Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt at der findes ildsjæle - som Kasper - der kan holde markedet for gamle konsoller og spil i live. Købte en renoveret PS3 fra hjemmeside - efter en kort mail-korrespondance. Leveringen var uden... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Modtog min pakke i god stand og det hele Modtog endnu et godt arsenal af pc-spil, de fleste i emballeret tilstand, plus en lille ting, der var aftalt uden ekstra omkostning. Sorteret relativt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de jogos de vídeo
  2. Loja de jogos
  3. Loja de jogos usados

Escrito pela empresa

Danmarks vildeste webshop med retrospil og konsoller. Nintendo, Playstation, Xbox, Amiga, Commodore, PC, SEGA . Det handler om Nostalgi og retrospil, du ved - gode minder!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Altid godt service

Altid godt service, men forstår ikke i er begyndt at sætte stikker på coveret over stregkoden , er ret sikker på de selv har brokket sig over gamestop gjorde det og nu gør de det selv, så 5 stjerner når i stopper med det

30 de março de 2026

Hej Rune.

Tusind tak for de pæne ord om vores service – det sætter vi virkelig pris på! 🙏

Du har helt ret i, at stickers på coveret ikke er optimalt – især ikke når de sidder over stregkoden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi bruger dem primært til intern sporing og dokumentation (bl.a. i forhold til regler for handel med brugte varer som er et krav fra Politiet). Derfor vi er begyndt at sætte dem på.

Vi har faktisk gået og overvejet om det kan gøres på en anden måde, har du nogle gode ideer lytter vi gerne 👍

PS. Jeg synes også personligt at de er irriterende, men vi har mere ro i maven hvis de kommer på.

Altid hurtig levering

7 de abril de 2026

Resposta da WTS Retro

Hej Dorte. Dejligt at høre at det kom hurtigt frem som altid. Tusind tak for anmeldelsen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, god kommunikation.

7 de abril de 2026

Resposta da WTS Retro

Hej Eva. Dejligt at høre at det kom hurtigt frem, det sætter vi stor pris. Og dejligt vi kunne hjælpe! God fornøjelse med bestillingen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fedt udvalg og hurtig levering

Fedt udvalg og hurtig levering - mine børn blev så glade for deres Skylander figurer og det er dejligt at man kan give noget "retro gaming" videre til sine børn i stedet for det skal være tablet og netflix. 10/10.

31 de março de 2026

Resposta da WTS Retro

Hvor er det bare super fedt at høre Nicolaj. Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er meget værdsat!

Skylanders er også bare så hyggeligt, og i sær sammen med ungerne. Rigtig god fornøjelse :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var som altid en fornøjelse

Det var som altid en fornøjelse, at handle hos WTS Retro. Jeg købte nok engang flere brugte spil, til flere forskellige konsoller, og de alle var uden ridser og virkede perfekt. Kan varmt anbefale WTS Retro.

31 de março de 2026

Resposta da WTS Retro

Dejligt at høre Claes. Vi gør virkelig meget ud af at slibe og polerer CD'er så de fremstår som nye, så tak fordi du bemærker det :)

Tak for anmeldelsen og de 4 stjerner. Vi håber på 5 stjerner næste gange, hehe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering og fin Lille pakke med…

Hurtiglevering og fin Lille pakke med en Lille karamel I, dejligt 😊

Hej Antwi.
Det er bare lækkert når ens ting kommer hurtigt frem.
Tak for anmeldelsen og de 4 stjerner, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt sted at købe retro ting og…

Super godt sted at købe retro ting og super god service

Hej Eskil.
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det er bare så lækkert at høre! Tak for det og god fornøjelse :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og god kvalitet

God service og god kvalitet, selvom spillene er brugt, så kan man ikke se det.
Vil klart handle her igen :-)

Resposta da WTS Retro

Hvor er det bare fedt at høre Steffen.
Vi går meget op i kvalitet på vores brugte spil, så super dejligt at du bemærker det.

Tak for ordren og anmeldelsen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik varene til min Commodore 64 to…

Jeg fik varene til min Commodore 64 to dage efter, at de var bestilt. Priserne er også rimelige, så WTS Retro kan anbefales!

3 de março de 2026

Hej Søren.
Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på! Og god fornøjelse med Commodore 64'eren. Det er ny hyggeligt at finde den frem engang i mellem :)

Perfect :-)

Great! :-)

Thanks for the review, much appreciated!

Best regards,
Kasper

Fin vare god pris

Fik det jeg skulle bruge til en rigtig god pris

Hej Kenny.
Så kan det jo ikke blive meget bedre. Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner :)

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt. varen var godt beskyttet.
Handler helt sikkert hos jer igen

Resposta da WTS Retro

Mega fedt at høre Oliver, dejligt når tingene kommer hurtigt frem. Vi ses næste gange på shoppen.

Og tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner :)

Sendte varen samme dag

Sendte varen samme dag. Varen ankom i perfekt stand. Så alt var en god oplevelse.
Mvh. Jannick.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da WTS Retro

Hvor er det bare mega fedt at høre Jannick!
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Og så er det ganske fair priser.

9 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da WTS Retro

Super dejligt at høre Martin.
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er meget værdsat!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fordi servicen er høj og man får en god…

Fordi servicen er høj og man får en god behandling selv hvis der er problemer med det man har købt

2 de fevereiro de 2026

Hej Jonas.
Hvor er det dog bare dejligt at læse! Vi prøver altid at hjælpe bedst muligt. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på :)

Classificada 5 em 5 estrelas

På et markede hvor priserne er ud over…

På et markede hvor priserne er ud over det hele, synes jeg det var yderst rimelige priser.

Indpakket helt perfekt også selvom der blev skrevet der blev holdt ferie.

Jeg kommer til at handle her i fremtiden.

6 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da WTS Retro

Hvor er det bare super dejligt at læse din anmeldelse Henning!
Tusind tak for det og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på :)

5/5 herfra

5/5 herfra, meget hurtig respons, hurtig og sikker leveving, tiltrods for jeg ikke er medlem, og 1 gangs køber så virkelig positiv oplevelse

2 de fevereiro de 2026

Resposta da WTS Retro

Hvor er det bare fedt at høre Allan.
Og velkommen til! Mega dejligt at høre at du er godt tilfreds med dit køb. Vi ses næste gang på shoppen :)

WTS Retro

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais