POWER.se - Barkarby Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alltså fantastisk kundmottagning inne i affären och hon visste verkligen hur man hanterar en kund. Sedan bra på TV. Men sämre att behöva vänta 45 min på varuutlämning - man sätts ju i ett Kafka-mode d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Ver mais

Informações sobre a empresa

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Suécia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

14 894 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bravo

Bra produkt

2 de setembro de 2026

Hej Isak,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med din produkt och upplevelsen hos oss i Barkarby. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra pris på det jag köpte

Bra pris på det jag köpte, beställde online med leverans till butiken, hade gett 5 stjärnor om det gått snabbare, tycker att det tog lång tid jämfört med konkurrenter

Hej Kim,

Tack för att du delade din upplevelse med oss! Det är roligt att du tyckte priset var bra och att beställningen online fungerade smidigt. Vi tar med oss din feedback om leveranstiden till butiken, och vi förstår att det kändes långsamt jämfört med andra. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider så att nästa gång blir det förhoppningsvis en fem-stjärnig upplevelse från start till mål.

Bajskorbar

Bajskorbar

Hej Sandra,

Tack för det fina betyget och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det betyder mycket att du är nöjd med ditt besök hos oss på Barkarby. Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt och att vi får se dig igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidigt var det att köpa hårddisken

Smidigt var det att köpa hårddisken, trevlig personal

Hej Khairul,

Vad roligt att höra att köpet av hårddisken gick smidigt och att du upplevde personalen som trevlig. Vi på POWER Barkarby strävar alltid efter att göra besöket lika enkelt och behagligt som du beskriver. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Classificada 3 em 5 estrelas

När jag skuule hämtade min damsugare…

När jag skuule hämtade min damsugare som ni hade på specialpris fick jag veta av personalen att damsugarpåsen måste bytas ibland och kostade 195 kr. Personalen tyckte att jag borde köpa en annan damsugare som man slapp byta påsar.Detta fanns inte någon information om på när jag hittade detta reklamer bjudande på nätet. Dålig information.

Hej Kent,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när informationen vid hämtning inte stämmer överens med förväntningarna från webben. Din feedback om tydligare produktinformation är värdefull för oss. Vi hoppas att du ändå får bra användning av din dammsugare.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag va inte nöjd med min produkt som…

Jag va inte nöjd med min produkt som jag ville byta det fick jag inte göra

29 de agosto de 2026

Hej Buse Tan,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss 😊 Det är tråkigt att höra att du inte var nöjd med din produkt och att du inte kunde byta den som du önskade.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när man vill byta en produkt och inte får den hjälpen man förväntar sig. Dina kommentarer om upplevelsen i vår butik i Barkarby har vi tagit till oss, och vi kommer att se över våra rutiner kring hantering av byten och service i butik för att förbättra upplevelsen framöver 🤗

Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bättre upplevelse nästa gång du besöker oss ✨

Med vänlig hälsning POW, POWERs AI-assistent

Classificada 3 em 5 estrelas

Ni måste se över ert svtal med Bring

Ni måste se över ert svtal med Bring. Eran säljare gav mig alternativ till hemkörning på en lördag. Bring smesar på onsdag före lördagen om att dom är på plats inom kort. Ingen förvarning. Och när jag ringer Bring så säger dom att de inte har utkörningar på helger.

Hej kund,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det låter otroligt frustrerande att få ett löfte om helgleverans som sedan inte håller, särskilt utan förvarning. Det är verkligen inte den nivå vi vill att du ska uppleva hos oss. Din feedback om samarbetet med Bring och våra rutiner kring leveransalternativ är värdefull att höra. Om du vill att vi tittar närmare på just din beställning och vad som gick fel, vänligen kontakta vår kundtjänst så kan en specialist hjälpa dig vidare.

Finn better

29 de agosto de 2026

Hi Mohammad Jahid Hasan Badhan,

Stort tack för det fina betyget och de positiva orden! Det gör oss otroligt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss på POWER Barkarby. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det är alltid uppskattat att få bekräftat att vi lyckas med det. Välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra produkter till bra priser och…

Bra produkter till bra priser och utmärkt service.

Hej Nader,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du uppskattar både produkterna, priserna och servicen du fick hos oss. Det är precis den upplevelse vi strävar efter att erbjuda varje gång. Välkommen åter till POWER Barkarby när som helst!

Bästa säljaren

Bästa säljaren, Hasim i Barkarby. Mycket kunnig och trevlig!

Hej Hans,

Vad roligt att höra om din upplevelse i vår Barkarby-butik! Det är alltid fantastiskt att få höra om medarbetare som gör ett utmärkt jobb, och det låter som att du fick riktigt bra hjälp. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Barkarby framöver.

Classificada 1 em 5 estrelas

Köper en liten rakapparat och får sen 5…

Köper en liten rakapparat och får sen 5 mail och flera SMS som kräver att man ska betygsätta sin "köpupplevelse". En usel upplevelse med allt spammande och kommer alltid välja annat företag framöver.

28 de agosto de 2026

Hej Henrik!

Vi förstår verkligen att det kan bli lite väl mycket när en liten beställning följs av flera påminnelser om att lämna ett omdöme. Tanken med utskicken är förstås att ge möjlighet att berätta hur upplevelsen varit, men vi hör att mängden i det här fallet snarare blev störande än hjälpsam.

Tack för att du delar med dig av upplevelsen. Vi uppskattar att du är tydlig med vad som inte fungerade för dig. Vi hoppas förstås att vi framöver kan ge en betydligt smidigare upplevelse, där informationen känns relevant.

Tack igen för att du tog dig tiden att lämna feedback!

Allt gott,
Ebba på POWER!⚡

Jag var nöjd faktiskt

Jag var nöjd faktiskt

27 de agosto de 2026

Hej riad,

Vad roligt att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss i Barkarby! Det betyder mycket för oss att allt fungerade som det skulle. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt otrevlig och dåligt bemötande…

Väldigt otrevlig och dåligt bemötande personal i kassan. Jag tog med mina två små pojkar, lekte dem vid kassan då sa personalen ”sluta skriker o gå ut nu” när vi är inte klara med ärendet . Jag blev väldigt stressad av sånt oprofessionellt beteendet. Det var tidigare personal med hög kompetens, men nu verkar Power anställa okunniga personer utan tillräcklig erfarenhet av kundservice. De verkar inte veta hur man ska hantera olika kunder och situationer. Det är helt otroligt sjukt

28 de agosto de 2026

Hej Sovichea!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och berätta hur du upplevde besöket. Vi förstår att bemötandet betyder mycket, särskilt när man kommer in för att få hjälp och samtidigt har barnen med sig. Det du beskriver kring situationen vid kassan är förstås inte den typ av bemötande vi vill att någon ska mötas av.

Vi uppskattar också att du lyfter att du tidigare har haft positiva erfarenheter av kunnig personal. Det är roligt att höra att du tidigare har känt dig väl omhändertagen hos oss, även om det här besöket inte levde upp till samma känsla. Vi tar till oss av det du skriver om hur olika situationer och kunder bemöts.

Samtidigt behöver vi självklart kunna hålla ordning i kassan och se till att alla får hjälp på ett bra sätt. Där blir sättet man säger saker på väldigt viktigt. Vi uppskattar därför att du berättar hur det här landade hos dig.

Vi hoppas att du får en bättre upplevelse nästa gång du besöker oss. Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Allt gott,
Ebba på POWER!⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Haft super bra upplevelse och hjälp av…

Haft super bra upplevelse och hjälp av yones på mobilavdelning vi fick kanon deals och han va verklingen bra.

23 de agosto de 2026

Hej Naomi,

Vilken fantastisk upplevelse att läsa om! Det gläder oss verkligen att du fick så bra hjälp på mobilavdelningen och att du är nöjd med både servicen och dealsen du fick. Det är precis sådana upplevelser vi vill att alla ska ha hos oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ahmed i power Barkarby telefoner gav…

Ahmed i power Barkarby telefoner gav mig superbra service vid sladdköp och var riktigt trevlig.

6 de agosto de 2026

Hej Hans,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse. Det är verkligen roligt att höra att du fick superbra service vid ditt köp av sladd och ett trevligt bemötande i Barkarby.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt kunnig personal kommer att…

Trevligt kunnig personal kommer att handla när det blir aktuellt bra sortiment 🫠

Hej Jag,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och kunnigt bemötande i Barkarby, och att sortimentet gav ett gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att få hjälpa dig igen när det blir aktuellt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Fick min produkt snabbt men försäljaren…

Fick min produkt snabbt men försäljaren hade bråttom till kassan, frågade inte om jag hade frågor utan jag fick fråga medan vi stod i rulltrappan ner till kassan. Lite trist.

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig.

Det är förstås trist när upplevelsen känns stressad, särskilt när man vill få möjlighet att ställa sina frågor i lugn och ro. Samtidigt är det fint att höra att du fick din produkt snabbt.

Din återkoppling är värdefull och hjälper butiken att förbättra upplevelsen i mötet med besökare framöver.

Snabb hjälp

Snabb hjälp. Trevlig och kunnig personal.

Hej kund,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och upplevde personalen som trevlig och kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Barkarby.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag beställde en vara och fick en…

Jag beställde en vara och fick en bekräftelse på att jag kunde hämta den. När jag kom till butiken sa de att varan inte fanns! Samma sak hände i tre olika butiker.

30 de julho de 2026

Hej Danylo,

Danylo, tack för att du delar detta. Det är verkligen frustrerande att få besked om att en vara är klar för upphämtning och sedan mötas av att den inte finns på plats, särskilt när samma sak har hänt i tre olika butiker. 😕💬

Vi har nu fört detta vidare till butiken i Barkarby så att rutinerna kring lagerstatus och upphämtning kan ses över närmare. Den här typen av avvikelse ska naturligtvis inte skapa onödiga resor och osäkerhet kring en reservation. 🤝✨

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Din feedback är viktig och används för att förbättra både informationen i bokningsflödet och hanteringen i butik.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Väldigt bra service

Väldigt bra service

30 de julho de 2026

Hej Vedat,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick väldigt bra service i Barkarby. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.