A empresa respondeu
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i at... Ver mais
A empresa respondeu
Ingen mulighed til at betale online ved klik&collect, det var lidt skuffende. Ankom til POWER og kunne heller ikke få lov til at betale med kreditkort ved click&collect skranken?? (efter at have stået... Ver mais
A empresa respondeu
Var forbi butikken 3 gange i forbindelse med køb af powerbank. 1 gang siger ekspedienten nej til at man har en Tau mini model. 2gang besøger jeg forretnigen for at afhente Tau modellen som jeg fandt o... Ver mais
Industridalen 11, 2635, Ishøj, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Køb af Doro mobiltelefon til svagtseende ældre person (89)
Opmærksom og hjælpende sælger gjorde det til en god oplevelse
Savner dog lidt større udvalg og sælgere med særlig uddannelse, som bedre kan rådgive - måske i udvalgte butikker/efter aftale

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Jeg fik den bedste service og blev tilbudt et iskoldt vand mens jeg skulle beslutte mig for hvilken støvsuger jeg skulle vælge.🤓 Jeg fik hjælp af Victor og en yngre gut hvis navn jeg desværre ikke kan huske. De var begge meget hjælpsomme og sørgede for at jeg fik en rigtig god oplevelse. Stor ros til Victor og den 18 årige for den fantastiske service.

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Det var første gang, jeg var hos Power i Ishøj, og selvom jeg brugte Click Collect, brugte jeg 50 minutter på at lede efter nogen, der kunne hjælpe mig.

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Yes salgspersonale alt bare aggressive noget andet end det man skal ud og se på. Så var jeg ude i lørdags for at købe en ny computerskærm kommer hjem ogopdager der er Mangler I varen opdager det Outlet var det solgt mig til ny pris Det er ikke i orden 😡 der var blandt andet billede flere over hele skærmen og så må jeg da kabler og dog tage i fuld pris Det er ret tyveri

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power i Ishøj i går, da jeg købte min nye iPhone 17 Pro Max.
Sophus og Jeppe leverede begge en fantastisk service fra start til slut. De var i højt humør, utroligt behjælpelige og tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål omkring både telefonen og købet generelt.
Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og i at give kunderne en god oplevelse. Stor ros til dem begge for deres professionelle og venlige service, medarbejdere som dem gør virkelig en forskel.

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Lidt langsom proces at hente reserveret vare. Først var beskeden forkert i sms, skulle hente andet sted. Så skulle sælger forsøge:
1: Sælge andet produkt
2: Sælge et abonnement på EL
3: Sælge en forsikring på produktet
Man bliver lidt træt...

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Jeg fik hjælp af murathan hamza Kaya i power ishøj.. Han tog sig tid og var meget hjælpsom.
Og han svarede på alle mine spørgsmål med tålmodighed.
Tak til ham

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Jeg bestilte et køleskab via Click & Collect. Selve bestillingen fungerede fint, men det var lidt irriterende, at man først skulle ind i butikken for at registrere afhentningen og derefter vente omkring 15 minutter, mens varen blev fundet frem.
Desværre viste det sig, at køleskabet havde en fejl og ikke fungerede som det skulle. Jeg kontaktede kundeservice, som henviste mig til varehuset i Ishøj. Der gik lidt tid, før sagen kom i gang, men da medarbejderne først tog fat på den, var oplevelsen rigtig god.
Personalet tog ansvar for opgaven med det samme, kommunikationen var god, og løsningen kom hurtigt på plads. Det defekte køleskab blev afhentet, et nyt blev leveret, og alt fungerer nu præcis som det skal.
Det er selvfølgelig ærgerligt at modtage en defekt vare, men fejl kan ske. Det, der gør forskellen, er måden de håndteres på, og her synes jeg, at POWER leverede en rigtig god oplevelse. Derfor giver jeg topkarakter for den service og det engagement, jeg oplevede fra medarbejderne.

Resposta da POWER.dk - Ishøj
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.