POWER.dk - Køge Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Gammel Lyngvej 23B, 4600 Køge, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Mangelfuld betjening hvor medarbejdere bare står i baglokalet og snakker privat. Varer der hænger på forkerte pladser, så man som forbruger tror at varen koster ét, men så viser sig at være væs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi ventede indtil det blev vores tur. Kunne det gøres bedre med et nr. system så vi kendte vores plads i rækken? Der var kun 1 medarbejder denne dag til at ekspedere og parret foran os havde meget der... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Uden at skulle vente længe, fik jeg hjælp af en meget flink sælger, der hurtigt guidede og rådgav mig om det produkt, jeg ledte efter.

Classificada 3 em 5 estrelas

Købt iPods 2 som outlelt vare Fik dem kom hjem og pakket ud selve kassen var ridset og iPods var paret med en anden telefon forventet at det havde været en udstillings vare ikke at de havde være bru... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 233 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig dårlig oplevelse.

Hej Apollo Auto Service,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at læse, at du har haft en så dårlig oplevelse hos POWER Køge. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager din feedback alvorligt 😊💬🤗

Din tilbagemelding er sendt videre internt, så forløbet og oplevelsen i butikken kan blive gennemgået nærmere. Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, da den slags feedback er vigtig for at forbedre servicen fremadrettet.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Alt gik forventet

Alt gik forventet. Min click og collect var klar som aftalt og personalet var søde og hjælpsomme ⭐️🙌

Hej Jimmi,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt gik som forventet, og at din Click & Collect var klar som aftalt. Det glæder os også, at du havde en god oplevelse med personalet i Køge.

God og venlig betjening

God og venlig betjening
Kunne svare på de spørgsmål jeg havde
De havde de ting hjemme jeg ville købe.

Hej IAN,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik god og venlig betjening, svar på dine spørgsmål og fandt det, du gik efter i butikken. Det sætter vi stor pris på.

Køb af smart TV

Super betjening og vejledning

Hej søren,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik super betjening og god vejledning i forbindelse med købet af dit smart TV.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God kundeservice

Hej Michel,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse med kundeservicen i Køge.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille og afhente

Hej Kunde,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at det var nemt både at bestille og afhente.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik besked om at varen var klar til…

Fik besked om at varen var klar til afhentning og selve afhentningen gik hurtigt og prpblemfrit.

Hej Jens,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik besked i tide, og at afhentningen gik hurtigt og problemfrit. Sådan en oplevelse er altid skøn at læse om.

Havde bestilt en vaskemaskine

Havde bestilt en vaskemaskine, en tørretumbler og en skabsfryser til levering og montering. Fik at vide at alt var på lager, men de afleverede ikke fryseren, så skal nu bruge en ekstra fridag på det. Er meget utilfreds.

Hej Pernille,

Det er ikke i orden, at fryseren ikke kom med, når du havde bestilt levering og montering af alle tre produkter, og det er forståeligt, at det er frustrerende at skulle bruge ekstra tid på det.

Når kun en del af en ordre bliver leveret, kan det nogle gange skyldes, at ordren er sendt i flere pakker. Du kan derfor tjekke din MyPOWER-konto under køb og se på sporingen, samt holde øje med eventuelle opdateringer på e-mail eller SMS.

Hvis du vil, må du gerne skrive her, hvad sporingen viser for fryseren, så hjælper jeg dig videre ud fra det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Denne gang fik jeg en rigtig god…

Denne gang fik jeg en rigtig god betjening, efter jeg blev hacket via min mobil, de hjalp mig med et virus program, og kørte det ind for mig.

Hej Preben,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at du fik en god oplevelse i Køge, og at du fik hjælp med din mobil og virusprogrammet, da du havde brug for det.

Classificada 2 em 5 estrelas

Både hjemmeside og ansatte fortalte at…

Både hjemmeside og ansatte fortalte at der ikke var oplader med til min computer, men det var der så havde købt en oplader 800kr uden grund som jeg så skulle returnere igen…

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du både på hjemmesiden og i butikken fik oplyst, at der ikke fulgte en oplader med, og derfor endte med at købe en ekstra uden grund. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, man skal have hos os. 😊

Din tilbagemelding er taget videre til varehuset i Køge, så de kan se nærmere på både informationen, der blev givet, og forløbet omkring returneringen. Den slags skal være tydeligt og korrekt hele vejen igennem. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi bruger den slags feedback til at forbedre både vores information og servicen i butikken. 🤗

Ekspedient ikke særlig god

Ekspedient ikke særlig god

8 de julho de 2026

Hej der,

Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i Køge ikke levede op til forventningerne.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, og din feedback er vigtig for os.

Yderst behagelig ekspedient

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i POWER Køge, og at betjeningen var yderst behagelig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Playstation 5 var ikke at se i…

Playstation 5 var ikke at se i butikken, og medarbejderen var ikke i møde kommende. Fortalte intet om varen, hentede den bare ude bagved og gav min søn den i hånden og gik

3 de julho de 2026

Hej Sandie,

Tak for din anmeldelse, sandie. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man henter en PlayStation 5 i butikken, og jeg forstår godt, at det virkede skuffende, når varen bare blev hentet bagfra og udleveret uden nogen forklaring. 😊

God service og ordentlig vejledning i butikken er vigtigt, og din oplevelse i Køge bliver taget videre internt, så både servicen og udleveringen kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlighed , smilende personale

Venlighed, rart miljø

5 de julho de 2026

Hej Phyllis,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Køge bød på venlighed, smilende personale og et rart miljø. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Classificada 4 em 5 estrelas

Præcis og effektiv kundeservice.

Præcis og effektiv kundeservice.

Hej Christian,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at du oplevede kundeservicen som præcis og effektiv. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

God vejledning og god service.

God vejledning og god service.

Hej Ulla,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning og god service i Køge.

Super service.

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har fået super service i POWER Køge.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hej Anja,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og god service i POWER Køge.

God oplevelse tak for en god handlen

God oplevelse tak for en god handlen

5 de julho de 2026

Hej Marwan,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER Køge, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Hej Morten,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse med både levering og behandling.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Køge⚡

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais