Den fantastiske unge medarbejdere VIGGO i smartwatch/ tlf afd. En glad, smilede og hjælpsom ung mand ,som gav sig tid til at vejlede, hjælpe 2 ældre mennesker. Endnu engang TUSIND TAK. PS.Er meget... Ver mais
A empresa respondeu
Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Ver mais
Har desværre oplevet fejl i de sidste par ordre ved jer, har ellers været godt tilfreds. Sidste gang bestilet jeg nogle tablets med cover, da jeg så skulle afhente dem var der ikke cover med og i k... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Ver mais
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Dinamarca
Hurtig betjening og god vejledning af medarbejder

Resposta da POWER.dk - Odense
Good service and quality things i feel good on what i buy thanks 🙏

Resposta da POWER.dk - Odense
Købte et fjernsyn, som det var vigtigt at få leveret til tiden, ved en åbning af en nyopstartet sportsbar. Men de udskød leveringen en uge. Derfor måtte vi rykke vores åbning og tage tabet. Ingen forklaring, ingen hjælp at hente. Det synes jeg er useriøst, når man smider 20.000 kr. og vælger at købe hos dem og ikke deres konkurrenter.
Rolig sælger og ikke som en smart og hurtig sælger jeg har været udsat for

Resposta da POWER.dk - Odense
Bestilte på nettet,varerne stod klar da jeg kom og fik snakket med en meget venlig medarbejder så igen en rigtig god oplevelse at handle hos Power 5 stjerner herfra :)

Resposta da POWER.dk - Odense
Super god service og et sted vi handler igen.

Resposta da POWER.dk - Odense
Blev rådet til at købe Samsung A16 istedet for A26, som Telegiganten havde på tilbud. Fik at vide, at eneste forskel var en bedre telefon på A26. Det viser sig så ved installation af SIMkort, at det ikke kunne ske online, hvilket gav en hel del problemer.

Resposta da POWER.dk - Odense
Bestilte en vare online og betalte hos power. Kort leveringstid og varen varen var som den bestilt og godt pakket ind. Derfor anbefales Power og mine
5 💥💥💥💥💥 -:)

Resposta da POWER.dk - Odense
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.