Power.no - Kristiansund Opiniões 39

TrustScore: 4 em 5

4,0

Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502 Kristiansund, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom innom og ble møtt med et smil og spørsmål om jeg trengte hjelp. Hadde ikke tenkt å kjøpe noe, og hadde kun spørsmål om telefon. Jeg fikk veldig god hjelp og følt meg godt ivaretatt og litt sm... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Rask ekspedering,men yngre medarbeidere må lære seg å bremse farten på snakkingen når de har med eldre folk å gjøre. Snakk rolig og tydelig, og for all det legg bort slanguttrykk som hører ungdommen t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk kjapp hjelp med overføring fra en mobil til en annen, gikk litt tid men greit å ha en kafe i nærheten slik at ventetiden ikke ble så lang, hyggelig og kompetent betjening 👍

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Informações de contacto

• Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502, Kristiansund, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kristiansund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,0

1 estrela

Veldig god kundeservice 😊

14 de abril de 2026

Hei Tanita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde så god kundeservice hos oss i Kristiansund. Slike positive opplevelser betyr mye for oss og teamet vårt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Superflott service og hjelpsomhet

Superflott service og hjelpsomhet, blid betjening som var behjelpelig fra ankomst til at jeg hentet ut varen på lageret 👍

9 de abril de 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde så god service og hjelpsomhet hos oss i Kristiansund.

Vi setter stor pris på at teamet vårt var blide og behjelpelige fra du kom inn til du hentet ut varen på lageret. Takk for at du valgte POWER!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig personel!

Butikken var tom når jeg kommer inn. Personalet står bare å prater med hverandre, sier ikke hei en gang. Ingen kommer for å spørre om jeg trenger hjelp i mens jeg prøver å finne det jeg skal ha. Når jeg kommer til kassen og skal betale virker personen bak kassen irritert over og måtte legge ned telefonen og ekspeditere meg. Butikken og utstillingsprodukt var generelt støvete.

9 de abril de 2026

Hei Morten,

Takk for at du sier fra om dette. Opplevelsen du beskriver er langt fra den standarden vi ønsker i butikkene våre.

Du skal bli ønsket velkommen, møtt med hjelp og vennlighet – ikke ignorert eller oppleve at ansatte er mer opptatt av hverandre og mobilen enn kundene.
At butikken og utstillingsprodukter i tillegg fremstår støvete, er heller ikke akseptabelt 😔

Vi prøvd å kontakte deg via telefon uten hell, men har sendt deg en melding med info, samt info om en kompensasjon for denne opplevelsen.
Håper at dette kan bistå med å rette på inntrykket ditt og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake for en hyggeligere handel 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Classificada 3 em 5 estrelas

Rask ekspedering,men yngre medarbeidere…

Rask ekspedering,men yngre medarbeidere må lære seg å bremse farten på snakkingen når de har med eldre folk å gjøre. Snakk rolig og tydelig, og for all det legg bort slanguttrykk som hører ungdommen til

10 de abril de 2026

Hei Sigrun,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at ekspederingen gikk raskt. Vi setter pris på at du tar deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Vi forstår at kommunikasjon er viktig, og at alle kunder skal føle seg komfortable når de handler hos oss. Tilbakemeldingen din om kommunikasjonsstil er verdifull for oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fikk vil jeg trengte/ville ha og…

Jeg fikk vil jeg trengte/ville ha og fikk hjelped med ansatter.:)

1 de abril de 2026

Hei Marivel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk det du trengte og at våre ansatte kunne hjelpe deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Fikk meget god hjelp

Fikk meget god hjelp

3 de abril de 2026

Hei Målfrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk meget god hjelp hos oss i Kristiansund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Ladekabel

Ladekabel til Iphone på 3m

2 de abril de 2026

Hei wenche,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med ladekabelen til iPhone på 3 meter. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Fikk hjelp med en gang

Fikk hjelp med en gang, fikk det jeg trengte, betalte og ut igjen. Topp service.

28 de março de 2026

Hei AVKM,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk hjelp med en gang og at alt gikk så smidig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fikk god hjelp.

Fikk god hjelp.
Fint samarbeid mellom kunde og selger, vi fant ut av det:)

17 de março de 2026

Hei Cornelia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp og at samarbeidet mellom deg og selgeren fungerte så bra. Flott at dere fant en løsning sammen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

God kundebehandling

Supert hjelpsam

18 de março de 2026

Hei Inga,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde god kundebehandling og at teamet vårt var så hjelpsomt. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Classificada 3 em 5 estrelas

Synes ekspeditør var litt for…

Synes ekspeditør var litt for nysgjerrig ang hvor mye jeg betaler i mnd for mitt mobilabonnement. Det må også nevnes at ekspeditør absolutt ville vite hvilket mobilselskap jeg bruker. Mener at det har ikke de slettes ikke noe med. Kom med ei regle om ditt og datt, da koster det sånn og slik. Jeg sa neitakk og er fornøyd med det mobilde6jeg har!

16 de março de 2026

Hei Svanhild,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at det kan oppleves ubehagelig når personalet spør om private økonomiske forhold som ikke er direkte relevante for kjøpet. Dette er noe vi tar på alvor og vil bruke som læring for å forbedre kundeopplevelsen i butikken vår.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss, da dette hjelper oss å bli bedre.

Veldig god service

Kom innom og ble møtt med et smil og spørsmål om jeg trengte hjelp.
Hadde ikke tenkt å kjøpe noe, og hadde kun spørsmål om telefon.
Jeg fikk veldig god hjelp og følt meg godt ivaretatt og litt smartere.

Hei AMI,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du ble møtt med et smil og fikk så god hjelp i butikken. Vi er glade for at du følte deg godt ivaretatt og fikk svar på spørsmålene dine om telefon. Våre medarbeidere gjør en fantastisk jobb med å hjelpe kundene våre!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fikk den hjelpen jeg hadde behov for

Fikk den hjelpen jeg hadde behov for. Hjelpsomme ekspeditører.

Hei JØRGEN,

Så flott å høre at du fikk den hjelpen du trengte! Det er alltid hyggelig når våre medarbeidere kan hjelpe deg på best mulig måte. Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kristiansund⚡

overskrift feedback hyggelig…

overskrift feedback hyggelig personale god hjelp

Hei Haldis,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde vårt personale som hyggelige og at du fikk god hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Classificada 1 em 5 estrelas

Fikk ikke ordren når den skulle…

Fikk ikke ordren når den skulle komme.bestilte 2 ting,der kun den ene tingen kom(fikk mail om at ordren hadde kommet i 1 kolli).Gikk i butikk og betalte,da vi skulle hente i vareutleveringa fant de ikke kjøl/fryseskapet.De undersøkte nærmere,og fant ut at dette skapet ikke hadde kommet.Fikk etterpå beskjed om at det ikke kommer før om 3 uker!dårlig kommunikasjon mellom butikk og lager,samt dårlig kommunikasjon ut mot kunde fra man har bestilt.

7 de março de 2026

Hei Anita,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse, jeg forstår frustrasjonen din i denne situasjonen, spesielt med tanke på feilkommunikasjon når det kommer til forventet leveringsdato. Det er klart at vi kan gjøre bedre en dette, og vi kommer til å ta dette videre internt slik at våre rutiner kan bli bedre i fremtiden, allikevel beklager jeg for at du har måttet gå igjennom dette.

Ser at du har vært innom butikken i etterkant av dette, og at de har prøvd å kompensere for denne feilen. Og jeg håper at inntrykket ditt av oss er noe bedre, selvom det ikke selvfølgelig ikke endrer situasjonen som har oppstått.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Mobil til mobil

7 de março de 2026

Hei Olaf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk kjapp hjelp med dataoverføringen fra mobil til mobil, og at du opplevde betjeningen som hyggelig og kompetent. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er også bra at du kunne benytte deg av kaféen i nærheten mens du ventet - det gjør prosessen mye mer behagelig!

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og møtte en dyktig kundebehandler. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi er glade for at besøket ditt hos oss var vellykket og at du fikk den hjelpen du trengte.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kjempegod service,litt lav kunnskap om produktene.

Kjempegod service å hyggelig personer i hvitevare, litt mangel på kunnskap om produktene som vi lurte på noe som er forståelig at en ikke kan vite alt. Det ble handel 😊

1 de março de 2026

Hei Thomas,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde kjempegod service og hyggelige personer i hvitevare-avdelingen. Vi setter stor pris på at dere fikk en god handelsopplevelse til tross for at det var noen produktspørsmål som var utfordrende å svare på. Som du sier, det er forståelig at man ikke kan vite alt om alle produkter. Det viktigste er at dere fikk den hjelpen dere trengte og at det ble handel til slutt! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Hyggelig dame ekspederte meg.

Hyggelig dame ekspederte meg.

27 de fevereiro de 2026

Hei Viggo,

Takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du hadde en hyggelig opplevelse med vår ansatte i Kristiansund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss.

24 de fevereiro de 2026

Hei Jon,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk hjelp med en gang på POWER Kristiansund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kristiansund⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais