POWER.dk - Skive Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk dejlig og kompetent medarbejder ☺️. Hun var da virkelig en skøn oplevelse på en varm dag. 5 stjerner til hende. Fik desværre ikke lige fat på hendes navn.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte med click & collect. Men på trods at det så skulle jeg hele butikken rundt og have fat i 3 medarbejdere for at kunne få lov til at betale. Hvor jeg så næstefter kunne køre over på den ande... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kom ind i går med et ønske om at købe et TV men der var kø og kl bliv enig deres lukke tid men vi bliv mødt af en super sød/venlig medarbejder ved navn Mathias som tog sig god tid til os og en... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

33 401 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjælp til at finde og…

Fantastisk hjælp til at finde og bestille hjem hvad jeg skulle bruge
Tusind tak til Power i Skive

15 de julho de 2026

Hej René,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik fantastisk hjælp til at finde og bestille det, du skulle bruge. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER i Skive.

Classificada 5 em 5 estrelas

I entered the shop in Skive (town) and…

I entered the shop in Skive (town) and one Power-staff came directly to me and asked what I was looking for?!

He helped me to find all two products within 20 min and I finally paid and could go to my next appointment 👍👍👍

5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ s

15 de julho de 2026

Hi Dirk,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp i Skive, og at du nåede videre til din næste aftale med det hele på plads.

Meget god service

Meget god service, medarbejderne var meget hjælpsom. Jeg skulle have en telefon holder til min cykel, det havde de ikke men så hjalp de med at finde den på deres computer.

12 de julho de 2026

Hej William,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i Skive, og at medarbejderne gjorde en ekstra indsats for at finde det, du manglede.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk dejlig og kompetent…

16 de julho de 2026

Hej Alice,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en så god oplevelse i Skive, og at besøget blev gjort ekstra godt af en dejlig og kompetent medarbejder.

Classificada 4 em 5 estrelas

Der er altid god service i power Skive…

Der er altid god service i power Skive og de er også gode til at komme med alternativer til de ting man selv har fundet på nettet eller i butikken

13 de julho de 2026

Hej lasse,

Tusind tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser i POWER Skive, og at du har fået brugbare alternativer med på vejen. Det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt flere ting i den ny power i…

Vi har købt flere ting i den ny power i Skive og de ansatte har fantastisk til hjælpe, vi har os haft nød til returneres noget og de var ingen problem med det, vi vil helt sikkert brug power til alle vores el indkøb fremover.
Hvis den her melding kommer tilbage til chefen i Skive må du gerne siger tusind tak, du har fantastisk ansatte i butik

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og for den fantastiske anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I har haft så gode oplevelser i POWER Skive, både med hjælp i butikken og i forbindelse med returnering. Det betyder meget for os, at I har lyst til at handle hos os igen fremover.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og jeres ros til butikken i Skive er modtaget med stor glæde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ingen problemer ved benyttelse af returret

Købte for 14 dage siden et LG tv hos POWER i Skive. Det stod i den uåbnede emballage indtil jeg fandt ud af at det ikke helt var det jeg forventede m.h.t. tilslutningsmuligheder. Kørte ud med det igen og bad om at få mine penge retur. Og ingen problemer i det. Pengene blev straks ført tilbage til min konto. Rigtig god service🙂👍.

13 de julho de 2026
Opinião espontânea

Hej der,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at returprocessen i Skive forløb nemt og hurtigt, og at du fik en god oplevelse hele vejen igennem.

Classificada 1 em 5 estrelas

Produkt var ikke på lager

1 de julho de 2026

Hej Vitalii,

Tak for din feedback.

Det er ikke i orden at bestille et produkt og så opleve, at det alligevel ikke var på lager. Jeg forstår godt, at det er en skuffende oplevelse. 😕💬

Vi tager din tilbagemelding med videre internt, så vi kan se nærmere på lagerinformation og vores rutiner omkring tilgængelighed. Hvis varen stadig er relevant for dig, kan en butik ofte hjælpe med at tjekke tilgængelighed, mulige alternativer eller om den kan bestilles hjem fra centrallageret, hvis den er på lager der. 😊✨

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det.

Er meget tilfreds med service

Er meget tilfreds med service

Hej Hans,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os meget at høre, at du er meget tilfreds med servicen i Skive.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev straks tilbudt hjælp

Vi blev straks tilbudt hjælp, da vi kom ind i butikken.
- og blev også vejledt om flere muligheder.
Ved kassen blev vi venligt modtaget, og fik meget god service.

Hej Helene,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I blev taget godt imod med det samme, fik god vejledning undervejs og en venlig oplevelse ved kassen. Den slags feedback betyder meget.

Serviceniveau i topklasse

Grundig vejledning. Rigtig fin pris som kompensation for noget værre roderi med skift af teleselskab.
Som altid smilende og kompetent medarbejder.
Har også ved dette køb fået super service

6 de julho de 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede topklasse service, grundig vejledning og en god oplevelse i Skive. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det, og det er skønt at læse, at du endnu en gang har fået super service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hende jeg handle med var sød og prøvede…

Hende jeg handle med var sød og prøvede ikke at få mig til at købe dyrere tværtimod

Hej Henning,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en behagelig og ærlig oplevelse i POWER Skive, og at du følte dig godt vejledt uden at blive presset til et dyrere valg. Det sætter vi stor pris på.

Det fungerer som forventet

Det fungerer som forventet

Hej Anne Marie Nielsen,

Tak for de 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt fungerer som forventet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Imødekomme og god service

Imødekomme og god service

Hej Niels,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en imødekommende oplevelse og god service i Skive. Det sætter vi stor pris på.

Super god kundeservice

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med kundeservicen i Skive. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Power er en rigtig god butikker Henne i…

Power er en rigtig god butikker Henne i men får en rigtig god service ellers medarbejder også hvis der er noget man ikke lige kan gennemskue så er de rigtig gode til at hjælpe med at løse problemet det i det hele taget og de er nem at arbejde sammen med i forhold til Ja konkurrenten uden at sætte navn på Hvem konkurrenten er men det kan folk jo ligesom selv regne ud når jeg siger det så det er bare smiley herfra 😀😀😀😀👍👍👍👍👍👍

Hej Christian,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen i Skive har været så god, og at hjælpen i butikken har gjort en forskel. Det betyder meget, at du fremhæver både servicen og den måde, medarbejderne hjælper med at finde løsninger på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Da jeg skulle hente mit komfur ved…

Da jeg skulle hente mit komfur ved power i Skive , fik jeg en super behagelig oplevelse. Den unge mand som betjent mig var venlig og meget behjælpelig , der var hjælp til at pakke komfuret ud af emballage så det kunne være i min bil. Og løfte det ind i bilen.
Det sidste han siger til mig er . Tak for handlen må du have en fortsat god dag. 👌🏻😀sådan 💪

2 de julho de 2026

Hej Laila,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en så god oplevelse ved afhentning i Skive, og at du blev mødt med både hjælpsomhed, venlighed og god service hele vejen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købt et earplugs sæt som gik ud/mistede…

Købt et earplugs sæt som gik ud/mistede lyden i den ene øre pludseligt, gik ind i butikken med det. Og fik pengene retur Asap. Det er kundeservice +++++

2 de julho de 2026

Hej Mikael,

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig godt at høre, at du hurtigt fik hjælp i butikken, og at det hele blev løst så nemt. Vi sætter stor pris på dine ord om servicen i Skive.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste service hjælpsom smilende…

Den bedste service hjælpsom smilende personale

Hej Linda,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse. Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse med hjælpsomt og smilende personale i Skive.

Altid god betjening

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du altid oplever god betjening i Skive.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais