POWER.dk - Sønderborg Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Centerpassagen 14, 6400 Sønderborg, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Det blev lovet at de ville melde tilbage når telefonen var færdig Det skete ikke Betjeningen var super Det var nærmest umuligt at få kontakt til power telefonisk Info via mail var ikke brugba... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flink og hjælpsom medarbejder. Grundig forklaring af fordele og ulemper ved forskellige produkter i den kategori jeg var ude efter. Medarbejderen var sågar så venlig at hjælpe med at skaffe varen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hello everybody, I get a perfect service and smile, many thanks to Oliver from Power in Sønderborg. Effective and absolutely welcomed customer support to complete success. I was totally impressed.... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Som jeg har oplevet før ,så er der ingen ved kassen hvor min printer skal hentes,man kan hører de ansatte ude bagved, stiller mig foran kameraet, stadig kommer der ikke nogen. Anbefaler at i fik en... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

33 943 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Godt tilbud

Hej Ingelise,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du fandt et godt tilbud hos POWER Sønderborg.

iPhone 17 pro max

Super tilfreds med handlen af min iPhone 17 pro Max.
Ikke meget ventetid på og blive betjent

Hej Martin,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du er super tilfreds med handlen, og at du hurtigt blev betjent i Sønderborg.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi ventede i lang tid på at få…

Vi ventede i lang tid på at få udleveret TV.
TV var betalt. Det skulle kun afhentes.

Hej Nina,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ærgerligt at høre, at ventetiden ved afhentning af dit TV blev så lang, når det allerede var betalt og klar til udlevering.

Vi sætter pris på den feedback, da den er vigtig for oplevelsen i butikken og ved afhentning.

Super service - hurtig levering - godt produkt

20 de julho de 2026

Hej Morten,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, hurtig levering og produktet.

Profesionelle

De er meget professionelle

19 de julho de 2026

Hej Elena,

Tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Sønderborg var meget professionel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service af medarbejderen hos…

Super god service af medarbejderen hos Power 👍

18 de julho de 2026

Hej Jørn,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du fik super god service i POWER Sønderborg, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget god service

28 de março de 2026

Hej Jannik,

Tusind tak for de flotte ord og de 4 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du havde en meget god oplevelse med servicen i Sønderborg.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, flink og hjælpsom ung mand, varen svarede til vores forventning

17 de julho de 2026

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik god service, og at varen levede op til jeres forventninger. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse fra Sønderborg.

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig service hos Power Sønderborg

Elendig service hos Power Sønderborg

Jeg skulle købe en MacBook Pro 14” M5 512 GB, som var sat ned til 13.999 kr. Power Haderslev havde den desværre ikke på lager, men kunne se, at Power Sønderborg havde ét eksemplar tilbage på restlager. Vi reserverede den med det samme og kørte fra Haderslev til Sønderborg dagen efter.

Da vi ankom, måtte vi selv lede efter en medarbejder for at få hjælp. Ingen tog kontakt eller spurgte, om vi havde brug for assistance. Den første medarbejder fortalte ærligt, at han ikke vidste ret meget om computere, men ville forsøge at finde en kollega, der kunne hjælpe.

Derefter ventede vi… og ventede. Efter 40 minutter var der stadig ikke kommet nogen for at hjælpe os. Ingen opdatering, ingen undskyldning og ingen information om, hvor lang ventetiden ville være. Det er simpelthen ikke acceptabel kundeservice – især ikke når man står klar til at købe en computer til næsten 14.000 kr.

Vi valgte derfor at forlade butikken og kørte i stedet over til Bilka Sønderborg. Her forklarede vi vores oplevelse hos Power, og medarbejderen var selv overrasket over den behandling, vi havde fået.

Selvom Bilka også havde udsolgt af 512 GB-modellen, tilbød teamlederen os en MacBook Pro 14” M5 med 1 TB, som normalt koster 17.999 kr., til samme pris på 13.999 kr., da modellen snart skulle på tilbud. Det er dét, jeg kalder ægte kundeservice og viljen til at hjælpe kunden.

Den oplevelse stod i skarp kontrast til Power Sønderborg.

Min klare anbefaling er derfor at handle elektronik hos Bilka Sønderborg. Den service, fleksibilitet og kundepleje, vi oplevede dér, var i en helt anden klasse. Desværre kan jeg ikke sige det samme om Power Sønderborg.

Den er saglig, beskriver hændelsesforløbet tydeligt og holder sig til de oplevede fakta, hvilket gør den stærkere og mere troværdig på Trustpilot.

Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

Det blev lovet at de ville melde…

Det blev lovet at de ville melde tilbage når telefonen var færdig
Det skete ikke
Betjeningen var super
Det var nærmest umuligt at få kontakt til power telefonisk
Info via mail var ikke brugbar
I skal gøre noget ved dette
Ellers er i lige så dårlige som elgiganten

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om betjeningen i Sønderborg.

Det er ikke godt nok, når der bliver lovet en tilbagemelding, som ikke kommer, og når informationen undervejs ikke er brugbar. Det giver et unødigt besværligt forløb, især når det samtidig er svært at komme igennem telefonisk.

Din feedback er vigtig, og den peger tydeligt på, at kommunikationen skal være skarpere og mere brugbar hele vejen igennem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid når man handler der,er der er…

Som altid når man handler der,er der er fantastisk god betjening.

Hej Lone,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du igen har haft en fantastisk god oplevelse og god betjening i Sønderborg. Den slags feedback betyder meget for butikken.

Classificada 3 em 5 estrelas

Der var travlt i butikken og for få…

Der var travlt i butikken og for få folk til at hjælpe

Hej Charlotte,

Det er ærgerligt, at der var så travlt i butikken, at det påvirkede hjælpen under besøget.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og vi tager den med videre.

El…Vindusvasker

God beskrivelse af produktet El vindusvasker produkter er super personale er super hjælpsomme

Hej Joan,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at både produktbeskrivelsen og hjælpen i Sønderborg levede op til forventningerne.

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Alt er i orden. Med køb og reklamation

15 de julho de 2026
Opinião espontânea

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse i Sønderborg, og at alt har været i orden både ved køb og reklamation.

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig ung mand som var god til at…

Venlig ung mand som var god til at forklare om teknikken på mit tv.

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og tryg vejledning om teknikken på dit TV, og at oplevelsen i Sønderborg var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service samt rigtig god…

Super god service samt rigtig god betjening.

12 de julho de 2026

Hej Karsten,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en super god oplevelse med både service og betjening i Sønderborg.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en meget god service.

Jeg fik en meget god service.
Er venlig, imødekommende og har et stærkt fokus på at opfylde kundens eller brugerens.

9 de julho de 2026

Hej Eva,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god service, venlighed og imødekommenhed i Sønderborg, og at fokus på dine behov gjorde en positiv forskel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg føler mig godt informeret omkring …

Jeg føler mig godt informeret omkring hvad jeg skal købe i fremtiden at store fjernsyn I ved hvad der er bedst jeg vil altid handle i Power mvh Kim

10 de julho de 2026

Hej kim,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du føler dig godt informeret, og at besøget har givet dig et godt grundlag for dine fremtidige køb af store fjernsyn.

Det betyder meget, at du oplevede god vejledning, og at du har lyst til at handle hos POWER igen.

Det er ok med aflevering

Det er ok med aflevering

9 de julho de 2026

Hej Cristian,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at afleveringen var ok, og vi sætter pris på de 4 stjerner.

Vi håber, at du også bliver glad for resten af oplevelsen hos POWER.

Classificada 2 em 5 estrelas

Som jeg har oplevet før ,så er der…

Anbefaler at i fik en klokke så man ligesom kan meddele at der er kunder der skal betjenes.

10 de julho de 2026

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais