Poolbutiken Opiniões 24

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Totalentreprenör som alltid gör det där lilla extra för att man som kund ska bli nöjd. Toppklass i alla lägen! Tusen tack till Jens för all hjälp och support under första året för mig som poolägare.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som kund hos poolbutiken vagnhärad. Känner man sig unik! hjälpen man får är 100% Det kan ej bli bättre Och medarbetare Johan tackar jag speciellt då sista besök var både billigare o bättre än förvä... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans. Kunde vara lite mer info om produkterna på hemsidan med mått etc. Nu chansade jag att de passade och som tur var gjorde de det.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra service, bra leveranstid. Sämre att få tre olika leverans, varav två olika utlämning postnord och dhl

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para piscinas
  2. Spa exterior
  3. Fornecedor de piscinas
  4. Reparação de piscinas

Poolbutiken.se är stället där vi tar hand om alla dina pool- och spabehov. Vi specialiserar oss på att tillhandahålla en omfattande portfölj av produkter och tillbehör för att göra din pool- och spaupplevelse bekymmersfri och njutbar. Vårt sortiment inkluderar högkvalitativa poolpumpar, värmepumpar, poolvärmare, filter, poolkemikalier, spabad, och spatillbehör som överdrag och rengöringsverktyg. Vi förstår vikten av att ha en välunderhållen pool och ett fungerande spabad, därför erbjuder vi endast produkter från pålitliga varumärken så som Gullberg & Jansson som garanterar effektivitet och hållbarhet. Våra kunder kan även hitta ett brett utbud av pool- och spatillbehör som belysning, trappor och leksaker för att förhöja både pool- och spaupplevelsen. Hos oss sätter vi kunden i fokus. Vi strävar efter att erbjuda enkel och snabb tillgång till alla produkter som behövs för att starta, underhålla och njuta av din pool och ditt spabad. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra och köpa produkter online, med detaljerade beskrivningar och specifikationer för att hjälpa dig att göra informerade köpbeslut. Vårt team av experter inom pool och spa är alltid redo att erbjuda rådgivning och support. Oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt poolvärmare eller vill ha en pooloffert, står vi till din tjänst. Med vår expertis och ett omfattande utbud av produkter är Poolbutiken.se din ultimata resurs för allt som rör pooler och spabad.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

24 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Gör alltid det där lilla extra

6 de outubro de 2025

Resposta da Poolbutiken

Tack Henrik för ditt fina omdöme, vi blir så glada att höra att du är nöjd med både pool och support!

Classificada 5 em 5 estrelas

Som kund hos poolbutiken vagnhärad

Det kan ej bli bättre
Och medarbetare Johan tackar jag speciellt då sista besök var både billigare o bättre än förväntat
MVH Morgan

2 de maio de 2025

Resposta da Poolbutiken

Vad glada vi blir av ditt omdöme! Johan är en riktig klippa :-) Välkommen åter!

Tack Peter för din service

Tack Peter för din service. Allt funkar perfekt nu. 👍😊

5 de dezembro de 2024

Resposta da Poolbutiken

Tack Anders, va roligt att höra att du är nöjd med Peters service! God fortsättning! :-)

Bra service

8 de novembro de 2024

Resposta da Poolbutiken

Tack Christer för omdöme och input! Vi har valt att skicka produkter som vi saknat på hyllan direkt från leverantören för att korta ned leveranstiden. Förstår att det blev lite knöligt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tyvärr

Tyvärr. Blev inte rätt. Åker till butik imorgon🥲

11 de novembro de 2024

Resposta da Poolbutiken

Hej Ia, va tråkigt att det inte blev rätt! Välkommen in i dag så löser vi det! Kontakta oss på info@poolbutiken om du önskar att vi skickar produkten i stället.

Rekommenderas

Snabb hantering av order, bra priser och snabb kundtjänst som svarade på min fråga kring en delleverans.
Rekommenderas!

15 de julho de 2024

Resposta da Poolbutiken

Va härligt att du är nöjd med oss Tommy och tack för omdömet! Vi ser framemot att hjälpa till även i framtiden :-)

Snabb leverans. Och en rolig produkt. :D

25 de junho de 2024

Resposta da Poolbutiken

Tack för ditt omdöme Robert och vad roligt att du gillade produkten :-) Hoppas vi "ses" fler gånger vi webshopen!

26 de junho de 2024

Resposta da Poolbutiken

Tack för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd med leveransen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb i telefonkontakt o snabb med…

Snabb i telefonkontakt o snabb med resursedel. Trevliga i telefon o på Mail👍👍👍Toppen kommer handla framöver det vi behöver👍👍

5 de junho de 2024

Hej Annki,
Va härligt att höra att du hade en bra serviceupplevelse hos oss, trots en retur!
Vi ser framemot att hjälpa dig i framtiden <3

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.