Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Poolworld Per er en god Kolega og vi har ved flere lejligheder hos Total-Poolservice og Total-Spaservice fået nogle af hans kunder anbefalet fra per til os, når evt en opgave krævede mere ind b... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De tager ikke noget retur hvis du køber øver nettet. De svarer ikke på utallige henvendelser hverken på mail telefon og andet. Handler aldrig der mere hverken øver nettet eller deres butik. Har sendt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte et brugt vildmarksbad igennem DBA og havde efterfølgende brug for en masse råd og vejledning, da vi er helt nye inden for denne verden. Vi har fået den bedste service af de to kvindel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para piscinas
  2. Spa de dia

Escrito pela empresa

Poolworld.dk – din specialist i Pool, Spa, Sauna og Udeliv siden 2006 Hos Poolworld.dk hjælper vi dig med at gøre drømmen om pool, spa, vildmarksbad eller sauna til virkelighed – uanset om du handler online eller besøger vores 3.000 m² store butik og showroom i Herrestrup, Odsherred. 🔹 Mere end en webshop Vi tror på, at det bedste valg træffes med begge hænder. Derfor inviterer vi dig indenfor i vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve produkterne, før du beslutter dig. 🔹 Rådgivning i øjenhøjde Vi monterer ikke selv – men vi rådgiver ærligt og fagligt, så du får den løsning, der passer til dit behov. Har du brug for en montør, hjælper vi gerne med at henvise. 🔹 Tryghed og tillid Vi er e-mærkede og stolte af at blive vurderet højt af vores kunder. Du handler trygt, sikkert og med støtte fra et erfarent team, der er klar til at hjælpe dig hele vejen. 🔹 Personlig hjælp hele vejen Vi står klar med rådgivning, personlige tilbud og inspiration til dit næste projekt. Uanset om du drømmer om en pool i sommerhuset eller en sauna i baghaven – vi er med dig fra idé til virkelighed.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ventet 16 dage på et forfilter…

Har ventet 16 dage på et forfilter rykket tre gange….. samme svar….. det er ikke kommet hjem endnu, der står 3-5 dage på hjemmeside, de sagde det var på grund af påske…. Useriøst!! Har aldrig støt på så arrogant en sælger…. Han var skide ligeglad med jeg havde ventet så længe!

16 de abril de 2026

Hej David

Det er beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Din ordre blev lagt den 29/3, og den 9/4 kontaktede vi dig for at informere om en forsinkelse fra leverandøren, som desværre også var påvirket af påsken og helligdagene.

Da du kontaktede os igen den 16/4, var varen stadig ikke ankommet, og du ønskede derfor at annullere ordren. Det blev naturligvis accepteret med det samme.

Vi beklager, hvis dialogen er blevet opfattet som ligegyldig – det har bestemt ikke været intentionen. Vi forsøger altid at informere så hurtigt som muligt, når der opstår forsinkelser uden for vores kontrol.

Per

Hjælp til reparation

Jeg havde spørgsmål til reparation af vores spa. Vi fik meget hurtig og kompetent hjælp. Per hjalp os hele vejen igennem. Super service.

11 de março de 2026

Resposta da Poolworld

Tusind tak for din flotte anmeldelse

Det glæder os meget at høre, at du fik hurtig og kompetent hjælp til reparationen af jeres spa. Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder godt – også når det gælder service og fejlfinding.

Kvalitetsprodukt og god service

Jeg havde en meget god oplevelse da jeg købe fra PoolWorld.
Hurtige svar, hurtig levering, stort udvalg og kvalitetsprodukter.

4 de dezembro de 2025

Resposta da Poolworld

Tusind tak for de flotte ord, Kári!
Det glæder os, at du havde en god oplevelse – både med vores service, levering og udvalg. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber, du får masser af glæde af dine produkter.

Du er altid velkommen hos Poolworld.dk igen!

Tilfreds kunde, varmt anbefaler

Bestilte en vildmarksbad og sauna tilbehør. Alt kom som aftalt og til tiden. Kan varmt anbefale!

6 de outubro de 2025

Hej Jonas

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os, at alt forløb som aftalt! Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen igen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Tog en ventil retur selvom fristen for…

Tog en ventil retur selvom fristen for længst var overskredet, alt gik glat👍

1 de outubro de 2025

Hej Lasse,

Tak for din positive anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den!

Vi forsøger altid at være fleksible og finde en god løsning, når det kan lade sig gøre – så det er dejligt at høre, at du oplevede, at det gik glat 👍

Du er altid velkommen hos os igen.

Tak for god rådgivning

Jeg har lige købt et vildmarksbad hos Poolworld, og hele forløbet har været en virkelig god oplevelse.

Den grundige rådgivning er værdsat, da jeg slet ikke har styr på alle de forskellige funktioner og modeller. Tak for at give jer god tid til at give gode svar på alle mine spørgsmål. Vildmarksbadet står nu i haven, og jeg glæder mig til de kolde måneder.

Jeg kan kun anbefale Poolworld, hvis man ønsker en personlig og ordentlig service.

10 de setembro de 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at du har følt dig godt rådgivet hele vejen, og at du nu er klar til at nyde dit vildmarksbad i de kolde måneder. Det glæder os at høre, at vores tid og vejledning har gjort en forskel.

Rigtig god fornøjelse med vildmarksbadet – og husk, du er altid velkommen, hvis der dukker spørgsmål op senere.

Taler ikke sandt

Jeg bliver nødt til at korrigere Poolworlds svar til anden brugeroplevelse.

Det er ikke korrekt, at Poolworld igennem hele vores reklamationsforløbet har sagt, at vores anmeldelse ikke var omfattet af reklamationen. På mæglingsmøde med Forbrugerklageinstansen 6 måneder efter vores reklamation sagde Poolword, at Poolworld anerkendte at klagen var omfattet, men at vi selv har pådraget skaden på glasfiberen og at Poolworld ikke vil gøre noget.

Poolworlds egen udsendte reparatør sagde til os, at vi ikke selv kunne påføre det et spider-crack.

18 de agosto de 2025

Hej Pia

Tak for din opfølgende anmeldelse.

Vi har fuld forståelse for, at du oplever sagen anderledes, men vi bliver desværre nødt til at fastholde, at vi fra starten har vurderet, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten. Vi har løbende besvaret de spørgsmål, som Forbrugerklagenævnet har stillet i sagen – og det er på baggrund af disse svar, at sagen nu behandles videre.

Vi ønsker ikke at gå ind i en offentlig diskussion om detaljer i en verserende sag, men afventer afgørelsen med respekt for processen.

Hold jer langt væk...

Købte et vildmarksbad til 38.000 kr. Det vidste sig at låget til ovnen var defekt, og der gik over 3 måneder, før vi fik en virksom låge, så vi kunne tage karret i brug. Vi havde brugt karet i mindre end to år, før glasfiberen krakerede. Først tilbød PoolWorld at udbedre skaden, fordi der var gået under to år fra vi fik en funktionsdygtigt kar. Dette tilbud løb de efterfølgende fra og sagde pludselig , at vi selv havde påført skaden, og derfor selv skulle betale. Seneste udvikling er nu - efter 1½ år, at de løber fra, at de har anerkendt, at reklamationsfristen gjaldt, da vi indgik klagen. Jeg kan kun fraråde enhver at købe vildmarksbad hos PoolWorld.

18 de agosto de 2025

Hej Pia

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår din frustration.

Vi ønsker dog at præcisere, at vi fra starten har afvist, at der er tale om en reklamationsberettiget skade, og det er også derfor, sagen nu behandles i Forbrugerklagenævnet. Vi har ikke ændret vores vurdering undervejs, og vi afventer naturligvis nævnets afgørelse med respekt for processen.

Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål i mellemtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte et isbad til min mor

Jeg købte et isbad til min mor, og det var en fantastisk oplevelse. Det er en halvstor pakke at få tilsendt, men den kom med en fragtmand på en palle - og jeg kunne nemt slæbe den op af trappen med en kammerat, så den kunne komme på plads. Jeg ved at de manglede overtrækket, men de stak mig den fra udstillingsmodellen - så min mor kunne komme igang med det samme, hvilket jeg var taknemmelig for.

10 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sjældent været ude for så arrogant…

Sjældent været ude for så arrogant sælger. Der kommer jeg ikke mere.

8 de julho de 2025

Resposta da Poolworld

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis langt fra den service, vi ønsker at give hos Poolworld.dk. Vi tager din anmeldelse alvorligt og vil meget gerne høre mere om, hvad der skete, så vi kan lære af det og forbedre os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er kørt over 40 km for at få…

Jeg er kørt over 40 km for at få personlig service men sikke en oplevelse! Hvis man ikke lige ved hvad man skal bruge ,er der ingen tålmodighed i butikken kun en grov tone. Jeg har aldrig været ude for noget lignende . Jeg kommer aldrig til at handle der igen.

26 de junho de 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Jeg er oprigtigt ked af, at du havde en dårlig oplevelse hos os – og som jeg også sagde undskyld for i butikken, var det bestemt ikke min intention at virke grov eller utålmodig.

Jeg havde en lidt presset dag i går, men det skal naturligvis ikke gå ud over vores kunder. Jeg forstår fuldt ud, at det ikke var den oplevelse, du havde forventet, og jeg tager din feedback til mig.

Vi bestræber os på at give alle kunder en god og personlig service – også når man ikke ved præcis, hvad man skal bruge. Jeg håber, du måske en dag vil give os en ny chance.

Super sted at handle

Super sted at handle, bestille i går fredag, fik varen i dag kl 14.00 👍👍👍

31 de maio de 2025

Kære Ole Skotte Jørgensen,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse – og ekstra glade for, at varen nåede hurtigt frem. Du er altid velkommen hos os igen!

De bedste hilsner,
Per Grønning – Poolworld.dk

Dårlig service

Mit forfilter til min pumpe lækker vand, og jeg kørte op til butikken (lørdag 17/5) hvor pumpen er købt for nogle år siden. Sælgeren kunne ikke lige finde den på lageret, men hans kollega kunne muligvis på mandag. Jeg forklarede at jeg skulle ud og rejse, og min pool mister vand hver dag. Pumpen med identisk forfilter stod udstillet, men den ville han ikke skrue af og sælge mig. “Det er jo min udstilling”. Butikken er lukket om søndagen, så mon ikke det ville være muligt at hjælpe mig… Men nej, jeg blev fejet af med et “Det kan jeg jo ikke”. Jo, kære sælger i poolworld. Det kunne du faktisk. Men du ville ikke. Sørgelig dårlig service i en nødsituation.Jeg finder et andet sted at købe mit udstyr og kemi fremover. Det er jo nemt at finde billigere 🤨

17 de maio de 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Det er korrekt, at vi ikke ønskede at skille vores udstillingsmodel ad for at tage forfiltret, da pumpen stadig er en del af vores sortiment, og vi ikke med sikkerhed vidste, om vi havde reservedelen på lager. Derfor tilbød vi at undersøge det nærmere mandag, når vores lagerfolk er til stede.

Vi forstår, at situationen var akut for dig, og derfor tilbød vi også 20% rabat på en ny pumpe som en hurtig løsning.

Vi er kede af, at det ikke levede op til dine forventninger, og håber, du finder en god løsning, så din pool hurtigt kan komme i drift igen.

Order cancelled, no problems

I changed my plans the next morning, cancelled my order. Was dealt with quickly so I thought that deserves a good review too

14 de maio de 2025

thanks.

Classificada 1 em 5 estrelas

Den 15/4 bestilte jeg et nyt overtræk…

Den 15/4 bestilte jeg et nyt overtræk til min spa. Dengang med 7-10 hverdage i levering. Jeg har endnu ikke modtaget det i dag den 14/5

14 de maio de 2025

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse – og undskyld den dårlige oplevelse.

Du har helt ret i, at der stod 7-10 hverdages levering fra fjernlager. Desværre har varen været i restordre hos vores leverandør, og det fik vi desværre ikke opdateret rettidigt på webshoppen – det beklager vi meget.

Vi forstår frustrationen, og vi arbejder på at forbedre vores systemer, så lignende fejl ikke sker fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til ordren eller ønsker en opdatering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte POOLEX SPAWER 7kW hos Per fra…

Jeg købte POOLEX SPAWER 7kW hos Per fra Poolworld.dk, og det hele spillede fint med ordren, tak. Jeg glæder mig til at prøve maskinen af :)

(Måske lige kommunikations muligheder med fragfirma kunne forbedres lidt).

10 de abril de 2025

Hej Jan Tusind tak. ´Vi er galde for at hjælpe dig

Useriøst selskab

Useriøst selskab. Tilbyder en pris på et spapool til kr.54.900 om lørdagen. Mandag morgen er prisen kr.69.900 en stigning på 27%.
I deres tilbud skriver de endda før pris kr.84.990
(besparelse på 18%) hvordan hænger det sammen, når prisen dagen før var kr.54.900 - sur smiley

10 de março de 2025

Hej Carsten,

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration over prisændringen. Desværre trådte en prisstigning fra fabrikken i kraft nu, hvilket betyder, at vi ikke længere kan tilbyde spaen til den tidligere pris. Vi er afhængige af vores leverandørers priser og må justere vores priser derefter.

For at imødekomme situationen har vi tilbudt dig en gratis varmepumpe til en værdi af 12.900 kr. som kompensation, så du stadig får en god samlet pris på dit køb. Vi håber, du vil tage imod dette tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Køb af sauna

Køb af sauna
Vi købte en sauna til vores nybyggede sommerhus. Der var lidt småjusteringer som Per kunne hjælpe med. Fantastisk service hele vejen igennem. Vi handler gerne i Poolworld igen og de kan varmt anbefales.
Heidi og Michael.

7 de janeiro de 2025

Rigtig god service!

Rigtig god service!

Har nu flere gange benyttet Poolworld som leverandør af dele til vores pool og hver gang har jeg fået super service af hjælpsomme ansatte. Har lige fået byttet en utæt pumpe uden problemer på mindre end 24 timer 😃

24 de outubro de 2024

Resposta da Poolworld

Det er vi glade for. Tusind tak for din anmeldelse

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde problemer med min spapumpe og…

Jeg havde problemer med min spapumpe og bestilte en ny fra Poolworld.dk
Det viste sig efterfølgende at det var min styringsboks der var problemet. Nem returnering til Poolworld og jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.

Tak til Per Grønning for hjælpen og den gode service!

25 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais