Premiumwatchcare Opiniões 19

4,6

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria
  2. Reparação de relógios de pulso

Premiumwatchcare is gespecialiseerd in hoogwaardige verzorging van horloges. Veel horlogeliefhebbers merken dat hun horloge na verloop van tijd vuil, vet of vlekken krijgt door dagelijks gebruik. Met onze professionele horloge schoonmaakset kun je jouw horloge eenvoudig thuis reinigen en onderhouden, zonder risico op beschadiging. Onze Premium Watch Care Set is ontwikkeld om horloges veilig en effectief schoon te maken. De producten in de set verwijderen vuil, vet en aanslag van zowel de horlogekast als de band, terwijl het materiaal van het horloge beschermd blijft. Hierdoor krijgt je horloge weer een frisse en verzorgde uitstraling. Wij geloven dat goed onderhoud essentieel is om de levensduur en uitstraling van een horloge te behouden. Daarom gebruiken wij kwalitatieve materialen die ook internationaal door horlogeliefhebbers worden gebruikt. Onze set is geschikt voor verschillende soorten horloges, waaronder roestvrij staal, luxe horloges en dagelijkse draaghorloges. Bij Premiumwatchcare staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij streven naar een betrouwbare service, snelle levering en duidelijke communicatie met onze klanten. Ons doel is om horlogeliefhebbers een eenvoudige en professionele oplossing te bieden om hun horloge in topconditie te houden. Heb je vragen over onze producten of het onderhoud van je horloge? Ons team staat klaar om je te helpen.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

19 opiniões

Gisteren mijn setje ontvangen

Gisteren mijn setje ontvangen
Ziet er erg goed uit snelle service echt een aanrader super bedankt voor de snelle levering
Vandaag me horloges gedaan en ze zijn werkelijk als nieuw top product dus

12 de maio de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Diana, bedankt voor uw mooie review. Mooi om te lezen dat de set goed is ontvangen, snel geleverd is en dat uw horloges er weer als nieuw uitzien. Daar doen we het voor. Veel plezier met uw bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontvangen wat beloofd is en het ziet er…

Ontvangen wat beloofd is en het ziet er 🔝 uit!

12 de maio de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar verwachting is ontvangen en dat de set er goed uitziet. Wij waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier met uw bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er was een fout bij de levering

Er was een fout bij de levering, niet aangekomen en kreeg telefoontje door een medewerker en werd meteen rechtgezet met nog eens extra cadeautje erbij!! Heel netjes opgelost!

23 de abril de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste R. Timmermans, bedankt voor uw review. Nogmaals excuses dat uw bestelling in eerste instantie niet goed is aangekomen. Fijn dat wij dit na ons telefonisch contact direct hebben kunnen rechtzetten en dat u de oplossing netjes vond. Wij vinden goede service minstens zo belangrijk als een goed product. Veel plezier met uw bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben heel tevreden met het setje

Ben heel tevreden met het setje, precies wat ik zocht. Me horloge is weer als nieuw. En was snel geleverd, bedankt!

10 de maio de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Roy, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de set precies is wat u zocht en dat uw horloge weer als nieuw is. Ook goed om te lezen dat de levering snel was. Veel plezier met uw bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten. Jullie geven een vaste klant erbij!

6 de maio de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Hans, hartelijk dank voor uw mooie review. Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de producten. Een vaste klant erbij, dat is het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen. Graag tot de volgende keer!

Erg tevreden

Ik heb 2 schoonmaaksets besteld en ik ben er heel erg tevreden. De producten doen exact wat ze moeten doen. Mijn horloges glimmen weer prachtig! Daarnaast hele goede klantenservice.

8 de maio de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Carla, hartelijk dank voor uw prachtige review. Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met beide sets en dat uw horloges weer mooi glimmen. Ook fijn dat u onze klantenservice waardeert; klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Veel plezier met uw bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, mooie doos plus een extra poetsdoek en opberg case.
Erg blij mee.

3 de maio de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Michael, hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u blij bent met de doos, poetsdoek en opbergcase. Wij besteden veel aandacht aan een complete en verzorgde ervaring. Veel plezier met de set!

Mooi product

Resultaat boven verwachting!! Echt een aanrader!!

19 de abril de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Lennert, hartelijk dank voor uw mooie review. Geweldig om te horen dat het resultaat boven verwachting is. Daar doen wij het voor. Wij waarderen uw aanbeveling enorm en wensen u veel plezier met de set!

Goed produkt

Super snelle levering!
Hele goed kwaliteit product. Een aanrader!

5 de abril de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product. Wij waarderen uw aanbeveling enorm. Veel plezier met uw bestelling!

Mooie verpakking

Mooie verpakking, luxe uitstraling

12 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste mevrouw Den Heijer, hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de verpakking en luxe uitstraling goed bevallen. Wij vinden presentatie net zo belangrijk als kwaliteit. Veel plezier met uw bestelling!

Mooi product

Mooi product! Werkt naar behoren. Mijn horloge is weer schoon en straalt!

30 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Cathalijn, bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de set goed werkt en dat uw horloge weer schoon is en straalt. Precies het resultaat dat wij graag willen leveren. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit van de producten boven…

Kwaliteit van de producten boven verwachting!

30 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste M. Den Heijer, hartelijk dank voor uw mooie review. Geweldig om te horen dat de kwaliteit boven verwachting is. Wij besteden veel aandacht aan de afwerking van onze producten en waarderen uw vertrouwen enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en werkt perfect.

28 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Dave, bedankt voor uw fijne review. Mooi om te horen dat de levering snel was en dat de set perfect werkt. Wij streven naar kwaliteit waar u direct resultaat van ziet. Veel plezier ermee!

Puntgaaf.

Mooi netjes verpakt en precies als was beloofd.

27 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Jimmy, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles netjes verpakt was en precies aan de verwachting voldoet. Daar besteden wij veel aandacht aan. Veel plezier met uw bestelling!

Doet wat het beloofd

Doet wat het beloofd, makkelijk in gebruik en mijn horloge ziet er weer top uit! Echt een aanrader!

27 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Jason, bedankt voor uw mooie review. Geweldig om te horen dat de set doet wat hij belooft en makkelijk in gebruik is. Fijn dat uw horloge er weer top uitziet. Daar streven wij naar bij iedere bestelling.

Snel geleverd .

Snel geleverd .
Super mooi pakket. Prima prijs kwaliteit.

15 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Chantal, bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Wij waarderen uw vertrouwen in Premium Watch Care enorm. Veel plezier met de set!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag kwam mijn pakketje binnen en…

Vandaag kwam mijn pakketje binnen en wauw, de kwaliteit straalt er vanaf! Van de verpakking tot de inhoud, alles is tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader! Onze horloges zien er weer uit als nieuw

24 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Samantha, hartelijk dank voor uw prachtige review. Mooi om te lezen dat zowel de verpakking als de inhoud de kwaliteit uitstraalt die wij willen leveren. Fijn dat jullie horloges er weer als nieuw uitzien. Veel plezier met de set!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en mn horloge glimt weer…

Snel geleverd en mn horloge glimt weer als nieuw!!

23 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Dimitri, bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat uw horloge weer glimt als nieuw. Precies het resultaat waar wij bij Premium Watch Care voor staan. Veel plezier ermee!

Luxe cadeau

Gister de horloge schoonmaak set besteld als cadeau en vandaag ontvangen. Ziet er mooi en luxe uit!

16 de março de 2026

Resposta da Premiumwatchcare

Beste Demi, bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de set snel is ontvangen en als luxe cadeau goed in de smaak valt. Daar doen wij het voor. Veel plezier met het geven van de set!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.