POWER.dk - Holbæk Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Stenhusvej 74-78, 4300 Holbæk, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Click og Connectede en vare, der var på hylden i lokale butik. Det var den bare ikke alligevel. Blev de næste dage spammet med sms og mails om, at nu var ordren modtaget, nu blev den snart sendt, nu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var inde og se den nye POWER i Holbæk 👍 den er godtnok flot så så vi lige en printer som vi manglede 👌 Flinkt personale blev budt på koldt vand 🤗 det var forfriskende Endnu engang rigtig go... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

31 457 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Flot Ny POWER i…

Flinkt personale blev budt på koldt vand 🤗 det var forfriskende
Endnu engang rigtig god service og imødekommende personale
Kan kun anbefales
Mvh Kirsten

29 de julho de 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord om POWER i Holbæk.

Det er virkelig dejligt at høre, at butikken gjorde et godt indtryk, at I fandt den printer, I manglede, og at besøget blev rundet af med god service og en venlig modtagelse.

Vi sætter stor pris på anbefalingen og håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Hej Lone,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at betjeningen i Holbæk var hurtig og effektiv. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Altid venlig betjening

Altid venlig betjening . Tak . Kommer igen.

29 de julho de 2026

Hej Hans,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever venlig betjening i Holbæk. Tak fordi du handler hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ok betjening

Ok betjening

23 de julho de 2026

Hej Richardt,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en ok oplevelse med betjeningen i Holbæk.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flink sælger som svarede på de…

Flink sælger som svarede på de spørgsmål vi havde og vi fik et godt tilbud på et tv

Hej Tim,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I fik god hjælp i Holbæk, svar på jeres spørgsmål og en god oplevelse med købet af tv’et.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Det fint severice.

28 de julho de 2026

Hej Hans-erik,

Tak for de flotte 5 stjerner og de fine ord om servicen. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos POWER Holbæk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og god behandling…

Rigtig god service og god behandling kan kun anbefales 😃👍Hilsen Michael Fjelsted

28 de julho de 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god service og en god oplevelse i Holbæk. Din anbefaling betyder meget for os.

God service, smilende,

Hej Allan,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Holbæk var god, og at servicen blev mødt med smil.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bedste anbefalinger

Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornuftige varer, efter vores behov - pris, samt hvordan og hvornår varen kan være hos os, derfor: STOR TAK!

23 de julho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du oplevede lang ventetid og ikke fik den vejledning, du havde forventet i Holbæk.

Din feedback er vigtig, og den bliver taget med videre, så oplevelsen kan blive bedre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god orientering om hvor lang tid…

Rigtig god orientering om hvor lang tid der gik, inden varen kunne afhentes👍.

27 de julho de 2026

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god orientering om afhentningstiden, og at forløbet levede op til forventningerne.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg fik en venlig service men en…

Jeg fik en venlig service men en oplader til min telefon som ikke passer vh Inge

22 de julho de 2026

Hej Inge Nielsen,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om servicen i Holbæk.

Det er ærgerligt, at opladeren ikke passer til telefonen.

Alle produkter har et ladekabel eller strømkabel med i pakken, mens selve opladeren ikke altid følger med, og det vil i så fald fremgå på produktsiden.

Hvis du har fået en oplader, der ikke passer, så kontakt kundeservice direkte, så de kan hjælpe dig videre med den konkrete løsning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig og hjælpsom kunde service

Meget venlig og hjælpsom kunde service. God vejledning i valg af produkt.

25 de julho de 2026

Hej Maria,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik venlig og hjælpsom service samt god vejledning i valget af produkt. Det betyder meget for os, at oplevelsen i Holbæk har været så positiv.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk behandling af alle…

Fantastisk behandling af alle medarbejdere,forståelse,og medfølelse for vores problem,yderst hjælpsomme på alle måder

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede forståelse, medfølelse og hjælpsomhed hele vejen igennem. Sådan en tilbagemelding betyder meget, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

betjeningen hvar super

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at betjeningen var super, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Hurtigt hjælpe

Hurtigt hjælpe

21 de julho de 2026

Hej Brian,

Tak for de 5 stjerner og for din fine feedback. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kvalitetsvare...god og hurtig…

Kvalitetsvare...god og hurtig ekspedition...prima service ved reklamation....flotte årsgarantier, som holder hvad de lover.

Hej Heidi,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både varen, den hurtige ekspedition og hjælpen i forbindelse med reklamation.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af Holbæk⚡

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg var i går i Holbæk afdelingen for…

Jeg var i går i Holbæk afdelingen for at købe en pc jeg havde set på netavisen.
For det første var der ingen betjening, og dog … der rendte et par unge fyre rundt og havde meget travlt med at overse mig, jeg tror jeg havde tålmodighed ca 10 min, hvorefter jeg henvendte mig til vagten for at spørge ind til betjening, så gik der hurtigt…
Dernæst skulle sælgeren prøve at sælge mig et dyrere produkt end der jeg var kommet for at købe, plus noget mere som jeg slet ikke havde brug for …
Egentlig skulle jeg have noget mere, men på grund af den dårlige behandling valgte jeg at gå i Elgiganten i stedet for …

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service, hvilket betød at mit barnebarn fik sin VR2 brille til sin fødselsdag. Tak

22 de julho de 2026

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at den hurtige service gjorde, at VR2-brillen nåede frem til fødselsdagen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais