Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
They have such attention to detail across lots of different genres of pop culture merchandise. My partner and I both found so many things we had forgotten about from our childhoods - lots of thing... Ver mais
Hvis du elsker gamle spil, legetøj eller andet vintage, så er Popcultgang lige stedet. Når man træder ind i butikken er det som at træde ind i et farverigt og super nostalgisk univers, som virkelig ta... Ver mais
Da mine venner og jeg først kom ind i butikken var det som at træde ind i en helt ny verden, udvalget af gammelt pop culture fra shows, spil, film, det var noget helt nyt og jeg fandt et af de bedste... Ver mais
God oplevelse!
Jeg kunne desværre ikke nå at hente min pakke i den lokale pakkeshop. Jeg synes derimod at servicen i leveringen og refundering var lynhurtigt og jeg følte mig taget alvorligt hele vejen. Jeg vil helt klart bestille herfra igen, når pengene og tiden er til det, så jeg ikke går glip af min ordre igen.
Really good shop with great products
Really good shop with great products and fair prices. I will surely buy again! Hope you will bring more Kidrobots :)
Hejsa skrev til jer den 23 januar og…
Hejsa skrev til jer den 23 januar og fik af vide i var på ferie. Hvilket er fint. Siden da har jeg prøvet at skrive til jer 2 gange den 5 februar vedr Spice girls dukker og hører slet ingenting.
Så er lidt skuffet.
Da jeg har hørt fra jer nu. Og kan forstå det er en elektronisk fejl. Og i har kontakte mig i dag på mail ændre jeg min oplevelse.

Resposta da Popcultgang
PS2 spil. God oplevelse.
Bestilte et PS2 spil fra webshoppen d. 30/1. På hjemmesiden var der fint beskrevet at på grund af rejse var der forlængede ventetider på afsendelse. Spillet blev sendt med GLS d. 4/2, og kunne samles op fra pakkeshoppen d. 5/2. På billedet så spillet ud i god stand, og ved modtagelse må jeg sige at spillet er i endnu bedre stand end forventet af et gammelt ps2 spil. Jeg har i dag haft tid til at teste spillet og den fungerer ubeklageligt. Så en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kan klart anbefale PopCultGang.
dejlig hurtig levering og god pris for…
dejlig hurtig levering og god pris for det spil min mor var efter
mega cool butik
mega cool butik
bestilte en garfield telefon på deres hjemmeside engang og pakken pakket godt ind i bobbleplast
og fik gratis klistermærker med i pakken
super nice <3
The most iconic place to find good old…
The most iconic place to find good old memories from you4 childhood, the owners are truly involved and make you like you are at home. As a foreigner I felt so great to be welcome in this store and I felt like being a child playing in Panama one more time. Thanks a lot for making me feel amazing again. I fully recommended this store you will not have this experience in other stores 100% guaranteed!!!
Being your family you will enjoy it!!!
Fantastisk!
Har nu været forbi et par gange. Man kan bruge flere timer der, selvom butikken ikke er stor. Mathias og Amalie har skabt en fantastisk butik i Århus som klart er et besøg værd.
Jeg er vild med Popcultgang
Jeg er vild med Popcultgang! 👏🏼
Havde en super fin oplevelse. Købte en ældre figur som samleobjekt (uåbnet stadig i kassen), og den ankom med posten pakket rigtig flot og sikkert ind! Det var så dejligt at se for en samler. 😃
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Popcultgang! 👏🏼
Guf for de fleste:)
Nu har jeg både været hos jer fysisk i butikken, som er en af de fedeste butikker i Danmark! Og bestilt hos jer online, fordi det er meget svært at lade være med, nærmest alt er totalt must have i min optik, griner;) Mit nyeste køb modtog jeg i denne måned. Jeg elsker jeres koncept, og mine børn, der begge er under 10 elsker jeres "gamle" spillekonsoller, og at man må spille spil i jeres butik, mens man drikker en retro sodavand! - de spørger jævnligt, om vi ikke snart skal til Århus igen og "besøge" jer. I som står i butikken, hvor er det fantastisk at møde nogle der er så passionerede og holder så meget af det de arbejder med! Til glæde for andre "nørder" som fx mig selv. Tak for det!
Genial butik med utrolig samling.
Genial butik med utrolig samling. Noget for alle samlere og barnlige sjæle. God jordnær service med masser af god nørdeviden. Altid et spændende besøg og et klart must-see for tourister/besøgende til Aarhus.
Genial butik og super søde mennesker…
Genial butik og super søde mennesker bag. Butikken oser af charme, og jeg har været forbi i Borggade i Aarhus mange gange, og jeg er altid gået derfra med en højere glæde, end ved min ankomst 😃 Jeg ville give butikken 6 stjerner, men dette er ikke tekniskt muligt 😁
Amazing!
A really great experience ordering from the webshop. You can really see and feel the care, love and pure nostalgia. Thanks for everything and I hope to visit the shop sometime soon :)
Super Famicom og Gamecube
Jeg bestilte to gamle Nintendo spil og standen er bare super god og begge spil virker som de skal.
De var hurtige til at sende spillene og de var forsvarligt pakket.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Popcultgang.
Super butik
Super søde ejere af butikken og god service. Super glad for spillet og de smed også lige 2 små goodies oveni. Bestemt ikke sidste køb. Kommer til at bestille alle mine spil gennem Popcultgang fremover.
Meget hjælpsomme
Meget hjælpsomme. Er helt sikkert et besøg vær
Fantastisk butik
De har et fantastisk udvalg af spil/merch også er personallet også meget flinke
80/90/00s Games and Toys!
A must-go shop in Aarhus if you are into 80/90/00s toys and games! Shop team is lovely and they often host great events there, like games and quizzes rewarding winners with prizes and vouchers!
De er bare bedre, lad vær med at være åndssvag
Deres servise er fantastisk!!!
jeg har kun haft godt oplevelser med dem og deres partnerskab med "Fan Gamer" har været et hit
man er næsten nød til at besøge butikken i Aarhus
Fantastisk butik at have i Aarhus
Det er fantastisk at have en butik som Popcultgang i Aarhus.
Var forbi med min søn som er blevet glad for japanske Famicom-spil, vi fandt et spil, og vi fik som altid en fremragende behandling og en hyggelig snak.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.