1. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de plantas artificiais
  5. Loja especializada em seda

Escrito pela empresa

Porifera Living is een online interieur- en accessoires webshop. Porifera Living streeft naar unieke luxe producten. Wij bieden daarom bewust collecties met een beperkte voorraad aan. Op deze manier gaan we massaproductie tegen en blijven alle interieur items bijzonder. Naast een beperkte voorraad, bieden we ook een grote variëteit aan producten aan en zijn we continu op zoek naar de nieuwste designs. Zo blijven wij voor onze klanten uniek en inspirerend. Porifera Living is meer dan een webshop; het is een lifestyle. Onze luxe producten variëren van kleurrijke zijde bloemen tot sierlijke vazen en zijn functioneel, stijlvol, betaalbaar en van goede kwaliteit. Iedereen kan bij ons van A-Z slagen. Bij alles wat we doen, willen we onze klanten inspireren om van elk huis een mooi thuis te maken.

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Snel geleverd

Snel geleverd, mooi in gepakt en heel blij met mijn zoveelste bestelling, ik ben fan van de geuren, Heerlijk!

7 de janeiro de 2026

Snelle bezorging

Na plaatsen van bestelling, wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer het product jouw kant op komt.
Product snel en in goede staat ontvangen en vooral heel erg blij mee.
Bedankt Poriferaliving.

22 de novembro de 2025

Mooi product

Kussen is heel mooi, goede kwaliteit en voldoet naar verwachting. Leverdatum was echter later dan aangegeven. Daar kunt u nog wat aan doen.

20 de março de 2025

Wow 🤩

Super snelle levering. Prachtige olielampen!! Ook nog eens heel mooi ingepakt, dus voor mij een dikke 10 plus!!

2 de dezembro de 2024

Mooie duidelijke website, met prachtige spullen

Mooie website, heb hier al een paar keer wat besteld, prachtige spullen hebben ze hier. De verzending was ook snel en heel goed ingepakt, zodat je mooie spulletjes heel blijven. En als je dan je bestelling ook nog prachtig ingepakt in de doos vindt, wordt je helemaal blij.

18 de abril de 2024

Parfait

Tout le parcours de ma commande s’est déroulée sans accrocs et la livraison dans les délais. Le produit est conforme à mes attentes.
Je renouvellerai très certainement l’expérience.
CMR

4 de dezembro de 2023

Een hele fijne webshop waar ze je heel…

Een hele fijne webshop waar ze je heel goed helpen. Bij mijn bestelling iets vergeten zelfde dag nog opgestuurd gekregen met een mooi kado erbij! Ik ga hier zeker nog meer bestellen! Reageren altijd gelijk op je vragen en goede hulp
Dikke 10!

24 de novembro de 2023