværre vores mistanke: Kortet min søn modtog, har en værdi på omkring 500 kr., mens de fire kort han afgav samlet set har en værdi på cirka 1.000 kr.

Det handler ikke om de 500 kr forskel men om følelsen af, at en voksen mand bevidst har udnyttet et uvidende barn på 10 år. Den oplevelse gør langt større indtryk end selve beløbet.

14 de fevereiro de 2026
logótipo da Rogerz

Resposta da Rogerz

Hej Simon,

Først og fremmest: vi er virkelig kede af at høre om jeres oplevelse. Det er bestemt ikke den følelse, man skal gå fra et event som Nordic Card Show med, og slet ikke som barn.

Det er meget vigtigt for os at sige, at vi gerne vil få det her løst ordentligt. I er derfor meget velkomne til at kontakte os - så sørger vi selvfølgelig for, at byttet kan blive rullet tilbage.

Vi vil også gerne være åbne omkring to ting:

1. Byttehandler er som udgangspunkt ikke noget, vi tilbyder
Netop for at undgå situationer som denne, har vi en intern politik om ikke at indgå byttehandler med kunder, idet vurdering af stand og dermed også værdisætningen kan være usikker og variere alt efter hvem der laver vurderingen. Det lyder derfor som om, at der er blevet handlet uden for vores normale retningslinjer, hvilket vi tager alvorligt og følger op på internt.

2. Vi er en forretning
Når vi køber eller tager varer ind, sker det naturligvis til en pris, hvor vi også har mulighed for at tjene penge. Men det skal altid foregå på en fair og transparent måde, hvor begge parter føler sig trygge – og det er tydeligt, at det ikke har været tilfældet her.

Det vigtigste for os er, at din søn får en god oplevelse med os og ikke mindst med hobbyen. Derfor vil vi meget gerne rette op på situationen. Venligst kontakt os på kontakt@rogerz.dk, så vi kan finde en løsning herpå.

Bedste hilsner
Team Rogerz

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais