Banner for Posterlounge.pl

Posterlounge.pl Opiniões 674

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, a jakość plakatów zachwycająca. Zastanawiałam się czy warto zapłacić więcej, czy zamówić tanie plakaty w chińskim serwisie, te zamówione na posterlounge stanowcz... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wydruki bardzo wysokiej jakości, profesjonalnie oprawione, z haczykami od razu w ramie do zawieszenia. Dobrze zapakowane, wysyłka kurierem DPD całkiem sprawna jak na przesyłkę z zagranicy. Polecam, pi... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Kalendarz przyszedł z wygiętym górnym drucikiem do wieszania, ale na szczęście mogłem go wymienić z kalendarza z poprzedniego roku. Sam kalendarz ładny. Żałuję, że na rynku w ofercie nie ma większych... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Wszystko cacy tylko czas dostawy mógłby być krótszy. Sam towar jednak zgodny z opisem a przesyłka bezpiecznie zapakowana.

Informações sobre a empresa

6. Loja de papel de parede

Sobre Posterlounge.pl

Escrito pela empresa

posterlounge-image

Sztuka na ścianę dla każdego

Od ponad 20 lat specjalizujemy się dla Ciebie w sztucę na ścianę i dekoracjach ściennych. W naszym sklepie internetowym znajdziesz ponad 80 000 motywów od malarstwa klasycznego po nowoczesne dzieła sztuki. Nieważne, czy wolisz minimalistyczny wygląd lub wystawny styl – u nas znajdziesz idealny obraz na swoją ścianę.

Nasze obrazy są produkowane w naszej własnej drukarni grafik artystycznych w Niemczech. Używamy wyłącznie materiały wysokiej jakości i polegamy na procesach produkcyjnych oszczędzających zasoby. Dzięki temu zapewniamy, że otrzymasz produkt wysokiej jakości, który jest również zrównoważony.

Zobacz więcej

Nasze zalety

Escrito pela empresa

Różnorodny asortyment
✔️ Ponad 80 000 motywów dla każdego ✔️ Idealny projekt na ścianę do każdego pomieszczenia ✔️ Sztuka nowoczesna i klasyczna dla każdego stylu
Jakość jest dla nas ważna
✔️ Druki wysokiej jakości na zamówienie ✔️ „Made in Germany”: własna drukarnia grafik artystycznych ✔️ Jakość, którą widać i czuć
Oprawianie i serwis ramiarski
✔️ Wysokiej jakości ramy z drewna i aluminium ✔️ Różne kolory i rozmiary ✔️ Oprawimy Twój obraz w naszej pracowni ramiarskiej
Obsługa klienta
✔️ Jesteśmy do Twojej dyspozycji – przed, w trakcie i po zakupach ✔️ Służymy osobistą poradą i pomocą
Dostawa i gwarancja
✔️ Szybka i bezpieczna dostawa Twoich obrazów ✔️ Korzystne koszty wysyłki i bezpieczne opakowanie ✔️ Prawo do zwrotu w ciągu 100 dni

Nasza obietnica

Zakupy bez ryzyka!

Zakupy bez ryzyka!
✔️ Dzięki możliwości dokonania zwrotu w ciągu 100 dni masz pewność, że znajdziesz idealny obraz na swoją ścianę.
✔️ W ciągu 100 dni od otrzymania zamówienia możesz wysłać swój obraz z powrotem bez podawania powodów.
✔️ Przesyłka zwrotna jest bezpłatna.

Informações de contacto

10% rabatu w Posterlounge

Wykorzystaj kod TP10EXTRA i oszczędzaj przy następnym zamówieniu!

4,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Wciąż czekam na przesyłkę!

28 de fevereiro de 2026

Dzień dobry Jolanta,

dziękujemy za Państwa opinię.

Bardzo nam przykro, że nadal czekają Państwo na swoją przesyłkę. Doskonale rozumiemy, że taka sytuacja jest frustrująca, szczególnie gdy zamówienie było już oczekiwane.

Prosimy jednocześnie o zrozumienie, że po przekazaniu paczki firmie kurierskiej nie mamy już bezpośredniego wpływu na dalszy przebieg transportu ani ewentualne opóźnienia w doręczeniu. Oczywiście w takich przypadkach pozostajemy w kontakcie z przewoźnikiem i podejmujemy odpowiednie kroki wyjaśniające.

Chcielibyśmy zapewnić, że dokładnie sprawdzimy status Państwa dostawy i skontaktujemy się z Państwem osobiście, aby wyjaśnić sytuację oraz zaproponować szybkie i satysfakcjonujące rozwiązanie.

W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta:
pomoc@posterlounge.pl, 00800 900 900 30 (pon.–pt. 10:00–16:00, numer bezpłatny)

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa cierpliwość oraz wyrozumiałość.

Pozdrawiamy,

Classificada 1 em 5 estrelas

Pomyłki rzecz ludzka, ale niesmak pozostaje. o mi obraz zakładam tej samej…

Przesłano mi obraz zakładam tej samej autorki (50x50cm) ale nie ten co zamawiałem.
Zamówiłem "Power and Silence " jasne niebo z ostru=ym słońcem i falami "spokojnymi na spokojnym morzu z w układzie prawej strony do lewej przepływ fal. A otrzymałem ciemny obraz morza z delikatnymi falami z ciężkimi chmurami i falami z lewej do prawej strony i na wprost. Charakter obrazu jest zbieżny z twórczością Annette Schuucker ale nie jest to ten obraz który zmówiłem. Jak to zmienić obraz : nie wiem gdyż musiałbym zwrócić otrzymany ale pod warunkiem dostarczenia właściwego obrazu a zwrot dokonać można jedynie przesłanie właściwej wersji.
Jest mi po prostu przykro z powodu tak ewidentnej pomyłki dostawcy.
Andrzej M.

20 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Dzień dobry Andrzej,

serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz za to, że ponownie wybrał Pan Posterlounge.

Tym bardziej przykro nam, że przy tym zamówieniu doszło do tak wyraźnej pomyłki i zamiast obrazu „Power and Silence” w jasnej, słonecznej odsłonie otrzymał Pan motyw o zupełnie innym, mrocznym charakterze. Doskonale rozumiemy, że w przypadku sztuki to właśnie nastrój, światło i kierunek kompozycji mają kluczowe znaczenie – dlatego taka różnica nie jest drobiazgiem, lecz istotną zmianą odbioru całego dzieła.

Chcielibyśmy zapewnić, że skontaktowaliśmy się już z Panem bezpośrednio, aby dokładnie wyjaśnić sytuację i jak najszybciej znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Oczywiście zależy nam na tym, aby otrzymał Pan dokładnie ten obraz, który został zamówiony.

Jeśli pojawią się dodatkowe pytania, zapraszamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta pod adresem pomoc@posterlounge.pl lub telefonicznie pod numerem 00800 900 900 30 (pon.–pt. 10.00–16.00, numer bezpłatny).

Bardzo przepraszamy za zaistniałą pomyłkę oraz rozczarowanie, jakie ona spowodowała. Dziękujemy za cierpliwość i możliwość naprawienia tej sytuacji.

Pozdrawiamy

Classificada 2 em 5 estrelas

Jestem rozczarowana

Sama przesyłka plakatu (nie licząc druku) trwała ponad tydzień - wg mnie to niedopuszczalne.
Plakat piękny, zgodny z opisem. Jednak podczas zwijania w rulon do transportu został pognieciony. Finalnie nie jest to widoczne, ponieważ zamówiony plakat jest kolorowy, ale gdyby plakat był jasny/bardziej jednolity kolorystycznie - były do zwrotu.
Dopiero po mojej interwencji zamówienie zostało dodane do mojego konta klienta - wcześniej było kompletnie niewidoczne z poziomu mojego konta.

21 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię.

Niestety na podstawie dostępnych danych nie jesteśmy w stanie jednoznacznie przypisać opisanego przypadku do konkretnego zamówienia. Skontaktowaliśmy się już z prośbą o dodatkowe informacje, jednak nie otrzymaliśmy dotychczas odpowiedzi.

Będziemy wdzięczni za ponowny, bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli indywidualnie sprawdzić sprawę i zaproponować satysfakcjonujące, proklienckie rozwiązanie. Prosimy o wiadomość na adres pomoc@posterlounge.pl lub kontakt telefoniczny pod numerem 00800 900 900 30 (pon.–pt. 10.00–16.00, numer bezpłatny).

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za współpracę.

Pozdrawiamy

Classificada 1 em 5 estrelas

Brak trackingu przesyłki i jakość wydruku

Największym problemem był brak informacji na temat stanu zamówienia i brak możliwości trackingu przesyłki (przesłany link nie był aktywny do końca procesu). Czas realizacji był ostatecznie dłuższy niż wskazany na stronie (szczęśliwie nie zależało mi na czasie ale w połączeniu z brakiem trackingu stres że zamówienie zaginęło). Jakość wydruku - po zachwalających opiniach opublikowanych na stronie to duże rozczarowanie. Jakość porównywalna z każdym innym wydrukiem na dobrej jakości papierze. Wybrałam posterlounge bo jako jedyni na rynku mieli interesujący mnie reprint. Biorąc pod uwagę całościową jakość doświadczenia - nie zdecyduję się na ten wybór ponownie.

13 de fevereiro de 2026

Dzień dobry Magdalena,

dziękujemy za szczegółową i szczerą opinię.

Bardzo nam przykro, że całe doświadczenie związane z zamówieniem okazało się rozczarowujące. Przede wszystkim chcielibyśmy serdecznie przeprosić za problem z linkiem do śledzenia przesyłki. Rozumiemy, że brak aktywnego trackingu oraz ograniczone informacje o statusie zamówienia mogły wywołać niepotrzebny stres i niepewność. W przypadku przesyłek międzynarodowych – ponieważ jako niemiecka firma produkujemy wszystkie obrazy na zamówienie i wysyłamy je bezpośrednio z Niemiec – zdarza się, że pełne informacje o śledzeniu są dostępne dopiero po dotarciu paczki do kraju docelowego, czyli w tym przypadku do Polski. Niezależnie od tego bardzo nam przykro, że proces ten nie był dla Pani wystarczająco przejrzysty.

Chcielibyśmy również podkreślić, że przesyłka została doręczona w przewidywanym terminie dostawy, zgodnym z zakresem dat podanym w potwierdzeniu zamówienia. Mimo to rozumiemy, że bez sprawnie działającego linku do śledzenia trudno było odczuwać spokój w trakcie oczekiwania.

Bardzo żałujemy również, że jakość wydruku nie spełniła Pani oczekiwań. Każdy produkt przechodzi u nas kontrolę jakości, dlatego tym bardziej przykro nam, że efekt końcowy nie wyróżniał się w sposób, którego można było oczekiwać po zapoznaniu się z opiniami na naszej stronie. Zależy nam, aby nie tylko oferowane motywy były wyjątkowe, ale także całe doświadczenie zakupowe było w pełni satysfakcjonujące. Jeśli produkt nie spełnia Pani oczekiwań, oczywiście oferujemy 100 dni na bezpłatny zwrot zamówienia.

W razie pytań lub jeśli zdecyduje się Pani na zwrot, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem pomoc@posterlounge.pl (mailto:pomoc@posterlounge.pl) lub telefonicznie pod numerem 00800 900 900 30 (obsługa w j. angielskim, pon.-pt. 10.00–16.00, numer bezpłatny). Z przyjemnością pomożemy.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za zaistniałe niedogodności i dziękujemy za Pani opinię.

Pozdrawiamy,
Zespół Posterlounge

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais