Totalentreprenör som alltid gör det där lilla extra för att man som kund ska bli nöjd. Toppklass i alla lägen! Tusen tack till Jens för all hjälp och support under första året för mig som poolägare.
Som kund hos poolbutiken vagnhärad. Känner man sig unik! hjälpen man får är 100% Det kan ej bli bättre Och medarbetare Johan tackar jag speciellt då sista besök var både billigare o bättre än förvä... Ver mais
Snabb leverans. Kunde vara lite mer info om produkterna på hemsidan med mått etc. Nu chansade jag att de passade och som tur var gjorde de det.
Bra service, bra leveranstid. Sämre att få tre olika leverans, varav två olika utlämning postnord och dhl
Poolbutiken.se är stället där vi tar hand om alla dina pool- och spabehov. Vi specialiserar oss på att tillhandahålla en omfattande portfölj av produkter och tillbehör för att göra din pool- och spaupplevelse bekymmersfri och njutbar. Vårt sortiment inkluderar högkvalitativa poolpumpar, värmepumpar, poolvärmare, filter, poolkemikalier, spabad, och spatillbehör som överdrag och rengöringsverktyg. Vi förstår vikten av att ha en välunderhållen pool och ett fungerande spabad, därför erbjuder vi endast produkter från pålitliga varumärken så som Gullberg & Jansson som garanterar effektivitet och hållbarhet. Våra kunder kan även hitta ett brett utbud av pool- och spatillbehör som belysning, trappor och leksaker för att förhöja både pool- och spaupplevelsen. Hos oss sätter vi kunden i fokus. Vi strävar efter att erbjuda enkel och snabb tillgång till alla produkter som behövs för att starta, underhålla och njuta av din pool och ditt spabad. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra och köpa produkter online, med detaljerade beskrivningar och specifikationer för att hjälpa dig att göra informerade köpbeslut. Vårt team av experter inom pool och spa är alltid redo att erbjuda rådgivning och support. Oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt poolvärmare eller vill ha en pooloffert, står vi till din tjänst. Med vår expertis och ett omfattande utbud av produkter är Poolbutiken.se din ultimata resurs för allt som rör pooler och spabad.
Kalkbruksvägen 5, 61971, Vagnhärad, Suécia

Resposta da Poolbutiken
Väldigt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar på mejl och snabb leverans.

Resposta da Poolbutiken
Göör snabb leverans. Och grymt bra priser.
/Hawelka

Det kan ej bli bättre
Och medarbetare Johan tackar jag speciellt då sista besök var både billigare o bättre än förväntat
MVH Morgan

Tack Peter för din service. Allt funkar perfekt nu. 👍😊

Resposta da Poolbutiken
Fast shipping and good quality of products.

Resposta da Poolbutiken
Passade på när det var billigare och det var en snabb leverans

Resposta da Poolbutiken
Snabb hantering av order, bra priser och snabb kundtjänst som svarade på min fråga kring en delleverans.
Rekommenderas!

Resposta da Poolbutiken
Snabb i telefonkontakt o snabb med resursedel. Trevliga i telefon o på Mail👍👍👍Toppen kommer handla framöver det vi behöver👍👍

Resposta da Poolbutiken
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.