Power.no - Kristiansund Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502 Kristiansund, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom innom og ble møtt med et smil og spørsmål om jeg trengte hjelp. Hadde ikke tenkt å kjøpe noe, og hadde kun spørsmål om telefon. Jeg fikk veldig god hjelp og følt meg godt ivaretatt og litt sm... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Godt fornøyd med det meste , men jeg synes det blitt lureri da jeg kjøpte aeg tørketrommel i pristest som varte til 16 august til 6990,- (fornøyd med kjøpet) men dagen etter , så startet det en ny pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk kjapp hjelp med overføring fra en mobil til en annen, gikk litt tid men greit å ha en kafe i nærheten slik at ventetiden ikke ble så lang, hyggelig og kompetent betjening 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig hyggelige ansatte med ekstremt god kundeservice. Betjeningen er kunnskapsrik og informerer om alle aspekter som er relevante.

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Informações de contacto

• Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502, Kristiansund, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kristiansund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

93 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

10 898 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hei Gerd

Takker så mye for den flotte rangeringen og for at du tok deg tiden. 😊

Håper du er godt fornøyd og ønsker deg velkommen tilbake til oss. 😄

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundebehandleren forstår ikke hva han…

Kundebehandleren forstår ikke hva han selger. Selger utstyr som ikke passer sammen. Jeg leverer tilbake og handler hos Elkjøp istedenfor

30 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Hei Reidar,

Når vi selger utstyr som ikke passer sammen, og du opplever at kundebehandleren ikke forstår hva han selger, er det helt forståelig at du velger å levere tilbake.
Det beklager vi.

Tilbakemeldingen din tar vi videre internt som et tydelig signal om at vi må styrke produktkunnskap og veiledning, slik at kundene får riktige produkter som faktisk fungerer sammen 👍

Trevlig personal

Trevlig personal
Har köpt allt mit elektrisk på power sedan jag kom hem till Norge för 2 år sedan. Lika bra i både Molde å Kristiansund

27 de janeiro de 2026

Heisann Arne,

Så gøy at du legger igjen en anmeldelse etter å ha vært på besøk i en av våre POWER butikker. Jeg takker så mye for den flotte rangeringen.

Ser du er godt fornøyd. 😊 Ønsker deg velkommen tilbake og en riktig fin dag. ✨

Classificada 2 em 5 estrelas

Ok kundebehandling, meget dårlig oppfølging.

Grei kundebehandling vedr.salget, og god forklaring av produktet. Dette gjelder en TV Power i Kr-sund ikke hadde på lager, men skulle sendes fra Oslo. TV-en ble lovet utlevert ferdig kalibrert mot helga uken etter, (altså fredag 23.jan..) Jeg var på butikken som avtalt fredag 23.jan., men ingen TV. DEN VAR IKKE AVSENDT FRA OSLO ENNÅ !!! Er det slik at det bare er om å gjøre å selge et produkt, for så å ikke følge opp eller kvalitetssikre leveransen? Dette er etter min mening lavmål, meget dårlig og helt uhørt. Jeg gjorde min del av handelen ved at TV-en ble betalt straks ved inngått handel. Da skal selger følge opp sin del av handelen, eller er det ikke slik hos Power? En handel der produkt ikke er på lager, men skal leveres senere, er basert på tillit. Selger har ikke holdt sin del av avtalen

24 de janeiro de 2026

Hei,

Fint å høre at selve kjøpet og forklaringen av TV-en var god, men vi beklager for at den ikke ble levert til avtalt tid.
Her har vi ikke fulgt opp vår del av avtalen godt nok 😔

Tilbakemeldingen din tar vi videre internt med POWER butikken og logistikk, slik at vi blir bedre på oppfølging og levering når varen ikke er på lager i butikk.

Håper at dette har ordnet seg, hvis ikke så gjerne kontakt vår kundeservice så kan vi se nærmere på det 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Really good service and quality and…

Really good service and quality and also good solution with customers .

17 de janeiro de 2026

Hi Mohammad,

Thank you so much for your kind feedback! 😊

Great to hear that you’re happy with both the service, the quality and the solutions we’ve been able to find together.

Thank you for choosing POWER and welcome back 🙌

POWER

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais