POWER.dk - Grenaa Opiniões 1537

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Rosengade 1B, 8500 Grenaa, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne ikke opdatere min gps, men de ansatte gav ikke op, og blev ved med at forsøge forskellige ting, indtil det endelig lykkedes. Comitment ud over det normale !!

Classificada 3 em 5 estrelas

Første ekspedient vidste intet om køleskabe, virkede noget træt af at skulle betjene os, hun kaldte på en en anden, som var mere inde i tingene. Det var godt han var tilstede ellers havde vi ikke få... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Personalet påstod at varen ikke var på lager i butikken, på trods af at den stod til at være på lager online. Jeg bestiller produktet online til Click&Collect i samme butik og kunne 30 minutter efter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse hos Power i Grenå Vi blev straks mødt af en venlig ung mand, som hjalp os med at finde den rette afdeling og stod klar til at hjælpe. Vi fik virkelig god og kompetent rådgivn... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej jeg var simpelthen så tilfreds med…

Hej jeg var simpelthen så tilfreds med betjeningen alt hvad jeg spurgte om forklarede han med et smil venlig hilsen Elin Bugtrup Nielsen

Hej Elin,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du var så tilfreds med betjeningen i vores butik i Grenaa. Det betyder meget for os, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med et smil og besvare alle dine spørgsmål på en venlig måde.

Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Din positive feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som du oplevede.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

god betjening og vejledning samt et…

god betjening og vejledning samt et forsøg med en bedre model

17 de março de 2026

Hej Svenn,

Tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik god betjening og vejledning i vores butik i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

super angegeret personale

super angegeret personale , meget hjælpsom.

Hej Lars,

Hvor dejligt at høre! Det er fantastisk, at vores personale i Grenaa kunne hjælpe dig så godt. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig kvalificeret vejledning og…

Virkelig kvalificeret vejledning og hjælp.
Hurtig hjemtagning af bestilte varer.

Hej Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kvalificerede vejledning og hurtige afhentning. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Rigtig fin betjening

Hej Kristine,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig fin betjening hos os i Grenaa. Jeres positive feedback betyder meget for os og vores team. Vi sætter stor pris på, at I tager jer tid til at dele jeres oplevelse!

Classificada 4 em 5 estrelas

Dygtig sælge

Dygtig sælge
R

9 de março de 2026

Hej Torben,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige sælger i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener. Din anerkendelse motiverer os til at fortsætte med at yde vores bedste.

Ny vaskemaskine

Skulle købe en ny vaskemaskine, den unge mand som hjalp mig med at finde en vaskemaskine var rar, og meget venlig og nede på jorden, og god til at forklare om vaskemaskinerne. En god sælger var han også da jeg kom ud da Power med en dyrere model end jeg først havde besluttet mig for + et par andre ting til gode priser. Så ham kan Power godt være stolt af på flere måder ☺️👍🏼

10 de março de 2026

Hej Rita,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at vores medarbejder i Grenaa gav dig så god service og hjalp dig med at finde den perfekte vaskemaskine. Det lyder som om han virkelig tog sig tid til at forklare tingene grundigt og fandt en løsning, der passede til dine behov. Vi er meget stolte af vores team, og det betyder meget for os at høre, når de gør en forskel for vores kunder. Tak fordi du valgte POWER, og vi håber du bliver glad for din nye vaskemaskine!

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores flinke medarbejder i Grenaa.

Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

god service

Hej Jan,

Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Grenaa! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores service levede op til dine forventninger.

Alt godt, Erik hos POWER! ⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, høflig service og produktet virker efter forventning

2 de março de 2026

Hej Thomas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du oplevede høflig service. Vi er glade for, at produktet lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Alt godt, Erik hos POWER! ⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og høflig betjening

Super god og høflig betjening. 😊😊😊

6 de março de 2026

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores betjening i Grenaa. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at det bliver værdsat. Vi glæder os til at se dig igen næste gang du har brug for noget!

Super kundebetjening i Power Grenå

Super kundebetjening i Power Grenå

4 de março de 2026

Hej Christina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice i Grenå. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores team kunne hjælpe dig godt.

Hej JENS,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig og kompetent betjening i vores butik i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse muligt.

Dygtig betjening.

Dygtig betjening.

3 de março de 2026

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige betjening i Grenaa. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Top betjening

Rar og venlig betjenning - Helt til UG

6 de março de 2026

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores betjening i Grenaa. Vi er glade for, at vores team kunne give dig den venlige og professionelle service, du fortjener. Det betyder meget for os at vide, at vi har gjort en forskel for dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået rigtig god og positiv…

Vi har fået rigtig god og positiv service kan varmt anbefale 👍✔️

27 de fevereiro de 2026

Hej Anne Marie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en rigtig god og positiv oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at vi kunne levere den service, du fortjener. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats gør en forskel for vores kunder.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og dårlig vejledning

Dårlig service og dårlig vejledning
De aner ikke hvad de snakker om

5 de março de 2026

Hej Brian

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede dårlig service og vejledning – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, da det giver os mulighed for at tage feedbacken videre til butikken og sikre, at vores personale får den rette træning og information, så de kan hjælpe alle kunder korrekt og venligt.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Classificada 5 em 5 estrelas

At jeg fik en god behandling.

28 de fevereiro de 2026

Hej grethe,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik en god behandling hos os i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fik god vejledning om købet og en…

Fik god vejledning om købet og en rigtig god service

2 de março de 2026

Hej Marie,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik god vejledning og rigtig god service. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Fantastisk service

Fantastisk service

3 de março de 2026

Hej Morten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service i Grenaa. Din feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais