Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super stronka z oferowanymi produktami. Każdy znajdzie coś dla siebie bez podpisywania umów i wypowiadania ich. Kupujesz, dostajesz, jeśli chcesz to kończysz. Myślę, że przez dłuższy czas będę tu zer... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Strona przejrzysta po wpłacie dostałem maila że dostanę kod za 30 60 minut. Jednak tego kodu nie dostałem i musiałem napisać na czacie po trzech godzinach od załatwienia sprawy dosyć szybko jednak kot... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkty oferowane przez prmi.pl działają i to jest najważniejsze. Wszelkie rozwianie wątpliwości jak też ukończenie transakcji można przeprowadzić na czacie na żywo. Ogólnie firma warta polecenia.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nie pierwszy raz korzystam ze sklepu i jestem zadowolona. Szybki dostęp do netflixa po zakupie usługi- w weekend napisałam na czacie i wysłałam potwierdzenie zapłaty- dostęp miałam po paru chwilach. S... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce

Escrito pela empresa

W PRMI wierzymy, że dostęp do najlepszej cyfrowej rozrywki powinien być natychmiastowy i w 100% bezproblemowy. Jesteśmy nowoczesnym i sprawdzonym dostawcą legalnych kodów cyfrowych, kart podarunkowych oraz subskrypcji Premium. Naszą misją jest dostarczanie najwyższej jakości rozrywki VOD prosto na Twoje ekrany – bez czekania, bez stresu i bez ukrytych haczyków. Co sprawia, że klienci ufają właśnie nam i zostają na dłużej? Błyskawiczna dostawa 24/7: Nasz system jest w pełni zautomatyzowany. Twój kod ląduje na Twojej skrzynce e-mail dosłownie w kilka sekund po zaksięgowaniu wpłaty, niezależnie od tego, czy kupujesz w środku dnia, czy w środku nocy. Żelazne bezpieczeństwo transakcji: Współpracujemy wyłącznie z największymi, certyfikowanymi operatorami. Twoje dane i pieniądze są u nas zawsze pod pełną ochroną. Oferujemy tylko legalne i gotowe do użycia kody. Bezkonkurencyjne wsparcie na żywo: To nasz największy atut, który miażdży konkurencję. Nie odsyłamy Cię do powolnych formularzy kontaktowych. Nasz czat na żywo wspiera kupujących codziennie w godzinach 9:00 - 21:00. Średni czas reakcji i rozwiązania jakiegokolwiek problemu to u nas zaledwie 5 minut! Nie kupuj kota w worku u niesprawdzonych sprzedawców. Wybierz markę PRMI, dołącz do rosnącego grona zadowolonych klientów i ciesz się swoim domowym seansem bez absolutnie żadnych opóźnień. Gwarantujemy 100% satysfakcji z każdej przeprowadzonej transakcji!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Wszystko ok

Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana/Pani oczekiwania.
Każde takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy i potwierdzeniem, że warto się starać.

wszystko ok

Wszystko działa jak należy

Wszystko działa jak należy, łatwy kontakt w razie potrzeby

10 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Wszystko tak jak powinno być.

Wszystko tak jak powinno być.

9 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam! Mimo moich błędów lub problemów, zespół stanął na wysokości zadania i profesjonalnie mi pomógł.

9 de outubro de 2025

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam, wszystko działa.
W razie problemów szybki kontakt przez chat

30 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

JESTESCIE LUX TORPEDA I THE BEST…

JESTESCIE LUX TORPEDA I THE BEST OF!!!!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Od ida lat niezmiennie polecam.

28 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Rzetelna obsluga klienta przy…

Rzetelna obsluga klienta przy problemach. Jestem zadowolony

28 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo uczciwa i rzetelna firma

Bardzo uczciwa i rzetelna firma. Korzystam z jej usług od roku i nigdy się nie zawiodłem. Wszelkie problemy są załatwiane na bieżąco na czacie. Gorąco polecam niezdecydowanym. Pozdrawiam Krzysiek.

25 de setembro de 2025

Jestem zadowolona i polecam

Jestem zadowolona i polecam

30 de julho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Wszystki zakupione produkty zgodne z…

Wszystki zakupione produkty zgodne z opisem, do tego mila i szybka pomóc. Polecam

23 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Kupuje kody od długiego czasu.Nigdy nie…

Kupuje kody od długiego czasu.Nigdy nie było problemów,zawsze jest czat i szybkie rozwiązania problemu.

19 de setembro de 2025

Classificada 1 em 5 estrelas

Obsługa klienta fatalna

Obsługa klienta fatalna, nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie.
Po zakupie brak kontaktu. Nie polecam z całego serca. Już lepiej podpalić hajs niż wrzucać tu jakąkolwiek złotówkę

9 de setembro de 2025

Resposta da Prmi

jak możemy rozwiązać ten problem z klientem jak nie podaje do siebie kontaktu

youtube

Zakupilem kod do youtube. Wszystko dziala. Wszystko zalatwione w 2 minuty. Bardzo pomocny czat.

5 de setembro de 2025

Dokonałem kilku zakupów

Dokonałem kilku zakupów. Jedyny minus jaki muszę przyznać to brak samodzielnego procesu generowania kodów w przypadku "ChatGPT" zaś w przypadku "Canva" dostajemy dane do zalogowania się na skrzynce elektronicznej w celu uzyskania kodu. Z netflixem nie było problemów z PolsatBox także. Do "ChatGPT" potrzebny jest kontakt z supportem sklepu w godzinach jego otwarcia. Autkoat pracuję 24/7 sklep w dni robocze i weekendy w wyznaczonych na ich stronie godzinach pracy sklepu.Gdy napisałem jeden z pracowników podał mi niezbędny kod do "ChatGPT". Ku mojemu zaskoczeniu nie zdążyła upłynąć minuta od wysłanej przeze mnie wiadomości a miałem już odpowiedź zwrotną w konwersacji na czacie sklepu. Albo rzeczywiście każdorazowo jest błyskawiczny odzew z ich strony, albo tak po prostu trafiłem. Zakupu dokonałem po raz pierwszy. W niedalekiej przyszłości przetestuję support sklepu.

4 de setembro de 2025

Super

Super, szybko i sprawnie.
W razie problemów natychmiastowa pomoc.
Polecam !!!

3 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais