Leia as opiniões dos outros
God ekspedition og hurtig levering. Dog meget dårlig service efterfølgende da man kan ringe 30 gange dagligt i 3 uger før man kan få fat i dem mhp råd og vejledning samt nyt der skal købes så det pa... Ver mais
En anderledes anmeldelse: jeg havde bestilt 20 kg klor til levering direkte til hjemmet. Desværre klokkede GLS i det og leverede det til en forkert husstand (andet navn osv - men det er en anden anmel... Ver mais
Var på jagt efter slange på tømning af bassin, ved henvendelse til kundeservice fik jeg hurtig og venlig svar. Og et ekstra plus var at prisen var bedre end de andre steder, jeg havde fundet det. E... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Professionel pool-partner med kundeservice i øjenhøjde. Alt i swimmingpools, vildmarksbade og pooltilbehør. Ring, skriv eller kig ind - Her er gode råd gratis!
Informações de contacto
Fagerholtvej 12, 4050, Skibby, Dinamarca
- +45 21220885
- info@pooloasen.dk
- pooloasen.dk
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Service over salg
Pooloasen kontaktede os pr. tlf og mail og gjorde opmærksom på at vi kun behøvede 2 vinterflydere til vores pool i stedet for de 3 bestilte. Virkelig fedt at de vægter service over salg, så vi ikke har købt for meget.
Varmepumpe køb.
God information ved køb af luft til vand varmepumpe, men den var så beskadiget ved ankomst. Ser ud til at en truck har ramt kassen to steder, dog kun et sted på varmepumpen.
Jeg skriver til pooloasen på mail med vedhæftede billeder, og skriver at vi godt kan beholde den, men vil kompenseres for bulen på forsiden, og vi kan selv forsøge at rette bulen, dog vil det fortsat kunne ses
Vores logik (er jyde) er, at vi beholder varmepumpen i stedet for at sende den retur, og så slipper pooloasen for at få den retur og sende os en ny. Og forventer derfor en kompensation, svarende til hvad de kan sælge en vare med fragtskade til.
Men jeg hører ikke fra dem, og efter 2 uger skriver jeg igen til dem for at høre om de "bare" ignorere når folk skriver til dem med en klage. De svarer hurtigt tilbage, men virker total ligeglade, og med smileys som jeg tolker som de er ligeglade med os, og næsten for det drejet til at det kunne være hvem som helst der har lavet bulen, men at jeg kunne få 300 kr i rabat ved næste køb...vi købte for 16.000 kr.
Så en stor opfordring til at sende alt retur som har fået fragtbuler, og ikke være så naiv som vi var, at de ville sætte pris på vi ville beholde i stedet for at sende den retur.
Har ellers handlet ved pooloasen i…
Har ellers handlet ved pooloasen i mange år. Men pludselig kan jeg ikke vælge at afhente min vare tæt på mig. Men skal helt ud i den anden ende af byen. Jeg kan så vælge at få hjemmelevering. Men til 80 kr. Ahhhh det er lige i overkanten syntes jeg. Og så den skide AI assistent. Findes der snart rigtige mennesker i denne verden efterhånden. ???? Nej tak, har heldigvis fundet hvad jeg skal bruge et andet sted hvor priserne er lidt mere normale for levering og tæt på min bopæl. Tak for ingenting siger jeg bare. Der mistede i en rigtig god kunde.

super god betjening
super god betjening
da vi stod og skulle skifte vores 25 års gl pool ud var der en god dialog i mellem os
super og hurtig service og et virkelig god pris .og
2-3 uger til lev.
Lene Larsen
Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Fin service og meget hjælpsomme ved henvendelse?
Super service og gode priser
Jeg købt min pool, udstyr og varmepumpe hos PoolOasen og været meget tilfreds. Senest har jeg haft en utrolig positiv oplevelse, da min poolpumpe blev defekt. Personalet har gjort alt hvad de kunne for at skaffe mig en erstatning, da vi skal holde pool-fest, så jeg er yderst taknemlig for den store hjælp som har krævet meget arbejde fra PoolOasen.
Jeg kan varmt anbefale PoolOasen, til dem der har brug for poolprodukter og rådgivning. Deres viden og rådgivning har været uvurderlig igennem hele mit pool-projekt. Produkterne er af høj kvalitet og til rimelige priser, hvilket gør det endnu bedre.
Bestilling på liner til pool
Bestilling på liner til pool, der var en på lager stod der hjemmesiden.
Jeg bestilte en liner og får ordere bekræftelse på min bestilling.
Bliver kontaktet at den desværre ikke er på lager.
Meget lang tid om at svare på telefon.
Min oplevelse med Pool Oasen kunne være bedre :-(
Der er sket ting siden ⬆️.
D. 19 juni kunne jeg så hente en klassisk Pool blå liner som Pool Oasen havde gjort en del for at skaffe hjem, så stor succes der.
Håber på i fremtiden at Pool Oasen vil fortsætte med at hjælpe kunden med de vanskelige opgaver en kunde nu kan komme med.
Men til sidst en stor ros til dem.

Udover et godt produkt
Udover et godt produkt, fik jeg også rigtig mange gode råd omkring min pool ved udlevering på det dejlige landsted firmaet ligger på.
Købte en pool sidste år og pumpen…
Købte en pool sidste år og pumpen drillede fra start og vi havde mange mails med jer om at den drillede- men til sidst lykkes det os. Kørte i 3 mdr.
Den kom i vinterhi indenfor og da jeg ville have gang i den i påsken virkede den ikke så vi prøvede at tjekke motoren men uden held så vi skrev til jer med nye billeder og videoer.
I afviser så erstatning fordi vi har haft den åbnet - vi åbnede den så vi kunne viser jer den ikke ville køre og se om vi selv kunne se en fejl - Typisk firma der finder på latterlige undskyldninger for ikke at erstatte et produkt der er dårligt lavet fra start. Men sødt af jer at sende et link til en ny pumpe jeg kan KØBE !!! Det vil så aldrig ske.

Super og hurtig kundeservice
Super og hurtig kundeservice.
Jeg havde ikke fået gennemført min ordre, de skriver en venlig og ikke pressende sms om jeg vil færdiggøre den. Jeg kan betale med mobilpay og så sendes pakken. På dagen med forsendelsen opdager jeg at jeg har glemt noget. De svare hurtigt at jeg kan overføre for varen og så får de den med i ordren.
Du har ikke råd til at lade værre.
Fra jeg besluttede mig til at købe pool med alt hvad der bimler og bamler, da var pooloasen med hele vejen, og da jeg var helt ny og intet vidste om pool, havde jeg rigtig MANGE spørgsmål,men de blev de aldrig irriteret over de mange spørgsmål, heller ingen sure miner da jeg begyndte at installere og igen havde mange spørgsmål, enda om end ikke flere…jeg fik mine pool og tilbehør meget tidlig på året, og poolen kom først i drift små 6 mdr. efter…. Jeg får så en fejl på en komponent her 2 år efter, men da komponenten, “ teknisk” er ude af garanti, men oprigtigt ikke har været i brug før 6 mdr. efter, så var pooloasen super flinke til at hjælpe, med at komme i hus med reklamationen, om det var under kulance eller andet, ved jeg ikke… men det jeg prøver at sige… brug pooloasen hvis du vil være sikker på dit køb, de lader dig aldrig i stikken… jeg ville på bagkant gerne give lidt mere for tingene, hvis det skulle være tilfældet, for den venlighed og hjælpsomhed, kan faktisk næsten ikke gøres op i penge..
Fantastisk service
Fantastisk service. Bestilte et par svømmefødder om aftenen og modtog dem dagen efter indenfor 24timer.
Bestilte den 12/10. Modtog dem allerede dagen efter
Ekstrem hurtig levering
Bestilte forskellige kemiprodukter i går kl. 14.00 og allerede i dag kl. 9.00, kan jeg afhente min pakke ved mit valgte udleveringssted. Jeg har købt 99% af alt til min pool ved PoolOasen, og jeg overvældes gang på gang af deres store service niveau.
Super flinke og gode priser
Super flinke og gode priser, plus hurtig og effektiv service når man har en reklamation.
Anbefales
Et lille minus var så at deres hjemmeside ikke fungerede særlig godt, når man skulle færdiggøre ordre (valg af leveringssted).
Men alt i alt et meget fin shop, som kan anbefales.
Har de overhovedet en kundeservice ????
Har de overhovedet en kundeservice ????
Den tæller godt nok ned, men jeg tænker, at det er for hver gang, at en kunde lægger på.
Da det blev min tur, så ringede den stadig videre og sagde "vent venligst". Og sådan fortsatte den længe.
Og så lagde jeg også på. Og de andre, kom et nr. længere ned....

Resposta da PoolOasen.dk
Det er ikke sidste gang jeg handler hos…
Det er ikke sidste gang jeg handler hos PoolOasen.dk, det er de rareste og mest hjælpsomme mennesker. De var hurtige og effektive. Super god service:)
ADVARSEL!
Det er så ringe service.
Har et filter som er købt hos pooloasen for ca 5 uger siden. Det har kørt i 3 uger og så revner det. Fair nok det kan ske og jeg tog kontakt da jeg forventede en hurtig ombytning.
Men der tog jeg fejl, de sender reklamationen videre til deres leverandør og så skal vi afvente deres beslutning. Det er nu 5 dage siden, min pool har ikke fået filtreret 20.000 liter vand hvilket kun vil give mig yderligere arbejde.
Det er da en form sag at de bare sender en ny og så ordner de efterfølgende deres udestående med leverandøren. Under alt kritik.

Resposta da PoolOasen.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.