POWER.dk - Ringsted Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Espaniel var flink nok. Hun har ombygning var stedet ulidende der var for mørkt og tænker stødklodser op af hinanden, det var ikke rart fornemmelse, hvis jeg ikke havde vidst hvad jeg skulle gå eft... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin købe oplevelse. Købte et køleskab som udstillingsmodel, der var ikke oplyst om der var bule i døren. Ellers alt ok

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 666 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rigtig søde god betjening

Rigtig søde god betjening

2 de setembro de 2026

Hej jan Pedersen,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet god og sød betjening hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en god service hver gang. Vi håber at se dig igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var nemt at handle det jeg skulle…

Det var nemt at handle det jeg skulle have, på en overskuelig hjemmeside. Og nemt at hente det i forretningen.
Og det jeg købte lever helt op til forventningerne.

29 de agosto de 2026

Hej Marcell,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen fra start til slut har været nem og overskuelig. Det er netop sådan, vi ønsker, at det skal fungere, når man handler hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og vi håder at se dig igen i POWER Ringsted.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, dygtig ekspedition,høflige glade personale

1 de setembro de 2026

Hej Anita,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede god service og mødte høflige og glade medarbejdere hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på din ros og håber at se dig igen snart.

Alt fungerede fint

3 de setembro de 2026

Hej Henrik,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord! Det er altid dejligt at høre, når alt fungerer, som det skal. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super super

27 de agosto de 2026

Hi Anatolii,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en super oplevelse hos POWER Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin købe oplevelse.

Fin købe oplevelse.
Ellers alt ok

28 de agosto de 2026

Hej Paul,

Hej og tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god købeoplevelse hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på din feedback om køleskabet som udstillingsmodel. Det er vigtigt for os, at du er informeret om eventuelle kosmetiske detaljer, når du køber et outlet-produkt, så vi tager gerne din oplevelse med tilbage til butikken. Hvis du ønsker at forfølge sagen om bulen i døren, kan du kontakte vores kundeservice direkte, hvor en specialist kan hjælpe dig videre. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ringsted⚡

Go’ oplevelse

Kompetent, serviceminded personale!

25 de agosto de 2026

Hej Leif,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Ringsted. Kompetent og serviceminded personale er netop det, vi stræber efter, så det er fantastisk at få bekræftet, at vi rammer plet. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

22 de agosto de 2026

Hej Peter,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord om god service. Det glæder os altid at høre, når besøget hos POWER Ringsted har været en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin betjening og godt produkt

23 de agosto de 2026

Hej Ann-Mari Rie Weismann,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Ringsted, og at du er tilfreds med både betjeningen og dit produkt. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

AI gjorde min oplevelse "out of this…

AI gjorde min oplevelse "out of this world"-fabelagtig fantastisk

22 de agosto de 2026

Hej Babra Mirza,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at din oplevelse var "out of this world" og fabelagtig fantastisk. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os, og vi er glade for, at du fik en så positiv oplevelse hos os i Ringsted. Din feedback betyder rigtig meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag.

Hi Dmytro,

Mange tak for de mange tommelfingre op og den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med din ordre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet flere gange hos power,super…

Har handlet flere gange hos power,super godt sted og handle og flinkt og service minded personale

23 de agosto de 2026

Hej Soeren,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft gode oplevelser hos os i Ringsted flere gange. Det betyder meget for os, at du oplever vores butik som et super godt sted at handle, og at personalet har været flinke og serviceorienteret. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super fin service

20 de agosto de 2026

Hej Annette,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en super fin oplevelse hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen en anden gang.

Tålmodig og erfaring

Nicholas E ( Ringsted ) viste tålmodighed og erfaring med at overføre data m m fra ødelagte iPhone til ny

17 de agosto de 2026

Hej Charlotte,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik en så god oplevelse i vores Ringsted-butik. Det lyder som om, Nicholas E virkelig viste både tålmodighed og ekspertise, da han hjalp med at overføre data fra din ødelagte iPhone til den nye enhed. Vi er stolte af at have medarbejdere, der går den ekstra mil for at sikre, at alt fungerer problemfrit. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Fin service

Jeg har handlet flere gange hos Power i Ringsted, hvergang har jeg fået en god service,søde og venlige personale

18 de agosto de 2026

Hej Helge,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du gang efter gang har haft gode oplevelser i vores butik i Ringsted, og at du har mødt et sødt og venligt personale. Vi sætter stor pris på din loyalitet og dit beskæsser med at dele dine oplevelser med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang i Ringsted.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid rare og venlige medarbejdere…

Altid rare og venlige medarbejdere altid mødt med et
Smil og hjælpsomme medarbejdere en fornøjelse
At komme hos jer

18 de agosto de 2026

Hej Anna,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du altid bliver mødt med et smil og hjælpsomme medarbejdere i vores butik i Ringsted. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give alle, der besøger os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine positive oplevelser med os. Vi håber at se dig igen snart i POWER Ringsted.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skulle købe et beskyttelses glas…

Jeg skulle købe et beskyttelses glas til min tlf, det kostede 399 til en Samsung Galaxy A26. Jeg slog op på nettet at jeg kunne få det helt ned til 69 kr. Ekspedienten ændrede prisen til 199, hvilket jeg gik med til. Da jeg så sætter glasset på efter alle de trin man skal klæber den ikke ordentligt og må smide det ud.

16 de agosto de 2026

Hej Sanne,

Hej Sanne, det er rigtig ærgerligt at høre, at beskyttelsesglasset til din Samsung Galaxy A26 ikke sad ordentligt fast, og at du endte med at skulle smide det ud 😊 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have med et produkt fra os.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på kvaliteten af beskyttelsesglasset og den samlede oplevelse i butikken i Ringsted 💬 Det er vigtigt for os, at produkterne lever op til forventningerne, og at du får god vejledning ved køb.

Din sag er blevet sendt videre til butikken, som vil gennemgå den og følge op på det, du har oplevet 🤗 Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse hos POWER en anden gang.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Classificada 5 em 5 estrelas

Effekt købt over nettet /God service …

Effekt købt over nettet /God service efterfølgende

11 de agosto de 2026

Hej kunde,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord om din oplevelse med at købe effekt over nettet og den gode service bagefter. Det er altid dejligt at høre, når alt kører som det skal, fra bestilling til levering. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Meget kompetent sælger

Meget kompetent sælger, jeg skulle ændre oplysningerne på faktura og han var utrolig imødekommende og hjælpsom. Det var en træls opgave og han smilede og var utrolig behagelig

17 de agosto de 2026

Hej Suzette,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om en oplevelse, hvor en medarbejder går op i at hjælpe på en imødekommende og behagelig måde. Det vidner om en rigtig god holdning, når en træls opgave som at ændre fakturaoplysninger håndteres med et smil. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ringsted. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super mega Nice it ansat der hjalp mig…

Super mega Nice it ansat der hjalp mig virkelig god service han var sjov smilene og havede mega fed humor

11 de agosto de 2026

Hej Casper,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om en oplevelse, hvor vores medarbejder har gjort en forskel med god humor og et smil. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse hos os i Ringsted. Vi håber at se dig igen snart.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Ringsted⚡

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais