POWER.dk - Frederikshavn Opiniões 1731

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom ind i forretningen kom til at snakke med en flink dygtig sælger Vi fandt frem til de hvidevarerne jeg gerne ville ha fik en fantastisk pris tak Så et par dage efter fandt jeg frem til en k... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er ekstremt utilfreds med min oplevelse hos Power Frederikshavn. Jeg har sendt mit løbehjul ind til reklamation, men problemet er ikke blevet løst, da de ikke mener motorens lejere fejl... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Click & Collect virker ikke optimalt. Fun pris på en emhætte som blev bestilt over nettet som click & collect. Fik både sms og mail om at produktet var klar til afhentning. Først stod vi i kø ved sk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har endnu engang handlet hos Power i Frederikshavn. Det var en god oplevelse med super, venlig og imødekommende service. Der er absolut intet at klage over. Mine bedste anbefalinger til Power i... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

En god bette butik i Frederikshavn fuld…

En god bette butik i Frederikshavn fuld af Power, har købt en Skabsfryser. Flinke folk god betjening.

25 de fevereiro de 2026

Hej Bjarne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det er dejligt at vide, at vores personale gav dig god betjening, og at du er tilfreds med din skabsfryser. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt flere ting ved power i…

Vi har købt flere ting ved power i Frederikshavn og får altid go service ved dem.

Hej Kurt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I altid får god service i vores butik i Frederikshavn. Jeres positive oplevelser betyder meget for os, og vi sætter stor pris på jeres tillid til POWER.

Vi glæder os til at se jer igen næste gang I har brug for noget!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og vejledning af…

Rigtig god service og vejledning af medarbejderen. Han udviste en god tålmodighed og kunde forståelse. Han var tilmed rigtig høflig og rar.

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at vores medarbejder i Frederikshavn gav dig så god service og vejledning. Det er dejligt at vide, at han udviste tålmodighed, forståelse og var høflig og rar over for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Fin betjening

Fin betjening

Hej Mona Kristensen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en fin betjening hos os i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Her handler jeg igen!

Blev mødt af en utrolig dygtig og vidende sælger, som spurgte ind til mine krav til en ledningsfri støvsuger, og som svarede præcist og redegjorde for de forskellige støvsugere, så jeg selv kunne træffe mit valg. Støvsugerne var opladte og kunne afprøves på forskellige underlag. Kæmpe plus. Alle disse ting fremhæver jeg, fordi jeg jo også var i andre butikker og slet ikke blev mødt af samme imødekommenhed, viden og tilgængelighed.
Nu venter jeg så på støvsugeren, da den ikke var i butikken. Et lille minus. Den bliver dog leveret ved hoveddøren uden omkostninger for mig.
Det var en meget god købs-/salgsoplevelse

Hej Heidi,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det lyder som om vores sælger virkelig tog sig tid til at forstå dine behov og guide dig til det rigtige valg af ledningsfri støvsuger.

Vi er glade for, at du kunne afprøve støvsugerne på forskellige underlag - det gør virkelig en forskel, når man skal træffe det rigtige valg. Det er ærgerligt, at produktet ikke var på lager i butikken, men det er fantastisk, at du får gratis levering direkte til døren.

Tak fordi du valgte at handle hos os igen, og vi håber du bliver glad for din nye støvsuger!

27 de fevereiro de 2026

Hej Fritz,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Frederikshavn. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Classificada 2 em 5 estrelas

Flabet medarbejder og ventetid

Vores fryser skulle komme om torsdagen. Vi fik fortalt, at der ville komme en sms når varen var ankommet til lagret i Frederikshavn. Da der ikke er kommet en sms kl.15.30, ringer vi for at høre om varen er kommet inden vi kører 45 minutter hen til butikken. En sød mand siger at han kan se den er på lagret og vi nok skal få en sms. Der kommer bare stadig ingen sms, så vi ringer igen. Så modtager vi den godt nok.
Da vi ankommer, får jeg at vide at “lagermedarbejderen” kommer lige om 5 minutter. Vi ender med at vente i 30 minutter sammen med flere, ved vareudleveringen. Da der endelig kommer en medarbejder, får vi at vide, at der er sygemeldinger. Derfor er de lidt presset - fair nok. Men da vi ytre lidt utilfredshed over ventetiden, kommer der en ret flabet kommentar, fra en medarbejder om, at “vi bare kunne komme på et andet tidspunkt”.

26 de fevereiro de 2026

Hej Lærke

Tak for, at du deler din oplevelse – vi kan virkelig forstå, hvor frustrerende det må have været for jer. At vente både på besked om, at varen er klar, og så yderligere 30 minutter ved udleveringen, er hverken nemt eller acceptabelt, især når man allerede har planlagt turen til butikken.

Vi er kede af, at der samtidig blev mødt utilfredshed med en flabet bemærkning – det er bestemt ikke den service, vi ønsker, og det er forståeligt, at det føltes ubehageligt. Din feedback viser os, hvor vigtigt det er, at vi kommunikerer klart og behandler alle kunder med respekt, også i pressede situationer.

Vi tager din oplevelse med videre og vil arbejde på at sikre, at vores Click & Collect og udleveringsprocesser bliver mere smidige, og at medarbejderne håndterer udfordringer med empati og forståelse.

Du ønskes en god dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er altid blevet venligt…

Jeg er altid blevet venligt behandlet,og bliver vist det jeg spørger om,så min oplevelse har altid været meget positivt...
Kan kun anbefales, også selv om man er en ældre model..

27 de fevereiro de 2026

Hej Pia Isaksen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du altid har følt dig venligt behandlet og fået den hjælp, du har brug for. Vi sætter stor pris på, at du anbefaler os til andre, uanset alder. Din positive oplevelse betyder meget for os, og vi glæder os til at fortsætte med at give dig den bedste service.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Classificada 2 em 5 estrelas

Mer salg! Nej tak!

Mersalg!

Irriterende når man bare vil købe en fladskærm, at blive tilbudt: mobilabonnement, streaming, elaftale osv.
Jeg ville bare gerne have lov til at betale det der står på skiltet, uden at skulle sige nej til en masse jeg ikke har den mindste interesse i.

23 de fevereiro de 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede mersalg som irriterende under dit besøg. Det er bestemt ikke meningen, at det skal føles påtrængende, når man bare ønsker at købe en vare.

Vi sætter pris på din feedback og vil tage den med videre for at sikre, at vores kunder får en mere enkel og behagelig oplevelse i butikken.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin service og god rabat

Fin service og god rabat, fin asko opvaskemaskine.

23 de fevereiro de 2026

Hej Kc,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen og rabatten, og at du er glad for din nye Asko opvaskemaskine. Vi sætter stor pris på, at du har valgt POWER, og det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

They sold me a Huawei gt6 pro on offer…

They sold me a Huawei gt6 pro on offer but in the box of gt6 pro i find the gt 5 pro

26 de fevereiro de 2026

Hi Sergiu

Thank you for your review.

I am very sorry about what happened with your Huawei watch where you bought a GT 6 Pro on offer but found a GT 5 Pro inside the box. That is not the kind of customer experience we want to give, and I completely understand your frustration.

We have looked into your case and can see that a solution has now been found together with the store. I am glad it has been resolved, but we still want to apologise for the way it ended up taking to get there and for the inconvenience it caused you.

Kind regards
Jacob / POWER

Meget hjælpsom

Gør meget for deres kunder og altid med et smil 🤗

21 de fevereiro de 2026

Hej Vivi,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores team i Frederikshavn har gjort så godt et indtryk på dig. Vi er stolte af vores medarbejdere, der altid gør deres bedste for at hjælpe vores kunder med et smil.

Det betyder meget for os at vide, at du har haft en positiv oplevelse hos POWER. Vi sætter stor pris på din tillid og dit valg af os.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp i butikken til at finde varer

22 de fevereiro de 2026

Hej GIFTY,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at vores personale kunne hjælpe dig med at finde de varer, du havde brug for. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Almindelig god og venlig kundeservice

Almindelig god og venlig kundeservice. Jeg fil den hjælp og vejledning jeg havde brug for.

21 de fevereiro de 2026

Hej Thomas,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede god og venlig kundeservice, og at du fik den hjælp og vejledning, du havde brug for. Vi sætter stor pris på din feedback.

Alt det bedste, Erik fra POWER! ⚡

Super god service

Super god service
Vi kom hjem med en endnu bedre kogeplade end den vi havde bestilt, efter gode råd fra ekspedienten

25 de fevereiro de 2026

Hej Inge,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik super god service i vores butik i Frederikshavn. Det lyder som om vores ekspedient virkelig hjalp dig med at finde den perfekte kogeplade, der endda var bedre end den oprindeligt bestilte. Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os.

Hurtig og nemt

Stod akut og manglede en gave til min dejlige datter. Eneste sted jeg kunne finde en hvid IPhone 17 pro Max var i Power Frederikshavn.

Bestilte click & collect og kørte mod butikken.
I indgang fik jeg en sms med den var klar.

Super nemt og god betjening.

24 de fevereiro de 2026

Hej Nicolaj,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik en så god oplevelse med vores Click & Collect service i Frederikshavn. Det lyder som om alt gik perfekt - fra bestilling til afhentning - og at du fik den perfekte gave til din datter lige i tide.

Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER, og at vores team kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du havde brug for. Din positive feedback betyder meget for os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en god betjening af en ung mand.

Det var en god betjening af en ung mand.

22 de fevereiro de 2026

Hej Mariann,

Tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik god betjening i vores butik i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt.

som vanligt

som vanligt - betjening i top. Jeg bøjer mig i støvet. Møder altid kun venlige, hjælpsomme og kompetente folk der ekspederer mig. En imponerende viden om det produkt de sælger. Og presser mig ikke til at tage beslutninger .
Godt gået

24 de fevereiro de 2026

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du altid møder venlige og hjælpsomme medarbejdere i vores Frederikshavn butik. Det er dejligt at vide, at vores teams produktviden og tilgang til kundeservice gør en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine positive oplevelser. Det betyder meget for os og vores team!

Køb af TV

Skøn kundeservice

19 de fevereiro de 2026

Hej malene mielec,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse af vores butik i Frederikshavn! Det glæder os enormt at høre, at du havde en positiv oplevelse med dit TV-køb og vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os og hjælper os med at fortsætte med at levere den bedste service til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber du får stor glæde af dit nye TV!

Hej Lili Colding,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Frederikshavn har været venlige og imødekommende. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vi har leveret den service, du fortjener.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais