Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Ver mais
Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Ver mais
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Ver mais
Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... Ver mais
Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Suécia

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fick bra hjälp med en förbeställd vara. Trevlig och hjälpsam kille hjälpte mig.

Resposta da POWER.se - Barkarby
För lite personal i butiken för att få hjälp med köpet. Shoppa själv kan jag göra på webben, går jag till en butik förväntar jag mig att ganska snabbt få hjälp men mina frågor.

Resposta da POWER.se - Barkarby
Vi åkte dit för att köpa en enkel TV, köpte en dubbelt så dyr o jättenöjda ändå. Både med produkt o inte minst den synnerligen kunniga, roliga o pratglada säljaren Damian D. Riktig bra kille, va rädd om honom!

Resposta da POWER.se - Barkarby
Har lyft ett ärende för förra veckan, ingen respons, tog ny kontakt via telefon i tisdags med löfte om att kundtjänst skulle återkomma senare på dagen eller på onsdag, nu är det fredag... Sjukt besviken på allt snack men så lite verkstad!

Resposta da POWER.se - Barkarby
Tråkigt att vänta halvtimme för att hämta en mobil som jag beställde online.

Resposta da POWER.se - Barkarby
Personal var jättebra mot kunderna då jag är jättenöjd med de power

Resposta da POWER.se - Barkarby
Fantastisk medarbetare i vitvarudisken! Vänlig och tillmötesgående!
Provat flera dagar innan med er AI-bot = fruktansvärt dålig - fel info och noll hjälp, däremot slöseri med tid

Resposta da POWER.se - Barkarby
Personalen där hjälpte mig så mycket genom att förklara tydligt för mig de saker jag hade förvirring över. Han var så tålmodig hela tiden och visade en hög nivå av professionalism.

Resposta da POWER.se - Barkarby
Mycket trevlig personal. Smidigt system att boka online och sen hämta i butiken

För omständigt!
Blev runtskickad till fyra olika personer, för att hämta en förbokad Tv.
Ruskigt ineffektivt!

Resposta da POWER.se - Barkarby
Lång tid i kassan för att betala....
Var 'support' på ena sidan kassan, folk stod i kö i tron att det vara kassa där också.

Resposta da POWER.se - Barkarby
Leverans urusel,glömt att kalibrera tv:n som köpt

Resposta da POWER.se - Barkarby
Väldigt bra säljare på vitvaror. Kunnig och serviceminded.

Köpte PlayStation och en kontroll. Tyckte det var väldigt dyrt

Resposta da POWER.se - Barkarby
Var inne i eran butik där Damien och Ludvig har helt otroliga! Hjälpsamma kunniga, väldigt bra bemötande trots mycket kunder!