POWER.dk - Haderslev Opiniões 1923

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... Ver mais

Informações sobre a empresa

Service i top

19 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hej Lars,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i Haderslev, og at servicen var i top.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x…

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og jeg ser frem til at modtage uret den 26. maj.

19 de maio de 2026

Hej Michael,

Det er dejligt at høre, at købsoplevelsen har været god, og at bestillingen var let.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for uret, når du modtager det.

Hej Steffen,

Det er dejligt at høre, at Click & Collect fungerede godt, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele den positive feedback. Det sætter vi stor pris på.

God betjening

God betjening

14 de maio de 2026

Hej Birthe,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Classificada 4 em 5 estrelas

Søde unge mennesker som var meget…

Søde unge mennesker som var meget hjælpsomme 🤗

12 de maio de 2026

Hej Anette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

13 de maio de 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

god betjening

16 de maio de 2026

Hej Egon,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Godt hjælp

Godt hjælp, billig varer

16 de maio de 2026

Hej LASZLO,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at hjælpen var god, og at varerne levede op til forventningerne.

Go Services

Go Services

Hi Tommy,

Tak for din vurdering! Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Haderslev.

Det er dejligt at se, at du har haft en god oplevelse med Go Services og din ordre Web-227152139.

Lynhurtig ekspedition og hjælp

Lynhurtig ekspedition og hjælp. God forklaring undervejs og minimalt pres for at købe mere end det jeg kom for

Hej Rasmus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp, en god forklaring undervejs og en behagelig oplevelse uden unødigt pres.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg gider simpelthen ikke anmelde Power…

Jeg gider simpelthen ikke anmelde Power og gentagne beskeder/mails om at give stjerner. Jeg købte for småpenge. Det er noget plat...

Hej Karin,

Det forstår jeg godt, og tak for den ærlige tilbagemelding.

Det skal selvfølgelig ikke føles som noget, der bliver ved og ved efter et lille køb.

Vi tager din feedback med videre, for den slags henvendelser skal gerne opleves mere passende.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen var klar til tiden.

Hej Karsten,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at varen var klar til tiden, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Hjælpsom og venlig medarbejder

Hjælpsom og venlig medarbejder

9 de maio de 2026

Hej Mikkelsen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hjælpsom og venlig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

Synes ekspedienten var lidt arrogant.

Synes ekspedienten var lidt arrogant.
Måske fordi ordren ikke var på mere end kr. 250,- Ville ellers há købt et nyt TV. Det blev så i Elgiganten istedet..... beklager.

9 de maio de 2026

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i Haderslev ikke gav det indtryk, den burde. En god oplevelse skal selvfølgelig gælde uanset størrelsen på ordren.

Hvis du vil dele mere om situationen, tager vi meget gerne imod den feedback, så den kan bruges konstruktivt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Det er faktisk en positiv og negativ…

Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har mødt en meget venlig ung pige og vi blev sendt til hårde hvidevarer hvor skulle betale og hente vores vare. Ham fra hvidevarer afdalig var optaget med andre kunde. Efter mere end 20 minuter ventetid vi har bedt ham at hjælpe os eller sender en anden kolega. Svaret var meget arogant og uvenlig at vi skal vente. Så kom piegen fra reception og hjulpt os. Minus en stjarne for ham fra hvidevarer og ti stjarner for den søde pige.

Hej Hotnogu Aurelian,

Tak for den ærlige feedback.

Det er virkelig godt at høre, at reservationen gik hurtigt, og at I blev mødt så venligt ved receptionen. Det sætter vi stor pris på.

Samtidig er det ærgerligt at høre om oplevelsen i hvidevareafdelingen, især efter så lang ventetid. Det lyder som en blandet oplevelse, og det forstår jeg godt påvirker den samlede vurdering.

Vi er glade for, at situationen til sidst blev hjulpet godt videre af receptionen. Den slags positiv indsats betyder meget.

Tak fordi I tog jer tid til at dele både det gode og det mindre gode. Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Servicen og rådgivning er generelt…

Servicen og rådgivning er generelt bedre end andre steder…

Hej Carsten,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at service og rådgivning opleves som bedre end andre steder.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at oplevelsen har været så positiv.

Classificada 5 em 5 estrelas

Click & Colect fungerede super.

Click & Colect fungerede super.
Hurtig ekspedition. Blev spurgt til om jeg ville se produktet i udstillingen.
Alt i alt en god oplevelse.

12 de maio de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at Click & Collect fungerede super, og at oplevelsen var hurtig og god hele vejen igennem.

Det er også skønt, at der blev taget godt hånd om besøget i butikken.

Hej Rita,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Haderslev var så god, og at personalet blev oplevet som både hjælpsomt og flinkt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Godt

Jeg fik en god service

Hej Svend,

Tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at du fik en god service i Haderslev. Den slags feedback sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais