PRIMA FERDIG HEKK® Opiniões 38

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har kjøpt ferdighekk av typen solbærspirea 150 cm som vi har plantet nå i november. Hekken ser tett og fin ut, men vi må vente til det spirer på våren for å se det endelige resultatet. Det gleder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og nydeleg ferdighekk! Flott ferdighekk levert til rett tid! God kvalitet, dette er andre gang eg kjøper bøkehekk fra Prima ferdig hekk og er svært nøgd med trea, kvaliteten, service og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Plantene fremstår med god kvalitet. Riktignok med litt ulik pleie/kipping under veksten, og rotklumpene har stor variasjon i størrelse og snitt. Utfordringen med leveransen var at den kom 2 dager fø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kraftig, fin ferdighekk levert på døren og plantet rett i jorden. Hekken ser riktig flott ut og skaper et grønt og flott skille i et tett boligfelt. Veldig fornøyd. Må ut å snakke litt med hekken hve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Escrito pela empresa

PRIMA FERDIG HEKK® er fullvoksne kvalitetshekkplanter som leveres i høydene 125, 150, 180 og 220 cm - direkte hjem til din hageport.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Levert på tid på døren

Levert på tid på døren. Kraftige og flotte busker. Kan anbefales.

22 de abril de 2025

Hei Thomas
Tusen takk for din flotte anmeldelse - den vekker smil 😊
Vi er glade for at du er fornøyd med kvaliteten på våre hekkplanter samt levering.

Lene, PRIMA FERDIG HEKK

Bra kvalitet

Hekken ble levert som avtalt. Hyggelig og god komunikasjon med rask tilbakemelding. Prima Ferdig Hekk anbefales.

29 de outubro de 2024

Hej Morten

Takk for anmeldelsen din - vi setter pris på den.
Vi er glade for å lese, at du er fornøyd!

Ønsker deg en fantastisk dag 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Serviceorientert og enkel levering til…

Serviceorientert og enkel levering til Norge.

24 de maio de 2024
Opinião espontânea

Hej Espen

Takk for anmeldelsen din - vi setter pris på den.
Vi er glade for å lese, at du er fornøyd!

Ønsker deg en fantastisk dag 😊

Service minded

Service minded, veldig fleksible og flotte planter. Vi bestilte til våren men så fikk vi problemer med hageprosjektet og da var det ingen problemer å få flytte leveransen.

30 de outubro de 2023

Hei Sofia,

Tusen takk for at du tok deg tid til å anmelde oss - det setter vi stor pris på. Vi er glade for at du er fornøyd!

Ha en vidunderlig dag 😊

Rask levering

Rask levering. Pene planter.

16 de outubro de 2023

Hei Chris,

Tusen takk for at du tok deg tid til å anmelde oss - det setter vi stor pris på. Vi er glade for at du er fornøyd med våre hekkplanter og levering!

Ha en vidunderlig dag 😊

Alt fungerte, flotte planter

Alt! Fine planter, hyggelig og rask hjelp, enkel levering. Alt fungerte.

30 de abril de 2023

Hei Irene

Tusen takk for at du tok deg tid til å anmelde oss - det setter vi stor pris på. Vi er glade for at du er fornøyd med våre hekkplanter, service og levering!

Helt topp!

Helt topp!
Anbefales: flotte planter og god service!

29 de maio de 2023

Hei Anja,

Tusen takk for din flotte anmeldelse - den vekker smil 😊
Vi er glade for at du er helt topp fornøyd med kvaliteten på våre hekkplanter og våre service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Handle trygt med Prima ferdig hekk

Flotte, tette planter og god kommunikasjon. Leveransen kom presis som avtalt.

23 de maio de 2023

Hei Astrid,

Vi er glade for at du er fornøyd med kvaliteten på våre hekkplanter, kommunikasjonen og leveransen.

Super fin syrin hekk

Super fin syrin hekk! Kom som avtalt.

30 de abril de 2023

Hei Emilie

Tusen takk for din flotte anmeldelse 😊
Vi er glade for at du er fornøyd med kvaliteten på våre hekkplanter samt levering kom som avtalt.

Tett ferdighekk, god service

Vi har kjøpt ferdighekk av typen solbærspirea 150 cm som vi har plantet nå i november. Hekken ser tett og fin ut, men vi må vente til det spirer på våren for å se det endelige resultatet. Det gleder vi oss til.
Grei planteveiledning og lett å komme i kontakt med og få service av Prima ferdighekk.

8 de novembro de 2022

Hei Agnete,

Tusen takk for at du tok deg tid til å anmelde oss - det setter vi stor pris på. Vi er glade for at du er fornøyd med våre hekkplanter og service!

Vi gleder oss til hekken spirer til våren 😊

hekkplanter

Bra service, alt kom til avtalt tid og produktene var bra

21 de outubro de 2022

Hei Ronny

Tusen takk for din flotte anmeldelse - den vekker smil 😊
Vi er glade for at du er fornøyd med kvaliteten på våre hekkplanter, servicen samt levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hekken kom på tiden og den var akkurat…

Hekken kom på tiden og den var akkurat 150 cm høy (som bestilt).
Den var fyldig, grønn og fin.
Den hadde mange nye skudd og ser ut til å klare seg veldig bra.
Anbefales på det varmeste.

16 de setembro de 2022

Hej Oddmar

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen - alle på kontoret var glade for å starte dagen med å lese den.

En riktig fin dag til deg :-)

Grønne hilsner
Stine
PRIMA FERDIG HEKK

Classificada 4 em 5 estrelas

God kvalitet på plantene - leveranse ikke som avtalt

Utfordringen med leveransen var at den kom 2 dager før avtalt tidspunkt. Dette ga utfordringer ift klargjøring av planting av hekken, mottak av plantene og bistand til plantingen.

14 de setembro de 2022

Hej Jørgen,

Takk, fordi du tog dig tid til at lægge en anmeldelse!

Jeg vil videreformidle din anmeldelse slik at vi sammen i bedriften kan gjøre det bedre for fremtidige kunder - med tanke på variasjon i størrelse på rotklumpen, pleie av plantene og at leveransen var før tid.

Til tross for utfordringene håper vi at den nye hekken tar sig godt ut 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte planter og rask levering

Flotte planter og rask levering. Anbefales!

2 de agosto de 2022

Hei Stefan

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og nydeleg ferdighekk!

God kvalitet og nydeleg ferdighekk!
Flott ferdighekk levert til rett tid! God kvalitet, dette er andre gang eg kjøper bøkehekk fra Prima ferdig hekk og er svært nøgd med trea, kvaliteten, service og levering. Kan anbefalast på det varmaste.

11 de maio de 2022

Hei Evelyn

Tusen takk for din flotte anmeldelse - den vekker smil 😊
Vi er glade for at du er helt fornøyd med en bøkehekk, service, kvalitet og levering fra oss igjen.

Classificada 5 em 5 estrelas

God og profesjonell service i forbindelse med bestilling og levering av laurbærhegg!

Takk for veldig god og profesjonell service i forbindelse med bestilling og levering av vakker laurbærhegg - Prunus I. *Etna*!
Vi har mottatt plantene og satt dem i jorden.
Nå ser vi fram til at de vil trives hos oss!

4 de maio de 2022

Hei Eva-Linda,

Vi er glade for at du er fornøyd med kvaliteten på våre hekkplanter og levering!

Vi ønsker deg en fantastisk sommer bak din nye hekk 😊

Flott agnbøk

Andre gang vi bestiller agnbøk i kvaliteten Prima Ferdighekk herfra. Levering kjapt og enkelt som avtalt, og plantene er flotte og gror fint.

4 de maio de 2022

Hei Stine

Tusen takk for de fine ordene - det setter vi stor pris på. Veldig bra at du også er fornøyd med siste levering!

Flotte planter

Flotte planter, god service, er veldig fornøyd.

28 de abril de 2022

Hei Marianne,

Vi er glade for at du er fornøyd med kvaliteten på våre hekkplanter og vår service.

Vi ønsker deg en fantastisk helg 😊

Bra kommunikasjon

Bra kommunikasjon, bra kvalitet på varene som ble levert til avtalt tid!
Godt fornøyd!

14 de abril de 2022

Hej Bernt

Tack så mycket för de vänliga orden. Vi önskar er en fantastisk dag 😊

Vänlig hälsning
Stine, PRIMA FÄRDIG HÄCK

Veldig god service

Veldig god service. God oppfølging da noen av plantene døde. Fikk erstatningsplanter tilsendt. Raske og hyggelige svar (Stine Poulsen).

5 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Resposta da PRIMA FERDIG HEKK®

Tusen takk for de 5 stjernene - det var vi veldig glade for.

Vi håper du liker den nye ferdige hekken din og ønsker deg en fantastisk desember med den :-)

Grønne julehilsener
Stine
PRIMA FERDIG HEKK

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais