3,3

Aceitável

Ik ben eerst eens gaan kijken naar de…

Ik ben eerst eens gaan kijken naar de reviews maar dit zag er niet goed uit , maar toch heb ik besloten hier een besteling te plaatsen van 100+ euro , heb na enkele uurtjes de track and trace gekregen , 2 dagen later is het aangekomen , alles zeer net verpakt en zelfs een gift bij gekregen , zit al 7 plus jaar in de pokemon wereld , alles netjes geseald , zoals andere hun reactie dat het terug dicht gelijmd is enzovoort , zijn mensen dat geen goede hits hebben gehad en dan wss even hun uiten via een slechte review, ik zelf kan zeggen ZEER LEGIT alles inorden , bestel hier zeker nog een keer , nu ik weet dat alles inorden is , TOPPERS en thnx voor de gift

26 de março de 2025

Bestel hier niet.

Ik heb op Donderdag een bestelling geplaatst. Op Maandag heb ik nog steeds geen bericht gehad over waarom mijn pakketje nog steeds niet onderweg is. Dit terwijl er op hun website staat dat een bestelling voor 15:00 de volgende dag bezorgd wordt.

17 de março de 2025

Zeker niets aankopen!

HIER MOET JE ZEKER NIETS BESTELLEN! Deze website is fake en betalingen worden dus niet teruggestort!

Zeker niets kopen, ook al is het een mooie deal...

21 de janeiro de 2023

OPLICHTERS

OPLICHTERS, KOOP HIER NIETS!
Samen met experts te hebben gekeken naar al de collection boxes plus packs die ik van ze heb gekocht.
ZE ZIJN ALLEMAAL GEOPEND EN WEER DICHT GELIJMD.
Letterlijk alle packs en ook nog is de boxes!!!
NOGMAALS KOOP HIER NIETS, DIT IS ALLEEN MAAR WEG GEGOOIT GELD!!!

6 de julho de 2022

É esta a sua empresa?