Jeg returnerede en ponytail dagen efter modtagelse, da farven ikke passede. Der opstod uenighed om, hvorvidt varen kunne returneres, da virksomheden mente, den var håndteret for meget. Efter dialog... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkeligt lækre ponytails til fair priser! Fantastisk service fra ejeren, virkeligt sød og kompetent kvinde. Jeg handler helt sikkert her igen, elsker mine nye ponytails🫶🏼
Jeg har flere forskellige ponytails og jeg elsker dem! Det er en rigtig fin kvalitet, særligt til prisen og jeg nyder at kunne ændre mit udseende så nemt. Det eneste man skal være opmærksom på e... Ver mais
For det første så er deres hår noget af det bedste jeg har prøvet… Og jeg har prøvet meget efterhånden. Selvom deres pieces er billige bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten 🥹 Og... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Cabeleireiro unisexo
- Salão de beleza
- Fornecedor de extensões para cabelo
- Loja de produtos para cabelo
- Tratamento para a queda de cabelo
- Loja de perucas
Escrito pela empresa
unik verden af ponytail extensions! Vi specialiserer os i at forvandle din frisure med vores eksklusive udvalg af ponytail extensions. Med fem forskellige styles og en palette af farver, tilbyder vi personliggjorte løsninger, så du kan udtrykke din stil. Vores extensions er designet til at blende naturligt med dit eget hår eller eksperimentere med farver og hårstil. Vi er dedikerede til kvalitet og kundetilfredshed, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte match til din næste hårforvandling.
Informações de contacto
Langøvænget 9, 8381, Tilst, Dinamarca
- +4552195023
- info@ponytailness.dk
- ponytailness.dk
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg returnerede en ponytail dagen efter…
Efter dialog frem og tilbage valgte de dog at refundere købesummen, hvilket jeg sætter pris på. Processen var dog mere besværlig, end jeg havde forventet ved en almindelig retur.
Virkeligt lækre ponytails til fair…
Sindsyg hurtig levering og tilfreds med min vare
Sindsyg hurtig levering , har nu købt der fra 2 gange og begge gange har der været hurtig levering, jeg er meget tilfreds med min vare , og bestemt ikke sidste gang jeg køber der fra 🙏♥️
Jeg er vild med produkterne
Jeg er vild med produkterne! De øger selvtilliden og er i god kvalitet
God og professionel hjælp
God og professionel hjælp. God kvalitet og nem at påsætte
Fantastisk oplevelse
God kvalitet, fair pris og super leveringstid.
Rigtig god og overskuelig hjemmeside.
Det eneste jeg godt kunne have tænkt mig, det er et showroom i Nordsjælland så man kan komme op og kigge på hårfarverne og lægge dem op mod sit eget hår så man køber det rigtige i første køb. :)
Forringe kvalitet
Jeg har brugt ponytails i mange år. Startede med at købe dem i afroshops hvor prisen er en smule under hvad den er ved ponytailness.dk men kvaliteten er så meget bedre. Jeg har har en ponytail der er 8 år gammel og standen på den er efter 8 år hvad standen er på den ponytail købt ved ponytailness efter at have brugt den 3-5 gange som den ældste jeg har.
Jeg vurdere standen på ponytailness ponytails til at være tilsvarende dem jeg kan købe på shein og lign sider til blot 50kr.
En skuffende oplevelse for mig. Hvilket er ærgerligt. For jeg ved fra bekendte at de allerførste ponytails de leverede da de åbnede var i langt bedre kvalitet.
Måske har jeg bare været uheldig. Men jeg vurdere på nuværende ikke at de er pengene værd!
Skønne produkter
Det eneste man skal være opmærksom på er hvordan man behandler ponytails med krøller, det tog mig lidt tid at lære, men selv i min læringsproces holder de ret godt på krøllerne.
Jeg har allerede anbefalet dem til mine veninder.
Danmarks bedste hestehaler
Og så er de kvinder der står bag simpelthen så søde. Altid fantastisk kundeservice og de svarer med det samme, hvis man skriver til dem.
Kæmpe anbefaling fra hende her, der altid føler sig lidt smukkere, når hun har en lang flot hestehale i 🥹
Virker som et uprofessionelt…
Virker som et uprofessionelt enkeltmandsfirma. Kan ikke returnere vare tilbage. Jeg blev beskyldt for at have taget varen i brug, hvilket jeg ikke havde. Jeg havde ikke engang holdt den op til mit hår, da det var tydeligt det var en helt forkert farve. Farven jeg modtog stemte overhovedet ikke overens med billedet fra nettet. Emballagen var pakket sådan, at jeg ikke engang kunne prøve det, hvis jeg ville, men alligevel tror hun ikke på sin kunder. På siden står, at hvis ikke man er tilfreds så få man pengene retur, det passer så ikke. Hun fik sendt mig en vare retur til mig igen - og DENNE var brudt, det var IKKE den jeg havde i besiddelse. Jeg havde ikke bedt om det, jeg ønskede mine penge retur. Hun sender varen retur for ikke at give penge tilbage..
Meget dårlig service, det virker som en mands firma og ikke professionelt.
Køber aldrig mere fra dem!! Kvaliteten er meget syntetisk.

Resposta da ponytailness
Har lige modtaget min ponytail
Har lige modtaget min ponytail, så flot 😍 Har lige bestilt anden model kan kun anbefales og så der hurtigt forsendelse 👌🏻 Tusind tak for fantastisk produkt 😍❤️

Resposta da ponytailness
Ringe kvalitet og endnu ringere…
Ringe kvalitet og endnu ringere service. Aldrig handel her!

Okay
Jeg synes hestehalen er okay.
Men den er blevet over reklameret på jeres Instagram side. Synes ikke den er så “fed” som i beskrivelsen.

I CHOK😍
Amen, jeg er i chok over hvor fantastisk servic jeg har oplevet her. Jeg stod med en farve der ikke helt matchede. På trods af at den var prøvet i håret fik jeg af vide at jeg bare kunne sende den retur, for at der så blev sendt en ny i helt korrekt farve - det havde jeg slet ikke forventet🤩 Hun ønskede bare at jeg havde en ponytail jeg kunne bruge og som jeg var glad for - 10 ud af 10 altså😍 Og igen - kvaliteten af håret er jo helt fantastisk.

Håret døde efter 1 gang
Håret døde efter 1 gang.
Så var det umuligt og børste, og blev til en stor filt…. Dårligste penge jeg har brugt 😔

Smuk
Så smuk, lidt længere end jeg troede men ser naturlig ud. Vil ønske de have den i lysebrun med krøllet. Men kan klart anbefale dem og man får det bedste for prisen

Virkelig ringe kvalitet
Virkelig ringe kvalitet, i forhold til prisen kontra hestehalen.. den er fin et kort styk tid på trods den fælder og kruser, efterfølgende blir den grim og filtreret.
Sidste gang jeg køber herfra, med mindre der kommer bedre kvalitet.
God oplevelse
Tilfreds :)
Altid en fornøjelse at handle hos ponytailness, samt god service! Især hvis man gerne vil bytte til en anden model <3
blødt og smukt hår.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.